Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבן או שחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות רכב חדש (מיני) והאמת שדי רציתי שחור אבל אנשים אמרו לי ששחור רואים כל שריטה והאבק יותר בולט.

זה באמת נכון? עדיף לקחת לבן?

פורסם

במיני הבעיה כפולה, או לא קיימת, תלוי איך מסתכלים על זה.

בקופר, רכב לבן עם גג שחור, או רכב שחור עם גג לבן.

לענין הצבע, מכונית לבנה ושחורה באותו מצב לכלוך - הלבנה תראה נקיה יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה בהחלט נכון שעל שחור האבק יראה יותר

כמו כן שריטות וסימני פתיחת דלת (הודות לעם ישראל המתחשב) יראו באופן בולט יותר

אבל זה ממש לא אומר שאתה צריך ללכת על לבן, אם אתה אוהב רכב בצבע שחור (לי יש רכב בצבע שחור ואני מת על זה)

אז לך על זה, כמובן שצריך להקפיד על שטיפות באופן תכוף יותר, ומומלץ גם מדי פעם לבצע וקס על מנת לשמור על רעננות הצבע

אבל בשורה התחתונה- תלך עם מה שאתה אוהב, רכב בסופו של דבר הוא לא מוצר מוזיאני (למעט בודדים שכן כאלה)

וכרוכש רכב אתה לא צריך צריך ללכת עם מה שעושה לך טוב.

פורסם

אני לא הייתי מתקרב לשחור , השחור צריך לטפל בו הרבה בכדי שימשיך להיראות מבריק ויפה והתחזוקה שלו פי עשר קשה מהלבן , שריטות , אבק , סווירילים , טביעות ידיים ומה לא, בקיצור בתור בעלים לרכב שחור עד אתמול , לא הייתי ממליץ, ועכשיו כשהזמנתי את הרכב החדש בלי להסס בחרתי בלבן מרוב ההיסטריה שגרם לי הרכב השחור.

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

אני החזקתי פנדה שחורה במשך 3 שנים,אכן אבק רואים בצורה בולטת יותר, אבל כשהרכב נקי הוא נותן ברק שרק צבע שחור נותן,עכשיו לי רכב בצבע בורדו וגם אבק רואים בצורה בולטת, תקנה לאיזה צבע שאתה מתחבר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יש לי רכב לבן(פשוט את הריו 1.4 הידנית אפשר לקנות במגוון צבע לבן),

ואני יכול לומר לך שזה מבעס לגמרי כי במרכז יש מכה של נקודות חומות שנדבקות לרכב ועל לבן זה ממש ממש בולט,

אחת לשבוע אני חייב לשטוף אותן מהאוטו וזה מטיש(לפני כן הייתה לי קורולה תכלת שחנתה באותו מקום וזה לא בלט עליה ככה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אי אפשר להזמין ידנית חוץ מלבן?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני החזקתי פנדה שחורה במשך 3 שנים,אכן אבק רואים בצורה בולטת יותר, אבל כשהרכב נקי הוא נותן ברק שרק צבע שחור נותן,עכשיו לי רכב בצבע בורדו וגם אבק רואים בצורה בולטת, תקנה לאיזה צבע שאתה מתחבר יותר.

ולי יש פנדה שחורה ולמרות שנכון שנדרשת תחזוקה אינטנסיבית יותר, לא הייתי מחליף ללבן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

החיים זה לא שחור ולבן, יש עוד המון צבעים אחרים. :) צבע שחור מתחמם יותר בשמש, פחות רואים רכב קטן בצבע כזה על הכביש בתאורה בעיתית (יש קשר בין צבע רכב לתאונות דרכים). באופן כללי הייתי ממליץ על רכב קטן בצבע בוהק יותר כדי שיהיה קל לראות אותו. לרכבים קטנים לרוב יש מגוון רחב של צבעים לבחירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צבי למרות שמדובר על רכב מיני,עדיין רואים טוב רכבים כאלו.

זה לא רכב בגודל של לגו.:lol:

• תוכן חדש...