Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי אתמול תנור של בוש בבית.

הטכנאי המליץ על מגן נחשולים מיוחד במחיר של 210 שח

מה מיוחד שאלתם ? "הוא מגן עד 24,000 אמפר, בשעה שמגן אחר מספיק רק עד 6000 אמפר"

דרך אגב, טכנאי נחמד, אדיב וחרוץ.

בכל זאת לא קניתי.

האם לרכוש מגן ממנו ? הם טוענים שאם ישרף הכרטיס בגלל נחשול מתח אין אחריות.

האם ניתן לרכוש מגן פשוט ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם כתב האחריות מותנה ברכישת המגן... רמז... לא. זה גם לא חוקי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אני ממליץ לקנות מגן וממליץ לא לקנות אותו מטכנאי ובטח לא ב-200 ש"ח.

קנה מגן עם תו תקן ואם מדובר במכשיר חשמלי עם מנוע/מדחס שקול לקנות אחד עם השהייה.

אני משתמש בכאלו:

http://ksp.co.il/?uin=7295

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

הטכנאים של בוש / סימנס / קונסטרוקטה (אותה חברה) - הפכו בשנים האחרונות לאנשי מכירות יותר מאשר טכנאים.

מחייבים אותך לזמן טכנאי לצורך ההתקנה רק כדי שהטכנאי יוכל לדחוף מוצרים במחירים מופקעים.

מגן מתח ב- 200 ש"ח (שנה שעברה היה אפילו יותר), מגן אבנית למדיח ב- 700 ש"ח.

כשהלקוח לא מתפתה - מתחיל מסע ההפחדות (אמנם בנימוס - אבל עדיין הפחדות) - "אין אחריות לנחשול מתח", "אין אחריות לנזק למדיח מאבנית", מטכנאים הפכו לסוחרים.

אגב - רצוי לבדוק ב-7 עיניים גם את האחריות המורחבת שמנסים למכור לכם. לדרוש לקבל את נוסח כתב האחריות לפי התשלום ולקרוא מה הוא מכסה. בעבר בוש הציעו אחריות ל-3 או 5 שנים נוספות - כמו שצריך ללא הגבלות וסייגים, אבל זה השתנה.

להורים שלי - זוג קשישים - מכר טכנאי של בוש שבא לתקל תקלה בכיריים אחריות ל- 3 שנים נוספות תמורת 300 ש"ח.

רק מה הוא "שכח" לציין שהאחריות כרוכה בתשלום עבור ביקור טכנאי (120 ₪) וכן האחריות לא כוללת (ציטוט מהתעודה):

אמייל, רשתות, כיפות, מבערים, מערכת הצתה, משטח עליון, חלקי פלסטיק וזכוכית - כלומר למעשה פחות או יותר כל החלקים שיש בכיריים גז שזה מוצר מכני פשוט. נשמע כמו מערכון של הגששים, אבל לפחות על החוט מאריך יש אחריות :)

כמובן שמיד שכתב האחריות המלא הגיע בדואר (אחרי חודש) ביטלנו את האחריות הנוספת.

פורסם

כשהתקינו לנו מדיח הוא התעקש ששלו מקורי. אמרתי לו שבאייס זה עולה פי כמה וכמה פחות. הוא הבהיל את אימא שלי עם סיפורי ברקים והיא שילמה לו 270 שקלים בשביל החרא הזה. אז לא, לא כדאי לרכוש שום דבר מטכנאי שמגיע אליך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אצלי הלך כרטיס וbsh החליפו במסגרת האחריות מבלי שרכשתי דרכם מגן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני רכשתי רק כדאי שאם תיהיה בעיה עתידית לא יהיו להם תרוצים לאי מימוש אחריות , בעקרון אפשר לרכוש את המגן הזה ביותר זול , אבל למי יש כח להתעסק איתם .

פורסם

לא היה לי נוח להכנע לסחטנות הזו, בתוך הבית שלי.

הטענה שלו היא שאם ילך הכרטיס, ובתיקון יראו "פיצוץ" בכניסה לכרטיס, אז יחייבו אותי בעלות כרטיס, כי זו מבחינתם בעיה של חברת החשמל ולא שלי.

עלות כרטיס קרובה לעלות תנור.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לצערי, זאת המכה שהם עושים מבחינת רווח לאחר רכישה של המוצר, גם אצלנו בבית בזמנו מכרו כזה לאישתי בתמימות ב 250 ש״ח ...

פורסם

אם כל מוצרי החשמל בבית נישרפו ניחא!

אבל כרטיס שרוף הוא לא בהכרח בגלל נחשול מתח.

מחפשים פראיירים ומחפשים להתחמק מאחריות על הדראק הסיני שהדביקו עליו מדבקת איכות של מותגי העבר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם לאשתי עשו את התרגיל - הגיע טכנאי להתקין מכונת כביסה. היא התקשרה אלי לגבי מגן הברקים, אמרתי לה להשתמש בזה שנשאר מהמכונה הקודמת. אבל היא לא שאלה אותי לגבי מסנן המים (???!!!) ומכרו לה במחיר הזוי איזה חתיכת פלסטיק, כנראה עם כמה חרוזי סיליפוס, בזמן שבמגירה מונחים עוד שניים זהים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם לאשתי עשו את התרגיל - הגיע טכנאי להתקין מכונת כביסה. היא התקשרה אלי לגבי מגן הברקים, אמרתי לה להשתמש בזה שנשאר מהמכונה הקודמת. אבל היא לא שאלה אותי לגבי מסנן המים (???!!!) ומכרו לה במחיר הזוי איזה חתיכת פלסטיק, כנראה עם כמה חרוזי סיליפוס, בזמן שבמגירה מונחים עוד שניים זהים.

מרגיז!!!!!!!!!!!!

אצלי גם טכנאי א' ניסה להתנות אחריות שלוש שנים של מכונת כביסה בקניה של

פילטר מיותר בסכום מופקע ( כ 180 ש''ח)

פשוט התקשרתי לחברה בנוכחותו והוא התחיל להיתפתל מרב בושה,רתחתי עליו מעצבים והוצאתי אותו מבוייש מהבית,

שיטת מצליח הזו בד''כ עובדת על עקרות בית וקשישים.

זה שהוא נחמד ואדיב לא אומר שהוא לא רוצה להרויח עוד כסף קל בשיטת מצליח

אגב,את אותו פילטר בדיוק מצאתי ב 30 ש''ח כאשר המוכר בחנות אמר לי בהגינותו שזה לא הכרחי לשים אותו.

פשוט להתקשר לחברה בנוכחותו!

פורסם

השבוע גיליתי באקראי כי הטכנאי של חברת קריסטל שהתקין להורי הקשישים את המדיח הצליח למכור להם בנוסף לפוליסה של הארכת אחריות לשנתיים גם פוליסת נוספת לחמש שנים אשר תיכנס לתוקף בשנת 2017! הם גבו מהורי 1900 ש"ח במחיר "מבצע".

פניתי קריסטל ותבעתי את ביטול והחזר כספי מלא כמובן. אני מקווה שהכסף יושב בהקדם. פניתי בנושא גם לאגודה לצרכנות אבל אין לי שום אשלייה שהתופעה הזו תיפסק.

כמות מעשי הגזל והונאה של קשישים היא במימדים תנ"כיים

• תוכן חדש...