Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, התגובה שלך הפתיעה אותי קצת.

אלא אם המכונה עבדה על תכניות קרות כל השנים הללו...:lol:

כשנשאלתי (שוב, ושוב, ושוב) לגבי מגנטים, התשובה שלי הייתה שאני פשוט לא יודע- כי למרות שחיפשתי לא מצאתי שום מחקר מדעי מבוסס שבחן את המוצר לעומק ונותן גושפנקא מדעית לאפקט (או לדפקט). דעתי האישית היא שמדובר על שורשיט (בולחר* לא נשמע טוב פשוט) אבל שוב- בלי הוכחות לכאן או לכאן, אני לא מעוניין להיכנס לדיון בנושא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני לא מאמין לכל המגנטים האלו- אני יותר חושב שהסיבה שהמכונה עבדה ללא תקלות היא ביגלל שהיא הייתה של AEG שהיו ממש איכותיים באותם השנים, מאז הכל אלקטרוני/מיוצר בסין/טורקיה באיכות ירודה ושורד בקושי 3 שנים, המכונות של פעם היו יכולות לישרוד עד 20 שנה בלי תקלות... היו זמנים :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני תוהה ביני לבין עצמי, אם גוף החימום היה מצופה בחומר כלשהו למניעת או לעיכוב פגעי האבנית. גם זו אפשרות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מכונת כביסה שהחזיקה מעמד 15 שנה? כנראה לא יותר מ-2-3 מחזורי כביסה בשבוע. מכונה שמספקת צרכי משפחה, במיוחד עם ילדים צעירים, מחזיקה במקרה הטוב 7-8 שנים.

ד"א - שתי המכונות האחרונות שלי - אא"ג וקריסטל - החזקו 4 ו-2 שנים בהתאמה. מכונות קודמות (BSH ,עוד מימי הטיימר המכאני) החזיקו 6-7 שנים, בעומס גבוה. אגב, כל המכונות בעלות פתח עליון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המכונה שירתה משפחה של 7 נפשות.... עבדה נון-סטופ.

הייתה מ97~98.

שהביאו מכונה חדשה בקושי הזיזו את הAEG- היא שקלה כמו לפחות 2 מכונות של היום, (הייתה מהסוג המכני פתח קידמי).

הוחלפה כי התחילה לדלג על שלבים מידי פעם ולא הייתה משלימה את כל המחזור- במבט לאחור חבל שלא ניסינו לתקן את הטיימר :-(.

אבל זה כבר לא חשוב- מה לגבי הרחבות האחריות בתשלום של היום? למישהו יש מידע האם הן באמת שוות משהו או סתם כסף לפח?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני הרחבתי את ה"אחריות" על הקריסטל משנה אחת ל-3. אחרי שהתברר לי שמתקנים אותה שוב ושוב, יש תשלום של איזה 150 ש"ח (פלוס\מינוס) לביקור וחלקים לא מכוסים (אטם סביב הדלת העליונה עלה למעלה מ-400 ש"ח) - כאשר המכונה נתקעה - בגיל שנתיים - העפתי אותה וקניתי חדשה. לא היתה סבלנות להתעסק עם עוד תיקון ועוד תיקון, למרות שתאורטית היה לי כיסוי לעוד שנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ציינתי קודם - השבוע ביקשו ממני 600 ש"ח לשנה לאחריות למקרר שכבר עבר את גיל 10. ויתרתי.

למכונת כביסה בוש שרכשתי לפני מספר חודשים נרכשה הרחבת אחריות עד 2020 תמורת 1200 ש"ח. נראה כי התקופה כוללת את שנת האחריות המובנה במחיר המכשיר לפי חוק.

פורסם

השבוע הארכתי אחריות עי קריסטל ל5 שנים ב1330₪ למקרר שעלה לפני שנתיים 7000₪

אם אחרי 5 שנים לא נזקקתי לאחריות אז אני מקבל בחזרה חצי מהסכום

שווה עפ הנוסחא מההודעה הקודמת

למדיח שרכשתי לפני שנתיים ב5200₪ הארכתי את האחריות לעוד 3 שנים ב700 שח עי csb

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מכונת כביסה שהחזיקה מעמד 15 שנה? כנראה לא יותר מ-2-3 מחזורי כביסה בשבוע. מכונה שמספקת צרכי משפחה, במיוחד עם ילדים צעירים, מחזיקה במקרה הטוב 7-8 שנים.

ספריאל, אצלנו החזיקה מכונת בוש, פתח עליון, 11 שנה. למעט פעמיים שנתקעה גרב בצינור שבין התוף למשאבה, לא היו לה תקלות כלשהן,

והיא עבדה מאוד מאוד קשה. בסוף היא הוחלפה כי היתה בעיה במנוע, ולמרות שהחשד היה לפחמים גמורים, שניסיתי להחליף לבד זה לא עזר

וכבר אל היה לי כוח להתעסק איתה, והיא הוחלפה בבוש חדשה.

לדעתי זה גם הרבה עניין של מזל, במיוחד במכונות החדישות יותר, שם לאלקטרוניקה יש משקל רב יותר, ובדרך כלל התקלות הן שם.

פורסם

ברור שיש עניין של מזל. אני חושב שאחת הבעיות אצלי הוא הנטיה של אשתי למלא את המכונה ביתר. במכונות המודרניות זה מתבטא לעתים בסירוב של המכונה לסחוט - אם המנגנון מוצא משקל יתר או חוסר איזון של התוף, אבל במכונות הישנות זה היה פשוט עניין של כך וכך אלפי מחזורי כביסה, עניין של כמה אלפי מחזורים למכונה.

פורסם (נערך)

צחוק הגורל- המכונה החדשה שהחליפה לפני שנתיים(עריכה: מתברר שלפני 4 שנים) את הAEG בת ה13 התפגרה אתמול לאחר שימוש בתוכנית של 95 מעלות, באמצע העבודה נכבתה וכעת אין שום תגובה ושום דבר לא נידלק!.

פעם קודמת אני זוכר שהתוכנית הזו המיסה את השקע בקיר ומאז הוחלפה בשקע יוקרתי מעוצב, כעת אין סימנים להמסה אבל המכונה ניראת מתה :-(.

עכשיו מעניין מה האחריות של 1+7 של באוכנט WAK 6662 שווה, מה אתם חושבים שנישרף והאם זה יהיה כלול באחריות החלקית והאם ביכלל שווה לנסות לממש אחריות או יאללה למכונה הבאה?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

מכונת כביסה של AEG היא מצויינת פשוט,

מחזיק אותה 10 שנים עם 0 תקלות (בלי לפתוח פה לשטן)

2 מכונות ליום לפחות.

רק לבדוק מאיין קונים וזה לא זיוף,למי שכתב לא כל הסינים

מזוייפים,יש בסין מפעלי יצור ששיכים לקונצרנים יפנים,גרמניים וכו'.

פורסם

כנראה שהיא היתה AEG. בינתיים המותג נרכש על ידי אלקטרולוקס - בעבר מותג מכובד ביותר אבל כנראה שירד מגדולתו. לפחות בדוגמא שהיתה לי, מוכנה שנגמרה אחרי 4 שנים. (והנפילה הגדולה - המחליפה, עם מדבקת קריסטל, התפגרה אחרי שנתיים).

• תוכן חדש...