Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חסרים סיפורים של אנשים שיצאו מהרכב והרכב נגנב על ידי משהו שרצה לעזור להם ולא סתם חניה כפולה(שגם את זה במשטרה בקשה להפסיק בגלל הגניבות...)

אוקי לכל מי שאמר לנעול דלתות ולכל מי שלא תנו לי לספר לכם משהו שאולי כתבתי בעבר

דודם שלי באחד הלילות חזרו מהצפון למרכז,באחד הרמזורים עלה להם לרכב מאחורה אחד קצת שיכור... דוד שלי שהיה אדיש בקש ממנו לרדת והוא סירב... הנהג גם אמר לו שהוא יסע למשטרה והוא עוד ענה לו רק לא זה כרגע יצאתי משם...שהוא ראה שהוא רציני הוא ירד שוב ברמזור נוסף...

לא יודע למה ספרתי בצורה כזאת כי הסיפור עצמו הוא משגע...

מה שכן,נעילה יכולה להיות גם מסוכנת במקרה של ח"ו תאונה וחילוץ נוסעים...

אגב יוסי כתבת

"שמעתי לא מזמן על מישהי שסיפרה שגנבו לה את האוטו ברמזור. שברו לה את האצבע והתנהגו אליה באלימות רבה. גנבים מסריחים :evil: אין כבוד לבני אדם בימינו."

והכבוד הוא לגנוב בלי לשבור את האצבע?:roll:

אני לא מזלזל בגנבת הרכב, אבל שזה מגיע לטירוף כזה עילאי שמוציאים בן אדם מהאוטו בכוחניות ואכזריות שכזו ופוגעים בו פיזית וממש שוברים לו חלקים בגוף רק בשביל שיצא כדי שהם יברחו עם האוטו ואז ימכרו אותו בשלמותו או בחלקים בשביל להרוויח כמה אלפי שקלים זה פשוט עובר כל גבול.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אנשים שיחקו יותר מידי ב GTA... מביא רעיונות לאנשים :(....

ומסתבר שזה עובד טוב.

אז זה אומר שמותר לי להתחיל להשתמש באמ16,בזוקה, אקדחים, אלות, סכינים ושלל ירקות.. ואז להשתמש בקוד של NOPOLICEPLEASE ואז הכל יפתר? :-D .

וברצינות :idea: , העלית נקודה חשובה, גם אני סבור שמשחקים כמו GTA עזרו לאנשים עם מוח קרימינלי ללכת לחפש קורבנות תמימים בכבישים.

ממש סדום ועמורה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שמעתי על מקרה כזה שהיה לא מזמן ברמת השרון, בצומת שלפני היציאה לכיוון הכפר הירוק...

לנעול דלתות, אין פתרון אחר...

אגב, באיטליה, המצב כבר ככה כמה שנים (מאז שהערבים,אלבנים,מרוקאים,לובים,סודנים החלו להציף

להם את המדינה)

מסקנה מישהו? :)

לילה טוב

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תוכן חדש...