Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Jl 500.1 כיוון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המגבר הזה, די הסתבכתי עם כל האפשריות שם ניסיתי להגביר הגיין להתאים לעוצמת הקומפוננט, ולא הצלחתי אשמח להסבר קצר.

פורסם (נערך)

חוברת הפעלה יש?

http://mediacdn.jlaudio.com/media/mfg/9013/media_document/live_1/500_1v2_MAN.pdf?1305783844

השרשור הזה, אולי יוביל גם להתעסקות בכיוונים (אם להתעלם מהבעיה שנידונה שם).

עריכה: מדובר ב-500/1v2 או ב- J2 500.1 או אולי ב-JX500/1D?

אתה מגביר קומפוננט עם מונו או שהתבלבלת והתכוונת לסאב?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

המגבר זה מונו 500.1

התכוונתי שהקומפוננט מנגנים בווליום גבוהה הסאב בקושי עובד ושאני מנמיך את הגיין במגבר של הקומפוננט אני יכול להגביר יותר ואז שומעים את הסאב חזק ואני רוצה שהגיין במגבר של הקומפוננט יהיה למעלה ויותאם למונו jl

ולא מצאתי את האפשרות במגבר jl 500.1 להרים את הגיין

פורסם

J2 500.1? הוא נראה ככה?

t519_62ee9fa946d425a5df63607393b4a046.jpg

אם כך, זו חוברת ההפעלה שלו:

http://mediacdn.jlaudio.com/media/mfg/9013/media_document/live_1/J2_500_1_MAN.pdf

הם קוראים לזה Input Sensitivity במקום Gain.

ההסבר מתחיל בעמוד 7 (שים לב שכל דף מכיל 2 עמודים) וממשיך בפירוט בעמוד 10.

הגיין אינו מיועד לשליטה על הווליום, אלא לתיאום בין מתח היציאה (ב-RCA) של ה-HU לזה שהמגבר מכוון לקבל. המטרה היא למנוע עיוות של האות.

פורסם

תוודא שהקרוס במגבר מוגדר כראוי, במידה ואתה מתעד לחתוך את.הסאב דרך ה hu הקרוס במגבר צריך להיות על full, המגבר הזה (אני משער שמדובר בסלאש 500.1 ) הוא מגבר מעולה וחזק, תעבור על שרשור הכיוונים שמופיע בנעוץ.

SCANSPEAK

פורסם

זה המגבר

uqygepa7.jpg

יש הרבה אופציות , אני כן מתכוון לעבוד דרך הרדיודיסק אקליפס 7200

אז אך אני מכוון את המגבר להגביר את הסאב חזק יותר

פורסם

נסה להפוך גם פאזות בסאב (תחליף בחוטים בין הפלוס למינוס). אולי זה עד כדי כך פשוט.

בכל אופן, נסה בתור כיוון ראשוני משהו כמו בתמונה (מה שבאדום):

1.jpg

ב-Low Pass אתה יכול לנסות לעלות טיפה גם לכיוון ה-100.

כיוון הגיין (Input Sensitivity) רצוי לבצע כמו שמתואר בחוברת. אם אני לא טועה באקליפס 7200 מתח ה-Preamp הוא 8V, מה שאומר שתצטרך להיות במינימום או קרוב לכך.

פורסם

קודם כל ממש תודה על העזרה שלך

מחר בבוקר אני אשחק שוב באפשריות input sensitivity זה קשור לסיגנל שיוצא מהמכשיר והאקליפס אכן 8v

פורסם

בשביל זה כולנו כאן :-)

לא חושב שהתאמת הרגישות תשנה את הווליום הכללי כלפי מעלה, אבל לפחות זה יבטל את האפשרות לגרימת נזק ע"י עיוות הסיגנל.

פורסם (נערך)

יש משהו בדברי שגיא :idea::oops:. הייתי מפוקס יותר על כיוון של המגבר מאשר על האפשרויות שקיימות ב-HU (שאגב, אתה יכול להפוך איתו פאזות של הסאב כמו שהצעתי ללא צורך פיזי לעשות זאת עם החוטים).

יחד עם זאת, אני עדין תומך בכיוון ראשוני של המגבר כפי שהצגתי, ואז לעבור ולסדר כל מה שצריך ב-HU ולכבות את הפילטר LPF במגבר אם רוצים.

יש הרבה אפשרויות באקליפס, ישבת לסשן כיוונים שלו (הוראות אונליין, למקרה הצורך)?

מה שאר הציוד שברשותך?

מעבר להתכתבות אתה כמובן יכול להגיע לאחד או יותר מהמפגשים, שם ישמחו לעזור לך, או ללכת לבעל מקצוע שיסדיר את הענינים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תום אין צורך, ה rca של הסאב כבר חתוך ל lpf בhu , סתם מיותר הפילטר פה.

שי אם אתה מאזור מרכז אשמח לעזור לך,בתור אחד שיש לו גם תמגבר וגם את ה-hu :) .

• תוכן חדש...