Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
השאלה איזה חומרים הם שמים על הדשבורד והצמיגים. באיזור שלי התנסתי (עם האוטו הקודם כמובן) בכמה מכוני שטיפה ובכולם היה מטאטא/מטאטא+מנהרה והרכב מבפנים היה שומני ומגעיל.

בשלב מסויים (בעיקר בזכות הקריאה המרובה בפורום הנ"ל) עברתי לשטוף את האוטו לבד בבית למרות שהיה מדובר בבורה זקנה שסווירלים היו בערך הבעיה האחרונה שלה, מאז שהפונטו הגיע האופציה של "לשטוף בחוץ" לא עולה בכלל בבית, גם אם זה אומר למשוך עוד שבוע עם אוטו מלוכלך.

ציינתי שחומרים זולים. אבל חשוב לציין שלא כל המכונים שוטפים עם מטאטא.

כאמור יש באזור שלי כמה מכוני שטיפה שעובדים מאוד יסודי -כולל מברשת להסרת אבק בפנים הרכב.

למרות זאת אני מעדיף לשטוף לבד. גם שלא הייתה לי ברירה (רכב ממש מטונף בחורף מלא בוץ) תמיד הקפדתי על שטיפה חיצונית בלבד,או השאלת הצינור (בתשלום) ושטיפה לבד. (צריך קשרים עם בעלי המקום)

גם אני בעבר לא הייתי מודע כל כך לעניין הסווירלים, לכן זה היה משהו זניח מבחינתי מחוסר מודעות. למדתי את זה במהלך השנים.

למרות שאני יודע שקשה להימנע מזה בשלב כל שהוא.( אבל צריך להימנע מזה עד כמה שאפשר)

לכן לא הייתי מגדיר אותך "בורה זקנה" -את דווקא עושה רושם של אישה מאוד חכמה, שיודעת איך להתבטאות

באופן ברור, ענייני -ונעים לקריאה.

בתחום הזה, כמו בכל תחום אחר- אנחנו לא מפסיקים ללמוד.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכן לא הייתי מגדיר אותך "בורה זקנה" -את דווקא עושה רושם של אישה מאוד חכמה, שיודעת איך להתבטאות

באופן ברור, ענייני -ונעים לקריאה.

בתחום הזה, כמו בכל תחום אחר- אנחנו לא מפסיקים ללמוד.

תודה על המחמאה [emoji5] אבל דיברתי על פולקסווגן בורה בת 13, אני עדיין לא קוראת לעצמי זקנה. לגבי בורות, מכל מלמדי השכלתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...