Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמיד אפשר לרשום מק"ט שונה על החלק, ולשים בקופסה יפה עם סמל של לקסוס עם תג מחיר משולש

עיין ערך חלקים של קאנגו בקליאו ספורט

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הרבה יצרנים אכן עושים את זה.

אותה משאבת גיר בדיוק מותקנת בפיאט, אלפא-רומיאו ובפרארי (דגמים חד-מצמדיים הישנים) עם מק"ט שונה ואולי (לא בטוח) שינויים במחבר החשמלי. המחיר (באנגליה) נע בין 350 ל-1000 ליש"ט בהתאם.

מיותר לציין שאת המחבר החשמלי לא ניתן להשיג בנפרד, כדי לאלץ לקוח של פרארי לשלם מחיר של פרארי ולא של פיאט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור בעלים של לקסוס אני יכול להעיד כי אכן, החלקים יקרים באופן משמעותי משל טויוטה. לדוגמה, החלפה של רפידות קדמיות עם צלחות, מגיע לסך 2500 ש"ח.

פורסם

אני דווקא חושב שאפשר למצוא GTI MK4 או לאון טורבו מהדור הראשון ב50 אלף בלי להכנס ליותר מדי הרפתקאות.

עם הלאון אפילו מרוויחים עיצוב יפיפה ועדכני למרות היותו בן 15 שנים ומנוע אמין וחזק עם פוטנציאל מטורף.

DSCF0155.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תפרנים שקוראים את המאמר הזה (לפחות את הגרסה שלו בחו"ל) עלולים לקנות פרארי.

זה לא שאין פרארי יחסית זולות (שוב פעם, בחו"ל) - במיוחד מהדגמים הפחות נחשקים, כגון מונדיאל או 308.

אני מאמין שגם קליפורניה משומשת תהיה די זולה בעוד אי אלו שנים (הם מכרו כל כך הרבה ממנה שיקח לה הרבה שנים להפוך לדגם אספנות נחשק, אם בכלל).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני דווקא חושב שאפשר למצוא GTI MK4 או לאון טורבו מהדור הראשון ב50 אלף בלי להכנס ליותר מדי הרפתקאות.

עם הלאון אפילו מרוויחים עיצוב יפיפה ועדכני למרות היותו בן 15 שנים ומנוע אמין וחזק עם פוטנציאל מטורף.

[ATTACH=CONFIG]393604[/ATTACH]

הלאון זו באמת אחלה עסקה, לדעתי היא יפה יותר מGTI MK4 והיא גם הסיאט המודרנית עם העיצוב הכי נאה, לפני שהתחילו עם כל השטויות שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...