Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

רכשתי לפני כשנה מערכת מולטימדיה KW-AVX836. שמותקנת יופי על SX4

הכל היה טוב ויפה ואפילו הייתי ממליץ על מערכת זו שהרי שנה שלמה לא היה איתה שום בעיה.

אבל מה....לפני יומיים המערכת כבתה לי לפתע פתאום בלי שום סיבה (ועוד באמצע נסיעה). מרגיז.

וכאן אני שואל:

האם משהו יודע מה יכולה להיות הסיבה?

יצויין שמתי שאני מנסה להדליק את המערכת היא נדלקת רואים את הסמל של JVC ונכבת שוב!

היה גם פעם אחת שניסיתי להדליק והיא נדלקה לגמרי למשך 5-10 דקות...ושוב כבתה!

האם זה פיוז או משהו כזה? ואם כן אז איזה?

נ.ב.

היה לי עוד שאלה לגבי איפה נמצא הכרטיס של הGPS לצורך עדכון.....אבל קודם כל שהיא תעבוד בכלל....

פורסם

בנוגע ל-GPS אתה צריך מודול חיצוני

ראה דוגמא:

http://www.satguide.in/pdf/JVC_AVX_836_or_736_GPS_Blackbox.pdf

בנוגע לבעיה

זה לא פיוז ,הבעיה הזו אופיינית למערכות עם פאנל נישלף ,להערכתי יש בעיה בחיבורים שבין

גוף המכשיר לבין הפאנל ,הימור שני בעיה בספק כח של המסך ,הימור שלישי אם יש לך כבר מודול GPS

יתכן בעיה בחיבור המודול לגוף המכשיר.

פורסם

תודה על התגובה המהירה!

הבעיה סודרה.....

מסתבר שכל הבעיה היא במצבר חלש! שלא התמלא מספיק...לאחר recharge הכל עובד פיקס!

אבל שוב תודה

• תוכן חדש...