Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון פאנצ'ר פיגו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם , יום שישי קמתי לעבודה למראה עיני כמעט חצי גלגל על הריצפה , נסעתי כמה מאות מטרים לפנצרייה ונסעתי מהר לעבודה חשוב לציין שהפנצרייה עדיין הייתה סגורה והשארתי פרטים שלי , צילצלתי אלייהם הבחור טען שיש חור בדופן הצמיג והוא טען שכנראה או שנכנס לי לשם בורג ועשה חור או שמישו דקר לי את הצמיג. הוא טען שאי אפשר לתקן את זה אחרי קצת דיבורים הוא אמר לי שיש אופציה תיקון שעושים לרכבי שטח וטרקטורונים תיקון עם חוט משו כזה בקיצור הסכמתי שהוא יתקן לי והוא אמר שזה פיתרון זמני וזה לא הכי בטוח, אז הסכמתי וזה עלה לי 30 שקל. השאלה שלי האם זה באמת תיקון טוב וזה בטיחותי?? בתמונה המצורפת מופיע החור שהם שמו על זה מין דבק כשה אני לא יטדע איך קוראים לזה בכלל אם אפשר הסבר אני ישמח מאוד , האם אפשר לתקן את הצמיג באמצעות פטרייה או מדבקה משו? הצמיג חדש בן כמה חודשים , הרכב הוא פיגו 206 שנת 2001 סוג הצמיג הוא סיני של סילון

y0mqztzyemuj.jpg

zmizmwyc1jml.jpg

עריכה אחרונה על ידי xxgalxx
פורסם

אין לתקן פנצ'ר בדופן!

הצמיג פסול.

תזרוק אותו לפח ותקנה חדש.

אני כבר לא מדבר על רכישת זוג צמיגים, כמתבקש על אותו הסרן. אבל את המציג הקרוע חייבים להעיף!

למען בטיחות הנסיעה.

אגב, בדיוק היום אני עצמי החלפתי זוג צמיגים בעקבות פגיעה דומה, ולא מתחרט לשניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום לכולם , יום שישי קמתי לעבודה למראה עיני כמעט חצי גלגל על הריצפה , נסעתי כמה מאות מטרים לפנצרייה ונסעתי מהר לעבודה חשוב לציין שהפנצרייה עדיין הייתה סגורה והשארתי פרטים שלי , צילצלתי אלייהם הבחור טען שיש חור בדופן הצמיג והוא טען שכנראה או שנכנס לי לשם בורג ועשה חור או שמישו דקר לי את הצמיג. הוא טען שאי אפשר לתקן את זה אחרי קצת דיבורים הוא אמר לי שיש אופציה תיקון שעושים לרכבי שטח וטרקטורונים תיקון עם חוט משו כזה בקיצור הסכמתי שהוא יתקן לי והוא אמר שזה פיתרון זמני וזה לא הכי בטוח, אז הסכמתי וזה עלה לי 30 שקל. השאלה שלי האם זה באמת תיקון טוב וזה בטיחותי?? בתמונה המצורפת מופיע החור שהם שמו על זה מין דבק כשה אני לא יטדע איך קוראים לזה בכלל אם אפשר הסבר אני ישמח מאוד , האם אפשר לתקן את הצמיג באמצעות פטרייה או מדבקה משו? הצמיג חדש בן כמה חודשים , הרכב הוא פיגו 206 שנת 2001 סוג הצמיג הוא סיני של סילון

zmizmwyc1jml.jpg

y0mqztzyemuj.jpg

פורסם

דופן הצמיג אלסטי יותר ומיועד לעמוד בזעזועים בצורה גדולה יותר מאשר סוליית הצמיג.

תיקון בדופן הצמיג אסור מכיוון שהתיקון בדר"כ לא מחזיק ועלול להכשל באמצע הנסיעה, הדבר יכול לגרום לתאונה קשה.

יש להחליף הצמיג בהקדם.

שי.

פורסם

גם צמיג סיני וגם חור בדופן שלא טופל כראוי, אני אישית הייתי שם 300-250 שח וקונה לי משהו אירופאי חדש. חכה לדעות של המומחים!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אם כל מה שכתבו לא שכנע אותך, תעשה חשבון פשוט שאם הצמיג הזה קורס בנסיעה, אתה תשלם הרבה הרבה יותר כסף אבל יותר מזה אתה או מי שנוהג ברכב עלול להפצע ולזה כבר אין מחיר.

פורסם

בוקר טוב,

באתר טייר קלאב באינטרנט ניתן להשוות בין מגוון דגמי צמיגים ולבצע רכישה מיידית און-ליין או באמצעות המוקד הטלפוני. המחירים באתר משתלמים במיוחד וכוללים הכל - פירוק, איזון, התקנה ומע"מ, ואת ההתקנה ניתן לבצע ברשת פנצ'ריות טייר קלאב בפריסה ארצית.

במידת הצורך, נשמח לסייע לך באמצעות המוקד הטלפוני או דרך הודעה בפורום.

• תוכן חדש...