Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחות באוטו דיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

רציתי רק לפרסם שכרגע ישנם מבצעים בחנות אוטו דיפו.

יש כל מיני מבצעים על צמיגים, מצברים, מוצר שלישי בשקל ועוד יחסית הרבה מבצעים שאני כבר לא זוכר.

מה שכן, לא כתןב בפלייר שקיבלתי אם זה רק בסניף בעיר נצרת עילית, או בכלל הערים.

אני בכל זאת ממליץ לקפוץ לחנות אם יהיה לכם זמן, כי כל יום ישנו מבצע אחר.

אשמח אם מישהו יוכל לעדכן לגבי אם המבצעים רלוונטים גם לסניפים אחרים.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

תודה רבב לך על התמונה.

רציתי לצלם את הפלייר, אבל לא מצאתי אותו בשום מקום בבית, אז כבר התייאשתי.

מה דעתך לגבי המבצעים? אכן אטרקטיבים?

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

פורסם (נערך)

תראה, יש שם הרבה זבל, כמו האנטי פריז למשל, שאני בספק כמה אתילן גליקול הוא באמת מכיל בתוכו...

כנ"ל לגבי השמן של פרסטון, שדובר פה כבר רבות עליו. בקצרה - הוא שקר אחד גדול.

אם הם היו עושים הנחות על נוזל הקירור של פרסטון לעומת זאת, או על שמנים איכותיים, זה כבר היה נראה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

לא יודע עד כמה זה רלוונטי עבורך, אסל לי אישית יש פיוניר בסגנון של מה שיש במבצע, ואני דווקא מבסוט. יש כל מיני אפשרויות, כניסת aux ועוד מספר פונקציות נחמדות.

פורסם

לפני שנה וחצי רכשתי רבעיית גודייר duragrip מתאריך ייצור חדש עבור הפולו של הוריי במחיר מאוד משתלם (לאחר השוואה מול כמה פנצ'ריות), ככה שלפעמים יש להם מבצעים טובים.

פורסם

איתמר,תוכל אולי לתת לי חוות דעת קצרה עליהם? יש לי כרגע שלושה duragrip ומקסיס רדיאל ua603 שחוקים כמעט לגמרי, ככה שאין לי מושג איך הגודייר החדשים מתפקדים.

פורסם

תראה, ההורים שלי לא נוסעים הרבה על הרכב, הוא משמש בעיקר לנסיעות קצרות, ככה שהם עושים עבורם עבודה טובה.

אני נהגתי כמה פעמים על הרכב מאז ההחלפה והצמיגים לפי מה שהתרשמתי עושים עבודה טובה גם בכביש יבש וגם בכביש רטוב ונותנים תמורה טובה למחיר.

הצמיגים הקודמים היו מישלין אנרג'י שהתייבשו דיי מהר (פחות משנתיים למרות שנרכשו מתאריך ייצור קרוב לקנייה) ולדעתי הגודייר לא נופלים מהמישלין אנרג'י בכל מה שקשור לאחיזה, נוחות ובלימה.

פורסם

לרוב אני קונה תוסף דלק במבצע אצלהם.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...