Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בן 13 יד 8 עם 130,000K , איך ? איפה ההגין ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה רכב זה? במכוניות ספורטיביות ריבוי ידיים זה משהו נורמלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברכב בן 13 מה שקובע הוא רק המצב, לא מספר הידיים ולא הנסועה.

מספר הידיים הגבוה ביותר שיצא לי להתקל בו היה 24.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אל תשכח שאיביזה זה רכב שמושך מאוד צעירים, יכול להיות הגיוני שעבר כמה ידיים אצל ילדים, הנסועה לא גדולה אבל הידיים עלו

בכל אופן תסתכל באגרת הרישוי כמה קמ מצויין, מעבר לזה אין כלכך איך לדעת בוודאות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
איזה רכב זה? במכוניות ספורטיביות ריבוי ידיים זה משהו נורמלי.

אכן אבל איביזה רגילה 2001 אף פעם לא היתה בקטגוריית "יוניק" שאנשים קנו התלהבו , ומכרו אחרי 5000 קילומטר כי נמאס מהשופוני,וצריך לעבור להבא ..

פורסם

אפשרי שלא שיחקו בק"מ.

סיבה שיכולה להיות - רכב לימון - עבר הרבה ידיים שהתייאשו מלתקנו. היה מקולקל כ"כ הרבה זמן שהק"מ נשאר נמוך (כי לא נסעו בו).

אפשרות :roll:

alfa 156 2.5.

פורסם

לא חייב להיות לימון.

ילד מתלהב שקנה "סיאט איביזה ספורט מהירה רצח VAG אמיתית פוטנציאל שיפורים מחר אני מתקין חצאיות ומערכת אלף ואט" ב-8000 ש"ח ומגלה למחרת היום שהיא לא אמנם לימונית אבל סתם מוזנחת והגיע הזמן כבר מזמן לעשות full service למנוע, להחליף בלמים, בולמים, מצמד, מזגן דולף, חלונות נופלים וכו' וכל זה בעוד 8000 ש"ח (לפחות), חוטף חום, משקיע קצת בתחזוקת שבר, מושך כמה שאפשר ומגלגל ליד הבאה אחרי כמה חודשים עד שנה.

פורסם

אחרי שנה עם הפיז'ו שלי, 206 1.6 02', כאשר אני היד השביעית או השמינית ונכון להיום עומדת על 120K בערך, הכל אפשרי.

במיוחד ברכבים כאלו ועם כאלו שנתונים, בדוק את מצב הרכב מכנית ופנימית. אם הוא טוב, אז מה אכפת כמה ידיים הוא עבר.

אגב, לדעתי האישית פנים הרכב יעיד אפילו יותר טוב על טיב התחזוקה של הידיים וכמה שמרו עליו.

בחישוב זריז זה בערך שנתיים לכל יד בנסועה ממוצעת של 10K, פתאום שחושבים על זה ככה זה יותר הגיוני.

פורסם

אני לגמרי לא מבין בשביל מה הוכנס הסעיף הזה לרשיון הרכב. מה זה משנה כמה ידיים הרכב עבר? ברצינות. זה לא שרק הבעלים של הרכב יכול לנהוג בו.

זה שהרכב רשום על אב המשפחה מאז שנרכש מהסוכנות לפני עשור, אבל כל המשפחה חוגגת על האוטו כולל שלושת הבנים שהתבגרו בינתיים ואפילו דודים שיורדים איתו לאילת מדי פעם, זה לא נחשב לידיים?

כל עוד הרכב מטופל אני לא רואה שום בעיה ברכישת רכב עם "ריבוי ידיים".

בעצם חוץ מבעיה אחת - הפרצופים החמוצים של הקונים הפוטנציאליים. אבל ברגע שהישראלי הממוצע יפסיק לחשוב על מכירת הרכב (או כל חפץ אחר) עוד לפני שרכש אותו בכלל, אז יהיה לכולם קל יותר.

פורסם

זה מאוד רלוונטי כמה ידים הרכב עבר.

דבר ראשון ככל שיש פחות בעלים יותר סביר להניח שתיהיה היסטורית טיפולים מסודרת.

בנוסף פחות סביר שהתעסקו עם הרכב, חשמל מערכות אודיו וכו'

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...