Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי על היונדאי והיום על הפיקנטו, בשתיהן חווית הנסיעה הייתה טובה, קשה לי להחליט אידה מבין השתיים.

הנציג שליווה אותי בפיקנטו, שאל אותי במהלך הנסיעה, איך האוטו, והנהיגה בו? עניתי לו שהרכב טוב ואני מרגיש איתו טוב.

במהלך הנסיעה הוא ניסה להפעיל עליי מכבש :

"אז מתי אתה חותם, עכשיו?" עניתי לו שאני עוד לא יודע, רוצה להתייעץ, ולבדוק עוד רכבים,

אז הוא התחיל לשאול עם מי אני רוצה להתייעץ, ומה יש להתלבט עם הרכב טוב? "זה הרכב היחיד לפי מחירון רמי לווי ששומר על הערך שלו גם אחרי 3 שנים והוא רק עולה במחירון שלו"

שאמרתי שאני רוצה לבדוק עוד רכבים, הוא שאל איזה, עניתי לו שאת ה i10 והסדאן, כשהזכרתי את שברולט, הוא אמר משהו בסגנון של "אתה נורמלי?", מייד שאלתי מה רע בשברולט?,

הוא ענה: "אני לא אמרתי כלום, תכנס לאינטרנט ותיקרא", אמרתי לו שדווקא קראתי וראיתי המלצות על הסדאן, הוא שוב חזר ואמר "תרשום פיקנטו ותראה מה רשומים עליה, זה הרכב הכי נמכר בישראל בלה בלה..."

ושוב הוא שאל "מה אתה אומר?, אז מתי שומעים ממך?"

ששאלתי מה אני מקבל בקניית מזומן, הוא ענה שהוא לא יודע להגיד לי, כל פעם יש מבצע אחר, עד היום מקבלים הנחה של 4000 ש"ח.

שאלתי "ואם אני בא שבוע הבא, מה אני מקבל, יש תוספות, או הטבות אחרות", הוא ענה שכל פעם יש משהו אחר והוא לא יודע להגיד.

לגבי שברולט, קבעו איתי לעוד שבועיים.

כרגע אין לי ממש נטייה לטובת אחת הרכבים שנסעתי עליהם, אשמח לחוות דעת ותובנות.

פורסם

טוב,נציג שיותר מידי לוחץ לא אוהב כאלה.

הוא גם מדבר שטויות,שומר על הערך... נו באמת,מחירון רק עולה?? איזה שטויות.

אני נסעתי על שתיהם ולדעתי היונדאי טובה יותר בעיקר בזכות מושבים עם תמיכה הרבה יותר טובה,לדעתי הסלון משולב 2צבעים גם ניראה מעניין יותר.

ובאמת מה הבעיה של השברולט סוניק?

כניראה שהוא לא ידע מה להגיד אז אמר כנס תיראה,לא מקצועי הנציג הזה.

אם אתה מתסכל על הסוניק אני מבין שאתה מתלבט בטווח ה80 אלף,בתקציב הזה בהחלט הייתי בוחר בשברולט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
"זה הרכב היחיד לפי מחירון רמי לווי ששומר על הערך שלו גם אחרי 3 שנים והוא רק עולה במחירון שלו"

חזק! :-D

כמה אחוזים במחירון מוריד ריח של עוף בתא הנוסעים?

לדעתי אתה לא צריך להתרגש מהנציג ולחכות לנסיעת מבחן בשברולט. רכב לא קונים תחת לחץ.

יש גם את הסקודה סיטיגו או הסיאט מיי. את זה בדקת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני גם לא אוהב נציגים שיותר מידי מלחיצים עם שאלות מעצבנות "עם מי אתה רוצה להתייעץ? איזה עוד רכבים אתה רוצה לבדוק?"

כשאאחתי אותו מה המהירות המקסימלית שהרכב יכול להגיע, התשובה שלו הייתה " מה אתה קרימינל"?

הוא בהחלט קשקש על השמירת ערך, ועל מה שהוא המציא על רמי לוי.

ניסיתי לפתח שיחה עם הנציג שלא יהיה משעמם, אז אחרי תחילת הנסיעה שאלתי אותו "כמה זמן הוא עבד בקיה",

בתשובה הוא ענה: "למה אתה שואל?", מהתשובה הזאת הבנתי שהוא לא נחמד, ודיי פסלתי אותו על ההתחלה.

אני לא אוהב נציגים כאלה, גם כל המכבש שלו בלי הפסקה, הוסיף לזה.

אתמול כשנסעתי על היונדאי הנציג היה הרבה יותר נחמד, הוא לא הלחיץ, דברנו, הייתה שיחה מעניינת והוא היה נחמד מאוד.

הוא לא ניסה למרוח אותי, לא הלחיץ, לא קשקש שזה הרכב הכי טוב, הכי נמכר ושאר שטויות

כן, פירסמתי פה לפני כשבוע פוסט על התלבטות בקניית רכב,תקציב של 80K. בהמלצתך החמה, והמלצת מגיבים אחרים, אמרתם שאין חכם כבעל ניסיון, ואמרתם שאם אני אצטרך ייעוץ , ולבוא לשתף אח"כ. אז חזרתי ושיתפתי.

בעוד שבועיים הנסיעה על הסוניק, ואז אהיה חכם יותר.

פורסם (נערך)
חזק! :-D

כמה אחוזים במחירון מוריד ריח של עוף בתא הנוסעים?

לדעתי אתה לא צריך להתרגש מהנציג ולחכות לנסיעת מבחן בשברולט. רכב לא קונים תחת לחץ.

יש גם את הסקודה סיטיגו או הסיאט מיי. את זה בדקת?

אני שונא את הנציגי מכירות האלה שמקשקשים לך שטויות, מנסים להלחיץ אותך עם המצאות, הטבות והנחות.

אני קונה רכב ולא חולצה. אז נכון ש4K לא בא ברגל, אבל זה לא סיבה לעשות עיסקה לא נכונה , "החיפזון מהשטן"

עדיין לא בדקתי. אני אבדוק את השברולט, מהסיאט איביזה דיי ירדתי.

סיטיגו ומיי עם נפח של 1 ליטר, אז אני דיי ארד מהם

עריכה אחרונה על ידי sasiz
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מחפש רכב בגודל של פיקנטו הסיאט מיי יותר מתאימה, לא האיביזה.

האיביזה והסוניק מתומחרות דומה אבל כמו שזה נראה הסוניק עסקה טובה יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב לפי התקציב, 80K, גודל הרכ הפיזי פחות עקרוני.

עריכה אחרונה על ידי sasiz
פורסם

הבעיה של הסיאט זה גיר רובוטי חד מצמדי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...