Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס מלא במים - מאזדה 3 שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב של אחותי, מאזדה 3 שנת 2010, יש הצטברות גדולה של מים בתוך הפנס.

יש מה לעשות חוץ מהחלפה ?

הפנס לא שבור.

פורסם
שלום לכולם,

ברכב של אחותי, מאזדה 3 שנת 2010, יש הצטברות גדולה של מים בתוך הפנס.

יש מה לעשות חוץ מהחלפה ?

הפנס לא שבור.

אפשר לעשות חור קטן מעל או מתחת לפנס (בדופן) ככה שאוויר יכנס ולא יצטבר לחות בפנים.

פורסם (נערך)

אפשר לעשות חור קטן מעל או מתחת לפנס (בדופן) ככה שאוויר יכנס ולא יצטבר לחות בפנים.

אם מים נכנסים אז גם אוויר נכנס ויוצא כך שחור בדופן לא יעזור (אולי רק לניקוז)

אם אין אטם או פקק שחסרים בפנס אז הצטברות של מים נגרמת מסדק או שבר בפנס שלפעמים לא נראים

עריכה אחרונה על ידי SapirRR
פורסם

חייב להיות פתח לכניסה של המים.

האם הפנס מקורי? האם האזור היה מעורב פעם בתאונה?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

מים לא נכנסים ממקור חיצוני, הם מתעבים בתוך הפנס. חור קטן גורם לאוורר טוב יותר וניקוז, ככה שזה לא משנה - זה פותר את הבעיה.

פורסם

זאת המחלה של מזדה,אני הייתי מפרק,ובודק אם אפשר להפריד בין הפלסטיק השקוף לתושבת עצמה ולאטום עם סיליקון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מים לא נכנסים ממקור חיצוני, הם מתעבים בתוך הפנס. חור קטן גורם לאוורר טוב יותר וניקוז, ככה שזה לא משנה - זה פותר את הבעיה.

זאת ההשערה שלך. אולי זה משטיפה של הרכב?

פורסם

אתה חושב שהייצרן לא חשב על פיתרון למניעת היווצרות אדים בפנס ואיוורורו ?

לא קודחים חורים בפנס !

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...