Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת מה הדרך הכי מהירה אבל גם בטוחה להגיעה מירושלים לבאר שבע וחזרה ? נסעתי בבוקר המאוד מוקדם בכביש 60 היה ממש מהיר כביש מעולה שדה ראיה מצויין ללא כמעט פניות חדות ועליות מתונות בהחלט ולמזלי כל המחבלים לא התעוררו עדין לזריקה היומית שלהם של אבנים על המכוניות.

חזרתי דרך 6 אחרי זה צומת שמשון ואז דרך צובה ויציא בעין כרם , בסה"כ חביב לקח לי 1.45 אבל המון עליות מאוד תלולות ופניות חדות והרכב פשוט טחן דלק ועבד באמת קשה אומנם הדלק מוחזר אבל חבל לי על האוטו .

כביש 1 ? פקוק כרגיל .

האם אני מפספס נתיב אחר כל שהוא ?

ואיך 60 האם באמת מסוכן שם ביום?

פורסם

יש לי כמה חברים בגוש עציון שעוברים כל יום דרך כבש 60.

לפחות בגוש עציון זה בטוח אך לפקוח עין מאוד גדולה על הדרך.

יש לי מישהו במשפחה שעושה את המסלול הזה (ירושלים באר-שבע וחזרה) גם בלילה לעיתים קרובות והוא אומר שהכול עובר חלק.

רועי

פורסם

אין ספק כביש 60 הקצר והמהיר. הסיכון נמוך מאוד אך לא ניתן לביטול .

המלצתי - כביש פנוי , איכות טובה :

מב"ש לירושלים : 40 צפון - כביש 6 עד מחלף קריית גת - יציאה ימינה לכביש 35 לבית גוברין דרך לכיש - צומת נחושה צפונה לכביש 38 לכיוון צומת האלה - בצומת האלה מזרחה לכביש 375 דרך עמק האלה ומטע לצומת צור הדסה .

מצומת צור הדסה שתי אופציות :

1. שמאלה - צפונה לכביש 386 דרך בר גיורא להדסה/עין כרם/ הר הרצל.

2. ישר - מזרחה דרך בית"ר עילית - חוסאן - כביש 60 מנהרות - גילה.

כמובן מירושלים לב"ש הפוך.

בנסיעות רבות שעשיתי במהירות חוקית המסלול אורך 1:20 .

פורסם

לא ציינת לאיזה איזור אתה רוצה להגיע בירושלים.

אם זה מלחה, גילה או דרום העיר כדאי דרך כביש המנהרות.

או זה בנייני האומה, צפון העיר (פסגת זאב, הגבעה הצרפתית) עדיף דרך כביש 1.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סתם לעדכן אכן מסלול נהדר ומהיר מאוד כביש המנהרות דרך צור הדסה עמק אלה כביש 38 ו 35 כביש 6 ואז 40 תוך שעה ורבע הייתי ביעד. בלי פקקים בכלל תודה רבה !!!

פורסם

שים לב טוב טוב בצומת מעמק האלה לכביש 38 (כשאתה פונה שמאלה), יש שם לא מעט תאונות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הלו, זה פורום רכב, לא דע את הארץ.

אתה מוזמן לפחות לציין על הדרך עם איזה רכב אתה עושה את הנסיעה המטורפת הזאת ומה הרשמים.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

כביש 38 בחלקו הדרומי כולל 2 מצלמות גטסו שני הכיוונים, שים נא לב.

כמו כן שים לב לעומסים בכביש המנהרות בבקרים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

איזה רכב ?כריזמה מבציר 99 טפונת כבדה בעליות תלולות אבל משייטת פשוט נהדר הגה אנמי אבל יושבת על הכביש לא רע בכלל גם בפניות . הדלק והותאות נוספות משולמות לי אז הוא לא פונקציה במקרה הנ"ל. לא יודע למה חושבים שזה מטורף אבל לא חסר אנשים שמבלים כשעה ויותר בעמידה בפקקים , אני פשוט משייט במהירות בת 3 ספרות . בכל מקרה כלכלית זה שווה לי אז גם אם הכריזמה עוד שנה תתפגר לא יהיה אכפת לי קניתי אותה בגרושים עשיתי יישור קו עוקב אחרי רמת הנוזלים על בסיס יומי וזהו.

את המצלמות ראיתי יש אחת שהיא דחליל לדעתי כי אין פסי דירכה אחריה וגם אף אחד לא מעט . הצומת של כביש 38 אכן לא להיט בגלל שדה ראיה לא משהו .

פורסם

אאל"ט לפחות אחת מהן היא דו כיוונית אז השמר לך משתיהן. חפש ברשימות המצלמות הנפוצות כדי לדעת בדיוק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כן אני יודע שהיא דו כיוונית כי יש פסי דריכה בשני צידי הכביש , אני מעט לפני כולם ללא הבדלי גזע דת מין :-) כי אי אפשר מה המשטרע פיתחה עוד אולי יש משהו מעבר לפסי דריכה

פורסם

הכביש עבר שיפוץ מאסיבי לאחרונה, לא בהכרח תראה פסי דריכה, הם יכולים להיות מוטמנים מתחת לאספלט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...