Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודו סיבוב שלישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בדצמבר טס לטיול בהודו לחמישה חודשים חושב לעשות מהדרום למרכז מתחיל בגואה כדי להספיק להיות בסילבסטר בגואה עכשיו לשאלות:

אני כבר לא מעודכן לגבי עלויות מישהו חזר לאחרונה מהודו וזוכר אולי כמה עלה לו לחודש מחייה בסיסית לא מלונות יוקרה ולא להתכלב יותר מדי (לא כולל טיסות שכבר שולמו) ?

ועוד שאלה מישהו היה באזור גואה בתקופת הסילבסטר/שנה אזרחית חדשה שיכול לתת תמונה כוללת מה הולך שם?

תודה לכל העוזרים!

פורסם

קליפת מוח עוד 3... 2... 1...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשישה חודשים הוצאתי 3300$. בגלל שזו הייתה פעם ראשונה - בהתחלה הוצאתי הרבה יותר ממה שנחוץ.

לקראת הסוף מצאתי שאפשר להסתדר מ450$ לאדם שלא מתכלב.

שמועות אמרו שבדרום זול בהרבה, ואת רוב הזמן שלי העברתי בצפון.

לגבי גואה - הבנתי שתקופת הסילבסטר עמוסה להפליא, מסתבר שבעיקר ברוסים.

מניח שהחופים מדרום לגואה יהיו באווירה אחרת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אז אתה אומר שאפשר לחיות טוב עם 600-700 דולר לאחד בהתחשב בזה שאני טס עם בת זוג כך שהעלויות יורדות?

בנוגע לגואה אתה אומר אולי שכדאי להזמין גסטהאוס מראש מהארץ כדי לא להיתקע שם בלי בגלל העומס?

פורסם

בהחלט לחיות טוב.

אני אומר שהייתי שוקל אם בכלל להגיע לשם בתקופה הזו. או לפחות מגיע בידיעה שאולי זה לא כמו הפנטזיה ומכין תכנית מגירה.

להזמין גסטהאוס מהארץ זה רק אם אתה יודע בדיוק איפה אתה רוצה להיות, ושלא אונסים אותך במחיר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כן אנחנו יודעים שיהיה שם מפוצץ ועמוס אבל מצד שני אומרים שמסיבת הסילבסטר הכי טובה זה שם.

יצא לך להיות בגואה? אם כן יש איזה גסטהאוס שאתה ממליץ עליו?

פורסם

הייתי בגסטהאוס מדהים בפאלולם, גואה-לייט שכזה מדרום לבלגן האמיתי.

קצת יקר (שילמתי 500RS אופ-סיזן) אבל מיקום מטריף חושים.

המקום נקרא SunDowner, מנוהל ע"י ג'וג'ו שכבר אין לי את הטלפון שלו אבל הוא אחלה בחור.

מצאתי לך את זה, מקווה שהטלפונים שם מעודכנים.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...