Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את המוצר הזה ספציפית, אבל כל המקציפים שמתחברים לצינור גינה מוציאים בעיקרון הרבה מים עם סבון בפנים - כמו לשטוף את הראש אחרי חפיפה :-)

זה לא קצף שלג סמיך..

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לקנות פשוט המשלוח כולל המוצר כבר לא שווה ולא יצא לי להיות בתל אביב, נשמח לתמונות או סרטון כמו שDC אמר

פורסם

התלהבתי מהמוצר עצמו. שילוב מעניין של שמפו ומקציף במחיר הגיוני למדי.

חיפשתי סרטונים נוספים ברשת, והתאכזבתי.

כנראה שלכל אחד ציפיות שונות.

בכל מקרה אשמח לראות סרטון נוסף, אולי דעתי תשתנה

M-TECH E46

פורסם

בזמנו ראיתי את המוצר הזה באיביי ונורא רציתי לנסות אותו, לצערי המוכר האנגלי לא שולח לארץ גלונים כאלה.

אפילו שלחתי מייל לקארפלן בישראל כדי שיבדקו אופציה להביא את המוצר הזה לחנות שלהם בארץ.

אני נורא שמח לראות את המוצר הזה בארץ ועוד יותר אשמח לחוות דעת בנושא המוצר כדי לבחון את יעילותו.

זה ברור לכל בר-דעת שזה לא יוציא קצף של מקציף איכותי אבל קצף סביר ויכולת PRE-WASH טובה בהחלט יספקו אותי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני מניח שאתם תולים תקווה במוצר בגלל הסרטון של הבחורה הנחמדה, ששוטפת את הרכב - אכן מרשים, בגלל זה חיפשתי עוד קצת סרטונים.

הינה עוד סרטון, "מהחיים האמיתיים":

אחרי שראיתי את הסרטון המוצר הרגיש לי כגימיק, וירד לי ממנו לחלוטין.

pre wash של onr , לטעמי, יותר אפקטיבי.

אפילו לזרוק מים ישירות מדלי אל הרכב יותר אפקטיבי.

"יאללה בירי".

פורסם

לדעתי זה מאוד תלוי בלחץ המים שיש בצינור.

כשהייתי מוריד צינור מים מקומה רביעית אז היה לחץ מים מטורף, עכשיו כשאני בבית קרקע אז מן הסתם לחץ המים קטן יותר.

המוצר מאוד מסקרן ולא עולה הון תועפות, במקסימום אפשר להשתמש במוצר בתור סבון למרסס הרגיל ל pre wash אם זה לא ילך עם הצינור הביתי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...