Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לנסוע על ה1.8,אחיזה טובה,מושבים נוחים,החומרים מעט זולים ויש הרגשה שהרכב כבר מתחיל להתיישן,לא נסעתי על 1.5 אבל כן יצא לי לנסוע על ה סובארו 1.5 ואני אגיד לך ורבים יסכימו איתי לרכב משפחתית המנוע חלש מידי,חבר של אבא שלי קנה כזאת לפני חודש והוא מצטער מאוד,לפני זה הייתה לו לנטיס 2003 1.6 שהוא מציין שהיא הייתה הרבה יותר זריזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעדיף להשאר עם הבנזין

השאלה היא האם משתלם לקנות את המיצובישי ?

שאלתי מספר לא קטן של אנשים לגבי הרכב ולכולם הייתה אותה תשובה

"אל תיגע בלנסר " בלי שום הסבר הגיוני פשוט כך , האם לרכב הזה יש שם כזה רע?

פורסם

אולי הם התכוונו ל1.5.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב אמין, יש חסכוניים ממנו בקבוצה - אך הוא לא ממש שתיין.

בגלל המוניטין הנחות (ולא מוצדק לדעתי) מול דגמים מקבילים אחרים הוא גם נמכר כמשומש במחירים נוחים יחסים.

לדעתי אין סיבה עקרונית למה לא לרכוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכשתי אחת 2011 1.5 לפני כשלושה חודשים ממגרש. צריכת הדלק לדעתי סבירה ביותר, הרכב עושה בין 1:10 ל 1:9 בעיר עם מזגן ככה שזה נראה בסדר גמור לקטגורייה.

בגלל הגיר (4 הילוכים) המנוע רועש אבל לי זה לא מפריע כלל. טיפולים וכל השאר עוד לא יצא לי לעשות.

רכשתי את הרכב ב52000 ש"ח עם 87000 ק"מ. לדעתי שווה את הקנייה למרות שכנראה יהיה קשה למכור אבל לזה נדאג כשנגיע.

פורסם

יש לי בדיוק את הרכב שאתה מתכוון אליו.

קניתי לנסר 1500 פרטית חדשה מהחנות לפני 5 שנים בדיוק (שנת 2009) ועשיתי עליה 136000 ק"מ. בדרך כלל אני מחליף רכב כל שלוש שנים אבל הפעם פשוט לא רציתי להפרד מהרכב.

הרכב פשוט, אמין בצורה מוחלטת (תקלה אחת ויחידה במפתח ההצתה), נוח מאד (אני לא צעיר ונוסע נסיעות ארוכות). חסכוני מאד בעיקר כשאתה מקפיד על נהיגה חסכונית. לוח השעונים פשוט ואינטואיטיבי, אין מסכי מגע אלא כמה כפתורים ברורים ועוד שניים שלושה על ההגה שאפשר להסתדר בלעדיהם.

הרכב מרווח, בגאז שהוא בגאז', מושבים נוחים ולמי שצייץ כאן על חומרים "זולים" אז אבשר שאין אף קירקוש.

הדבר היחיד שיכול להפריע זה תת כח בהאצות ביניים, אבל בגלל הגיר הפשוט, המיושן, הלא חכם והלא מקושקש, יש קיקדאון שמדביק אוותך למושב (והרעש מבריח את כל החתולים בסביבה...). בקיצור, אוטו סביר פלוס שעושה את העבודה.

אה..יש לו שבע כריות אויר ומערכת בקרת יציבות כך שגם בבטיחות הוא לא רע...

הרכב מטופל בקפדנות במוסך מורשה (כאמור הוא עבר רק טיפולים) והשירות של היבואן והמוסך המטפל (אוטורן רעננה) ממש בסדר+++

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

איכות חומרים זולה לא בהכרח אומרת איכות הרכבה נמוכה.

אגב פה זה לא טוויטר אז לא מצייצים פה אלא מגיבים.

פורסם

אם כבר בהערות, כל התגובה הקודמת שלך מבוססת על שמועות, חברים של האבא וגם דוגמאות שלא לעניין. סוברו 1500 זה לא לנסר 1500 וגם לא ג'טה 1200 ובטח לא פיאט 1500 (מכונית משנות הששים). לאנטיס 1600 לא בהכרח חזקה יותר בגלל אותם 100 סמ"ק. יש מומנט ויש כ"ס.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...