Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] יונדאי I20 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי I20 החדשה נחשפה באתר רכב הודי. כנראה זה הדגם שמיועד לשוק ההודי שיהיה שונה במעט מזה הארופי (כמו ב I10).

אין עדיין פרטים טכניים.לפי התמונות, הקורה האחורית תהיה מושחרת ותא הנוסעים נראה מאובזר מאוד.

Next-gen-Hyundai-i20-spied-Blue-and-Silver.jpg 2015-Hyundai-i20-dashboard-spyshot.jpg Red-2015-Hyundai-i20-front-view-spyshot.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

פרונט קופי וולוסטר...נראה יפה דווקא! מהצד משום מה היא מזכירה לי את הסובארו B3 האצ'בק והמאזדה 2 החדשה (אני היחידי? ם.O)

יונדאי תמיד מפתיעים באבזור (לפחות אותי,גם בגרסא הכי בסיסית,הרכב מאובזר באופן פשוט מדהים!! לפחות לפי מה שראיתי בi10)

מעניין לראות אותה על הכביש...אם יש להם את זה בהודו,גם בישראל זה יהיה ;) חחחחח סתם,באמת מעניין אם יהיה שיווק נוסף במקום כלשהו מלבד הודו..

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

ממש מזכיר את הוולוסטר, אולי מפני שלא יהיה המשך לוולוסטר אז הם אמרו "יאללה נעתיק את זה הפרונט לכולם".

אוטו-מאניה :-)

פורסם

הפרונט נראה כמו חיקוי כושל של הפיאסטה. פנים הרכב נראה יפה עם שילוב הצבע הבהיר, שאלה אם נראה אותו גם בארץ.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

העיצוב החיצוני לא נאה במיוחד לדעתי, החזית מרובעת מדי.

מצד שני תא הנוסעים נראה מעולה, מזכיר קצת את העיצובים האחרונים של קיה (סיד, אופטימה) ופחות את תאי הנוסעים של יונדאי.

פורסם

גם לדעתי הפרונט לא הכי מוצלח,בפנים מזכיר האתר קאיה,דווקא אהבתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יונדאי I20 החדשה נחשפה באתר רכב הודי. כנראה זה הדגם שמיועד לשוק ההודי שיהיה שונה במעט מזה הארופי (כמו ב I10).

שים לב שגם ה-i20 הראשונה הגיעה במקור מהודו (אינני יודע לגבי הנוכחית). לדעתי הידיעה הזאת התפרסמה באתר רכב הודי פשוט מכיון שפס הייצור נמצא בהודו ובהתאם לכך הם מן הסתם הראשונים שבאמת רואים אותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האבזור מכובד מאוד אבל החיצוני זוועה, אכן חיקוי כושל של פיאסטה 2014.

אני בספק אם הדגם הזה יגיע לארץ, לצערנו בארץ לא מייבאים את כל הדגמים אלא אם רוצים ייבוא אישי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
שים לב שגם ה-i20 הראשונה הגיעה במקור מהודו (אינני יודע לגבי הנוכחית). לדעתי הידיעה הזאת התפרסמה באתר רכב הודי פשוט מכיון שפס הייצור נמצא בהודו ובהתאם לכך הם מן הסתם הראשונים שבאמת רואים אותה.

יש כמה תמונות ריגול בהם רואים בבירור שהחלק האחורי שונה. אנסה להעלות אותם כשאגיע הביתה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

יש כמה תמונות ריגול בהם רואים בבירור שהחלק האחורי שונה. אנסה להעלות אותם כשאגיע הביתה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

דשבורד פצצה וגם זנב הרכב, החזית ממש מכוערת. אבל יש לציין שזו הגרסה ההודית, הגרסה האירופאית שתבוא אלינו תוצג בפריז בשבועות הקרובים.

פורסם

הנוכחית ( אחרי מתיחת פנים) מיוצרת בטורקיה , ועד כמה שאני יודע גם החדשה אמורה להגיע משם והמפעל ההודי יהיה לשוק המקומי בהודו שבו אגב יש גם דגם נוסף שנמצא מתחת לI10 שנקרא EON.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

נראה שיונדאי מתחילים ללכת בכיוון של אאודי בכל מה שנוגע לעיצוב חיצוני. קופי - הקטנה/הגדלה ב-20% - פייסט. נראית כמו שילוב של אלמנטים מ-I10, סנטה פה והוולוסטר.

דווקא תא הנוסעים נראה לא מי יודע מה. חוץ מכפתור הנעה וצבעים בהירים אני לא רואה שום אבזור יוצא דופן או עשיר. הקונסולה המרכזית מאוד מזכירה את זו של ה-I10, עם מסך הקטן מקסי דוט קטן. היום יש כבר מכוניות מיני (C1, 108 ואייגו החדשות) שמגיעות עם מע' מוטימדיה עם מסך מגע גדול, שלא לדבר על סופר מיני כמו הקליאו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא יודע למה, האחורה של ההודית מזכיר לי טויוטה אוריס ושל האירופאית מזכיר לי סיטרואן C3.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...