Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני מפרסם בשביל לעזור לחבר.

הכלה-יונדאי גטס מודל 2008 GLF, יד שנייה (היד הראשונה-השכרה), 110000 ק"מ.

להלן טופס הבדיקה.

לחוות דעתכם אודה!

ecc1e4e401952376a4fa0bc48f3df6bd.jpg

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

הרכב היה בהשכרה ורואים את זה בבדיקה.

הרבה שריטות ותאונה קטנה מקדימה,דיסקים ובלמים גמורים,בולמי זעזועים,טיפול,יישור הרכב(ברח לי איך זה נקרא)...יש מה לעשות עם הרכב אבל במחיר טוב אפשר לקנות הוא שווה 15-18 אלף בטח.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

רכב מוזנח יש הרושם וגם עם תאונה,לא מציאה גדולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי אפשר למצוא רכב שמור יותר, אפילו פרטי. דיי גמור, סה"כ מומלץ לעבור לאקזמפלר אחר

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
לדעתי אפשר למצוא רכב שמור יותר, אפילו פרטי. דיי גמור, סה"כ מומלץ לעבור לאקזמפלר אחר

הרכב ממש לא גמור,הוא פשוט מוזנח מבחינה חיצונית.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אפשר לדעת מה הבעיה בglf?

מטריד אותי בעיקר הסעיפים של השלדה... מה דעתכם?

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

דלג על הרכב, לא הצלחתי לקרוא בדיוק איזה תאונה הוא עבר אבל הוא עבר תאונה לא קלה זה בטוח.(לאחר הסתכלות נוספת ראיתי שהוחלפה שמשה קדמית, כנראה כתוצאה מהתאונה הקשה)

דגמי ה glf הגיעו ללא abs ועם כרית אוויר אחת, אין קשר לזה שהם עברו תאונה או לא כי הם יהיו בדיוק כמו כל רמת גימור אחרת רק פחות בטיחותיות.

יש המון גטס בשנתונים האלה בשוק הפרטי ובמגרשים, המשך לחפש.

גילוי נאות: הייתי מוכן לרכוש את הרכב ב 10000 ש"ח שזה לדעתי המחיר לאור מצבו ועברו.

Miata ND2

פורסם
הרכב היה בהשכרה ורואים את זה בבדיקה.

הרבה שריטות ותאונה קטנה מקדימה,דיסקים ובלמים גמורים,בולמי זעזועים,טיפול,יישור הרכב(ברח לי איך זה נקרא)...יש מה לעשות עם הרכב אבל במחיר טוב אפשר לקנות הוא שווה 15-18 אלף בטח.

נכון,יש כאן יישור קו של כמה אלפים אבל לדעתי,לא סוף העולם. לפי החלפת החלקים אמנם עבר תאונה אבל בניגוד למה שאמרו חלק,ממש לא רצינית .

לזה שקפץ על החלפת שמשה,זה יכול להיות בגלל שאבן פגעה בה וגרמה לסדק כך שהרכב לא עובר טסט.שאר החלפים שהוחלפו לא מעידים על משהו רציני מידי.

לא יודע מה המחיר המשוקלל לרכב כזה אבל מחירון מינוס 35% סביר בהחלט כנקודת פתיחת מו"מ ולהוריד עוד איזו אלפייה או שתיים בגלל הליקויים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב לא טופל ביד אוהבת, זה בעיקר מה שבולט. סעיף השלדה בעל משמעות נמוכה ושולית, כלומר אין פגיעת שלדה, אבל ייתכן שהיתה ירידת ערך.

הסעיפים המכניים לא איומים ונוראים. יש להחליף רביעיית צמיגים, לעשות כיוון פרונט ולטפל בבלמים. המצבר אולי ידרוש החלפה גם כן. סעיף בולמי הזעזועים לא בהכרח דורש טיפול, הוא מופיע הרבה פעמים ככסת"ח ולא בגלל בעיה אמיתית.

זה משהו שתצטרכו לבדוק במוסך, וגם את הסעיף של הרעשים מהמנוע, כדי לברר עד כמה הבעיות שם אמיתיות.

אבל בשורה התחתונה- הרכב עם עבר מהשכרה, אחרי תאונה, הדגם הכי נחות ולא בטיחותי של הגטס, ובהחלט ניכר שלא טופל היטב. זהו רכב מאוד נפוץ, בעיקר בגרסה הנמוכה הזו, ואין הצדקה להתפשר. מחיר הקנייה צריך להיות נמוך במיוחד כדי להצדיק קנייה כזו, וגם אז עדיף לשקול אל מול האלטרנטיבות הקיימות בתקציב הזה.

אני בעיקר הייתי חוששת מתקלות עתידיות- גם הפתעות שלא מכוסות בבדיקה, וגם כאלה שעדיין לא התגלו- עקב רמת התחזוקה הנמוכה של הרכב במשך, למעשה, כל חייו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• ספונסר פורום
פורסם

התגובות בשירשור הזה רק מחזקות את דעתי שאין שום סיבה לבדוק רכב במכון בדיקה, מניסיוני,הליקוים שנרשמו בטופס הזה ירשמו לרכב שעבר תאונת פגוש קלה שבגינה הוחלף פגוש וכנף, תאונה מינורית וחסרת כל משמעות, אך הטופס "המפחיד" הזה גורם לכולם לברוח מהרכב,שיתכן שהוא במצב מעולה.

לצערי, כל עוד מכוני הבדיקה אחראים משפטית ונתבעים פעמים בשבוע, אין שום משמעות לטופס בדיקת רכב במכון בדיקה.

אורן

• תוכן חדש...