Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

זה קרה לפני כשבועיים, רק עכשיו אני מוצא זמן לרשום,

יום שישי אחד הלכתי לאכול במרכז קניות,

חניתי רחוק ובמקום הכי פינתי שיש כדי שלא יפתחו עליי דלתות - אבל זה לא הענין.

הלכתי לכיוון המסעדה, לפתע שמעתי רעש חזק של מכה,

ראיתי אוקטביה לבנה חדשה מזדעזעת ומתנדנדת במקום, וראיתי שמגאן אחת נכנסה לחנייה ברייס

ושיפשפה לאוקטביה מהטמבון האחורי, דלת אחורית ודלת קדמית, שיפשוף של קילוף הצבע ממש.

מהמגאן יצא אישה, שאיפלו לא הסתכלה על הנזק שהיא גרמה,

פשוט המשיכה ליעד אליו היא הגיע,

אני לא החזקתי את עצמי ורצתי ישר לגברת,

שאלתי אותה "איך את בכלל חושבת ללכת בלי להשאיר פרטים?!"

היא שאלה אותי על מה? אמרתי לה על הנזק שעשית לאוקטביה,

מיד היא לקחה פתק ורשמה את הפרטים (בדקתי)

ואמרה מה אכפת לי הביטוח ישלם, שמעתי מוזיקה לא שמעתי את המכה.

מפה לשם נוצר בינינו וויכוח ואמרתי לה שבגלל אנשים כמוה המדינה שלנו נראת ככה,

ולאנשים לא אכפת משום דבר והם לא יודעים להעריך שום דבר,

בסוף מבחינתה אני יצאתי מניאק ודוחף את האף למקום הלא נכון,

אותי זה נורא הרגיז, זה נזק של לפחות 5000, לא הייתי רוצה לגלות דבר כזה באיביזה שלי,

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

עשית את הדבר הנכון! באמת שאני מוריד בפניך את הכובע! אני לא יודע אם אני אישית הייתי מסוגל ללכת ולהגיד לה דבר כזה מאי נעימות.

פורסם

הייתי שוטף אותה עם דעתי על נהגות כמוה שנוהגות עם האזניות של האייפון/אייפוד ושמות קצוץ על הסביבה. עלק "שמעתי מוזיקה מה אכפת לי שהביטוח ישלם". וואלה יופי. ס'עמאק.

במקרה דומה ראיתי (תוך כדי עמידה ברמזור בנתיב נגדי) זקנה מנסה לחנות במקביל למדרכה עם החברה הזקנה שלה שמנסה לכוון אותה מבחוץ, אין לי מושג איך לא שללו לה את הרישיון - היא הרסה לגמרי את הצבע של הטמבון של הרכב הקדמי ותלשה (!!!) את זה של הרכב מאחוריה (פיז'ו 106 או 205, לא זוכר). אחרי שהתייאשה ראיתי שהן הולכות לעזוב את המקום בלי להשאיר פרטים - בצומת עשיתי פרסה, רדפתי אחריה (קל, 10קמ"ש), רשמתי את המספר, חזרתי לשני הרכבים שהיא הרסה ושמתי להם פתקים.

לא יודע אם עשו עם זה משהו - אלי הם לא התקשרו. חבל, רציתי להיות עד במשפט כזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כל הכבוד על איך שנהגת, אני מודה לך בתור אזרח פשוט, שעשית אותו גאה מאוד.

אני ממליץ לכל אחד להחזיק דף ועט בתא כפפות, לכל מקרה.

או שהיום בימינו יש לכל אחד טלפון מגע חכם עם מצלמה, אפשר פשוט לצלם.

אבל אני רגיל דף ועט, אצלי יש פלאפון עם מקשים, עד שאני אקליד הכל.

לציין מספר רכב, דגם, צבע, ולציין את מקום האירוע, תאריך, שעה, פלאפון שלכם ושם אם יהיה צורך להעיד.

פשוט לשים את הפתק על השמשה, תהיו בטוחים שמי שיראה את זה יודה לכם עד מאוד.

כל הכבוד לך, באמת.

NINJMNKY, גם לך חבר. נהגת בדיוק כמו שצריך :mm_yeah:

פורסם

פעלת 100% נכון. אני חושבת שגם אני הייתי פועלת ככה, בנוסף הייתי מצלמת את שני הרכבים, למקרה שהיא תחזור לקחת את הפתק שהשאירה :twisted:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כל עוד לא הזיקו לך אל תתערב,

כבר היו מקרים של אנשים חמומי מוח.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

גם לי יצא להעיר לזוג, כשהבעל מחנה את הרכב והאישה מפנה עגלות סופר תוך כדי שהיא חובטת באמצעותם בהונדה אקורד חדשה. אמרתי לה מעניין איך היא הייתה מגיבה לו היו דופקים לה את הרכב עם עגלות סופר. הייתה בשוק, והזיזה אותן...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כל עוד לא הזיקו לך אל תתערב,

כבר היו מקרים של אנשים חמומי מוח.

איך אתה הייתה מרגיש אם הייתה חוזר לרכב ומגלה הפתעה כזו? בוא קצת תחשוב על שני הצדדים.

פורסם
איך אתה הייתה מרגיש אם הייתה חוזר לרכב ומגלה הפתעה כזו? בוא קצת תחשוב על שני הצדדים.

זה דברים שקורים.

וצריך לקחת הכל בפרופורציות-זה כולה רכב,אין צורך להסתכן בשביל זה(בטח שזה לא הרכב שלך),

וכן, קרה לי שיצאתי בבוקר ומצאתי את 2 הצמיגים חתוכים עם סכין,לא נעים אבל גם לא נורא,ומעדיף את זה על להיכנס לויכוח עם אותו אחד.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

כל הכבוד!

אני בטוח שנהג האוקטביה היה מודה לך מאוד.

אבל תיזהר,יום אחד אתה עלול ליפול על הבן אדם הלא נכון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

באמת כול הכבוד,אני שמח שיש אנשים כמוך.:beerchug:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדיוק מה שאני הייתי עושה. כל הכבוד!

מזכיר לי מקרה דומה שקרה ליד ה-BBB ברשל"צ, בו אני וחבר היינו עדים לכך שערס אידיט בלנדקרוזר פשוט התיישב על פוקוס, גרם לה נזק די רציני והמשיך למקום חניה אחר. אחרי שראינו את שקרה ורשמנו את מספר הרישוי של הלנדקרוזר, השארנו לבעלי הפוקוס - פתקית על החלון ובה מספר הרישוי של הרכב הפוגע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כל הכבוד, אם על כל זבל כמוה שגורם לנזק ולא משאיר פרטים יהיה אדם כמוך שאכפת לו מהרכוש של האחר מצבנו יהיה הרבה יותר טוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...