Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים ירוקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם באמת צריכים לחליף מים ברדיאטור כל שנתיים מחשש לחומציות? מה ההבדל בין אדומים לירוקים מה מומלץ ל106 וכמה ליטרים קראתי 3.8 4.5 ליטר?ואם לא עושים כך מה הנזק?כמה שקלים עולה התענוג והיכן?? פשוט עשתי טיפול והמוסכניק אמר לי שלא צריך חבר של המשפחה רוצה לחסוך לי כסף! אבל נראה לי שהוא מהאסכולה הישנה

פורסם
האם באמת צריכים לחליף מים ברדיאטור כל שנתיים מחשש לחומציות? מה ההבדל בין אדומים לירוקים מה מומלץ ל106 וכמה ליטרים קראתי 3.8 4.5 ליטר?ואם לא עושים כך מה הנזק?כמה שקלים עולה התענוג והיכן?? פשוט עשתי טיפול והמוסכניק אמר לי שלא צריך חבר של המשפחה רוצה לחסוך לי כסף! אבל נראה לי שהוא מהאסכולה הישנה

הוא רוצה לחסוף לך כסף והוא אומר שלא צריך ?? אז תכין את הכסף הגדול לשיפוץ ראש מנוע !

אחרי תקופה מסויימת יש בנוזל קירור קורוזיה והמטען החשמלי עולה ותוקף/אוכל את הראש מנוע והנזק הוא שיפוץ/החלפת ראש מנוע ,לכן הכי בטוח זה להחליף כל שנה נוזל קירור מתאים ולנסוע בראש שקט !

JDM :twisted:

פורסם

צודק רצוי להחליף לפחות פעם בשנה ולהקפיד על נוזל קירור ושיהיה שמנוני, פרסטון הוא הטוב ביותר

במחיר מאד זול, 35 שקל לגלון , תעשה שטיפה לפני ההחלפה.

פורסם

קנה את המוכן לשימוש של פרסטון ,גלון צהוב , שים לב לאיכות של הנוזל כאשר אתה ממלא,

לא שאתה או אני מבינים כאלה גדולים ,אבל הצבע של הנוזל מעיד על ריכוז וגליקול בכמות מספקת,

תלוי מאיפה אתה , יש בכ"ס בפ"ת בת"א....

פורסם

בלי שרשורים כי אין שם מספיק מידע מה מתאים לפזו 106 שנת 2000(אם זה משנה) מחיר? ואיפה ?ואיזה גלון בדיוק? תודה אני גר בין נתניה לחדרה

פורסם

מה שראית בתמונה מצד שמאל זה מה שאתה צריך

כנס למוסך ותקנה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לא מומלץ לקנות נוזל קירור תוצרת חוץ .

אנחנו נמצאים במדינת ישראל ולכן צריכים נוזל קירור מוכן שמותאם לאקלים בארץ ישארל !

המלצה חמה : נוזל קירור של פז - פזכולנט

JDM :twisted:

פורסם
לא מומלץ לקנות נוזל קירור תוצרת חוץ .

אנחנו נמצאים במדינת ישראל ולכן צריכים נוזל קירור מוכן שמותאם לאקלים בארץ ישארל !

המלצה חמה : נוזל קירור של פז - פזכולנט

פז'ו לא אוהב נוזל קירור תוצרת הארץ...

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שלום,

נושא נוזלי הקירור ברכב הוא משמעותי ביותר לעצם אורך חיי המנוע!

רבים לא מודעים לכך...

הנה מאמר תחקיר שמבהיר כמה נקודות ו"סודות"...:shock:

אציין שהמאמר נכתב ע"י ומבוסס על תחקיר לאורך זמן ורלונטי למצב בישראל.

הקישור:

www.carinfocus.com/fluidmamar15.htm

מנהל אתר למכוניות ספורט בישראל

• תוכן חדש...