Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב לאון 2004 טורבו היום בחזרה מאילת לאשקלון באחת העליות חום המנוע עלה,עצרתי בצד לראות מה קורה ראיתי שהפלאנט שבצד ימין נפרץ והזמנתי גרר שיקח אותי למוסך, חודש לפני הוחלף רדיאטור וטרמוסטט .

לאחר החלפת הפלנץ' היום מילאנו מים מחדש וראינו שהוונטה הגדולה לא עובדת,מה שכן לאחר שחום המנוע עובר במעט ממש במעט את ה90 נכנסת לפעולה הונטה הקטנה .

שאני מדליק מזגן גם הונטה הקטנה עובדת.

בדקתי פיוזים שעל המצבר ופיוזים בתוך האוטו הכל ניראה תקין .

המכונאי אמר שכאשר אני מדליק מזגן שתי המאווררים אמורים לעבוד ובעצם זה לא כך.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

אגב שהחליפו טרמוסטט המכונאי קדח בו שתי חורים יש מצב שזה משפיע?

תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי RENAULT 5

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אינני בטוח שה"ונטה" אמורה לעבוד בכל העוצמות בזמן הפעלת מזגן.

כדי לדעת אם יש בעיה שהוונטה לא פועלת עם המזגן יש לחבר שעוני לחץ למע' המזגן ואז לראות אם הלחץ גבוה ומחייב פעילות ונטה מלאה או שלא.

לגבי הונטה במטרתה לקירור המנוע, 90 מעלות אינו בהכרח מצב שיש להפעיל מצב ונטה מלא.

יש לוודא נוזל קירור ולא מיים. [טמפ' הרתיחה של נוזל הקירור ובמע' סגורה הינו מעל 100 מעלות ולא ב 100 מעלות]

לעניין החורים שעשו בטרמוסטט אני לא בטוח שזה מה שבאמת צריך לעשות. כשהכל תקין החורים מיותרים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...