Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לעוזרים

אני חדש פה ותעזרו לי להתיעץ עם קניית רכב

בעלותי דיהסטו שריד 97 כבר 7 שנים והתמאסתי עליה למרות היא מצוינת וקמ נמוך 170000 קמ יד 3

ויש לי 2 ילדים קטנים ועגלה

ויש לי התקציב עד 100K

מה שהבנתי שB4 תיבת הילוכים אוטומטית היא 6 הילוכים רציפה,חיסכוני בדלק,אחזקה זולה וטיפולים זולים

ותא מטען ענק לרכב מנהלים

או CRV זה פנאי גיפ (קל עד בנוני) ללא הילוכי כוח 5 הילוכים תיבת אוטומטית חיסכוני בדלק סבירה

מוגבה כייף לנהוג בה,חלקים יקרים טיפולים יקרים גם

זה לא מפריע לי אך מתלבט..

תודה לעוזרים

גיא

פורסם

ה-CRV ג'יפון חביב.

מרווח מאוד, עם הרבה פתרונות אכסון כולל מחיצה בתא המטען ולא מעט תאים באיזור הנוסעים.

צריכת הדלק סבירה למדי, הביצועים קצת איטיים אבל אפשר לחיות עם זה.

פורסם

ה-B4 עם הגיר הרציף נמכרת רק מ-2013 אאל"ט.

לא מאמין שמצא בתקציב שלך, למרות שעכשיו B4 מליסינג עם 0 קילומטר נמכרת ב-140,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הונדה crv הוא סתם רכב לדעתי, ממש לא כיפי לנהיגה וגם לא כל כך חסכוני בדלק.

אם אתה מחפש משהו באמת חסכוני בדלק בתקציב שלך ועם תא מטען גדול אז רנו פלואנס דיזל היא המכונית שאתה מחפש. כמובן שכאן עולה השאלה כמה קילומטרים אתה נוסע בשנה. אולי זה בכלל לא משנה...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה-B4 עם הגיר הרציף נמכרת בארץ מ-2009.

בתקציב שלו נכנסים אפילו דגמי ה-2.5 ליטר.

אלירן אתה מדבר על ה-CRV הנוכחי? לגביו אני מסכים שהוא פשוט פרווה מדי וממש על גבול המיניוואן, בעיקר מבחינת עיצוב.

לקודם לא היו הרבה אלטרנטיבות ועד 100 אלף שקל זה CRV, ראב 4 (שצפוף ופחות נוח) או ניסאן קשקאי (שהוא גם צפוף וגם מצוייד בגיר רציף קצת מעצבן).

ההונדה מרווח יחסית אליהם, שימושי יותר למשפחה ויחסית למשפחתומטית חדשה ירידת הערך שלו תהיה נמוכה והוא יספק קצת יותר בטחון בשבילים כבושים.

פורסם
מה הנסיון שלך איתו אם אפשר לשאול?

אוקי...

כמישהו עם קצת יותר נסיון עם הרכב הזה, אני לא כלכך מסכים אתך.

אמנם בחו״ל, אבל זה אותו דגם כך שזה לא רלוונטי.

המכונית מרווחת ונוחה בצורה בלתי רגילה ובעלת שלדה מהטובות בקבוצה (קרא קצת מבחנים, don't take my word for it) אם כי ברור שהמנוע בשילוב הגיר לא ממש מאפשר לך לנצל אותה.

מעבר לזה שלאשתי היתה אחת, חמתי קנתה אחריה (החליפה את הלקסוס IS שלה) כמו גם גיסתי.

חברים פה בארץ שרכשו אחת (מודל 2009 נדמה לי) ממש לאחרונה מבסוטים עד הגג.

פורסם

ש

B4 תיבת הילוכים אוטומטית היא 6 הילוכים רציפה,

תיבה רציפה היא בעצם עם הילוך אחד ארוך (מויקפדיה - תיבת הילוכים המאפשרת שינוי רציף בין אינספור יחסי העברה, המוגבלים בשני יחסי העברה קיצוניים - הנמוך והגבוה ביותר.) במקרה של B4 תכנתו לה 6 מצבים ליחס מסויים.

פורסם (נערך)

אני קונה בשביל לאשתי לפעמיים היא נוסעת בחול עם אבנים(דרך קיצור לבית הוריה באיזור) כמובן לטיולים בשביל קל-בינוני ואני מחפש לה רכב רכב מוגבה עם ילדים ועגלה ושנים ארוך ולא מתכוון למכור בשנים קרובות

ואני נוהג עכשיו בהונדה סיוויק 2007 הוא אחלה ופינוק ללא תקלות כבר 3 שנים (75000 קמ) רק בשביל נסיעת עבודה הלוך וחזור

(הרכבים הקודמים שלי הם פיזו 206 וגולף 1.6 סמק בשנת 1600 שביקרתי מילון פעמיים במוסך)

אני מחפש רק ביפנים ולא צרפתיים ולא גרמניים

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי gieb1978
  • תוכן חדש...