Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים

בפיאט בראבו יש רק חיבור usb.

האם מישהו יודע האם בצד האחורי של הרדיו המקורי יש יציאות rca או חיבור כל שהוא נוסף על מנת לתת מענה לaux?

אם לא אז איך אפשרי לעשות חיבור כזה?

אחלה שבוע שיהיה והרבה שקט בארצינו.

פורסם

האם מישהו יודע האם בצד האחורי של הרדיו המקורי יש יציאות rca או חיבור כל שהוא נוסף על מנת לתת מענה לaux?

אין.

דני

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

הזמנתי מאיביי את המתאם.

חיברתי אותו .זה לא בעיה.הוצאתי את המכשיר ושמתי את הקונקטור במקום הנכון.אבל אין תגובהואין שום חיבור.מה יכולה להיות הבעיה.מנסה להעביר בין הסי די לבין הרדיו,אבל אין שום התחברות לaux .בבקשה עזרה מהמבינים.

פורסם

ערב טוב חברים

הזמנתי כבל מאי ביי(38 ש"ח) .החלק הגיע וחיברתי אותו.אבל וזה האבל אין aux ,למה?זאת השאלה.חיברתי למקום הייעודי בפנאל האחורי של הרדיו המקורי. יש כניראה איזה שלב בכפתורים שאני לא יודע מה לעשות?יש מי שיכול לעזור לי?זה טיפה משגע שכזה דבר שטותי או לעובד.

תודה מראש למשיבים נכונה.

פורסם

בוקר טוב לחברים

היי חברה אין צדיק בסדום שיודע אולי מה אני בעצם מפספס פה ?זה חייב להיות מאוד פשוט ובגלל זה זה "מטריף" שאני לא יודע.

תודה

פורסם

דני

אתה הולך רחוק.מה המוכר באי ביי קשור.גם עשיתי לבד כבל aux ולא עובד.אני כניראה מדלג על משהו ולא יודע על מה.

צריך מישהו שבאמת מבין כי בעקרון זו צריכה להיות שטות.מחפש מישהו שמבין.

תודה בכל אופן

פורסם

כן.ויש לי כניסת יו אס בי.כשאני מחבר את הסלולרי בכניסה הזאת זה גם לא עובד .כתוב על הכניסה של usb "מונדואוס".שוב יש לי blue&me

• תוכן חדש...