Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה רבה.כנראה צריך לעשות איזה שהוא סינכרון עם ה b&m .אני אקרא את השרשור הזה יותר מאוחר וניראה.אם אתה שומע הצעה אחרת אז ספר לי.

באמת תודה

פורסם

בוקר טוב.

עשיתי כמו בסרטון.ראיתי אותו כבר 30 אלף פעם.אצלי לא עובד.

אני חוזר וכותב -יש ברכב חיבור usb אורגינאלי של הרכב שכתוב עליו "וואינדואוס".החיחבור בפאנל האחורי כבר תפוס אם חיבורים \קונקטור אורגינאלי של הרכב.גם שאני מוציא אותו ושם את המתאם שקניתי לא עובד הaux .גם כאשר אני מחבר את החיבור האורגינאלי של הרכב למצתאם שקניתי גם לא עובד.

כלום לא עובד.הייתי גם אצל 2 מתקינים הם לא יודעים איך לסדר זאת.מה זה ה"חרטה הזאת"אין מקצוען שמבין עניין.להעלות השארות גם אני יודע,אהל תשובה עינינית לא קיבלתי מאף אחד.מבואס.

פורסם

דני ,אהלן

כן קראתי אפילו שהאנגלית פה היא אנגלית"גבוהה" וזה קצת קשה לי לקרוא.

הבנתי מה כתוב .אני מנסה הכל אפילו לבטל את ה"בלו- מי" לא עובד.וסליחה לא יכול להיות שלא יעבוד.

יש מתקין אחד שאולי יכול לפתור את הבעיה אבל שהוא שמע מה אני רוצה וראה את הרכב הוא רוצה 550 ש"ח ,ואני לא בטוח שזה יצליח.

לזה אני קורא"תחמו,גנב" מנסה לנצל.אני לא אתן כזה סכום.לא יכול להיות שאי אפשר לחבר כבל aux ושיעבוד.כל אחד מספר סיפורים מסיפורים שונים.אני לא מתכונן לעזוב את זה.אני אמצע בסוף מה אני מפספס ,לא יעזור.

כמובן שמחכה ואולי יפול איזה "חכם"שימצא את הפתרון.

דני תודה מראש על ההתייחסות שלך

הרי יש לי ברכב חיבור usb שהוא:ווינדוס מובייל(לא מבין למה הכוונה)​ וגם הוא לא עובד.יש פה טריק שצריך לגעת אותו.בפיאט גם לא מבינים.

פורסם (נערך)

אני מניח שדני מתכוון לכתוב שם שהחיבור הזה אינו תואם אם קיימת המערכת Blue&Me.

כמו כן יש שם נקודה שמבקשת לבדוק אם קיימת אופציית AUX בכלל במעבר בין המקורות השונים (כפתור SRC).

אבל המערכת B&M הזו אמורה לאפשר לך לנגן קבצי אודיו דרך ה-USB ועוד שלל דברים אחרים.

אם אין לך חוברת הפעלה, הורד אחת (באנגלית) מכאן: http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/index.aspx?brand=fga&lang=en#/support/download/

וודא שהדיסק און קי שאתה מחבר נמצא מפורמט ל-FAT32 ושיש עליו קבצי אודיו נתמכים.

יש שם גם מידע נוסף לגבי המערכת.

אגב, ענין הווידנוס הוא רק הממשק הכללי של המערכת הזו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

TOM

הבנתי טוב מאוד.תשובה עיניינית .גם הבנתי את דני.

שאלה אחרת תום-אם אני אחבר בכניסה של ה usb את ה aux מה יכול להיות?יש יותר חוטים,אבל אני אמצע את אלה של אודיו שמאל וימין וכן את המינוס .ייתן לי כניסת שמע?

מנסה "קומבינה"

פורסם (נערך)

אין אפשרות לחבר ישירות בין חיבור אוזניות ל-USB ללא ממיר.

מה אתה מנסה לחבר בדיוק שכל כך חשוב לך חיבור AUX?

מוזיקה אמורה להיות ניתנת לניגון דרך דיסק-און-קי, ונראה לי שאמורה להיות תמיכה של הזרמת מוזיקה גם דרך BT, לא?

עריכה - אולי אין הזרמת מוזיקה ב-BT, רק שיחות, אבל יש רשימת תאימות של טלפונים לחיבור למערכת (וכנראה שימוש בהם כיחידות איחסון של מוזיקה).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

נסה לחבר שוב את הכבל AUX שקנית. אם יש דיסק במערכת תוציא אותו ולחץ על לחצן ה- CD.

כמובן תדאג לחבר טלפון או נגן לצד השני של ה- AUX להפעיל מוזיקה.

במידה ולא שומעים נסה לחיצה נוספת על ה- CD. הכבל מתחבר למקום המיועד לציינגר.

פורסם

ואולי תעלה סרט שמראה מה קורה כאשר אתה לוחץ על SRC, CD וכולי כמה פעמים?

לפעמים קורה שמפספסים גם דברים פשוטים.

דני

פורסם

חברה

שוב קודם כל תודות רבות על התגובות של שניכם.

סתם בא לי שיהיה לי aux זה אחד-פשוט לשמוע מוסיקה מהסלולרי שיש הרבה שאני מוריד .במיוחד אני אוהב לשמוע וגם לראות מה"יו טיוב".

אני יינסה כשיהיה זמן לראות את עניין הקומבינה אם ה cd .

מאחור ברדיו יש גם עוד מחברים אולי אתם יודעים למה?

יאלה רבותי באמת שוב תודה על השירשור .אני אשרשר את המשך התהליך.

• תוכן חדש...