Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל ו אדי תודה רבה על התגובות.

המצב הוא שאין לי אפשרות להוסיף עוד מגבר , ככה שזה או שאני מחליף את הנוכחי ל4 ערוצים או עם אני יצליח למצוא 6 ערוצים טוב מהסגנון של הלוויתן אז עוד יותר טוב , יביא לי אפשרות לעבור ל 3 חלקים בעתיד , לעתיד הקרוב גם 4 יספק אותי רק ש הסאןדאון הולך להיות מוחלף בכל מצב.

נ.ב אני לא שולל החלפה של קומפוננט , כרגע הוא עושה את העבודה , במידה ואחרי החלפת מגבר עדיין יהיה חסר יכל מאוד להיות שנשתדרג גם שם.

בקיצור , חברה המלצות לשדרוג משמעותי למגבר 4 ערוצים או 6 ערוצים יתקבלו בברכה.

התקציב למגבר בו נגיד עד אזור ה 4 אלף , כמובן שכמה שפחות יותר טוב אבל זה הגבול :)

2017 Type R

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתקציב הזה, קח האת ה Mac בלי לחשוב פעמיים - רק תוודא שלא עבר תיקונים/"שדרוגים" בארץ.

לגבי היציאה של Bengay ( :-) ), מה זה השטויות האלה ?? "..טוויטרים לא צריכים 150 וואט.." - ומה קורה ללא הגברה אקטיבית ? הקרוסאובר מפחית את עוצמת ההגברה לטוויטר ? -ממש לא !. אם תגביר סט קומפוננט פאסיבי עם מגבר של 150W, הטוויטר עדיין מקבל 150W, רק שהוא מקבל אותם בתחום תדרים מאוד ספציפי ולכן הוא לא מתפוצץ לחתיכות.

בלי להיכנס לפרטים ולמלחמות - אני לא מבין מה כולם מוצאים בלוייתן. סאונד אנמי ושטוח. בערך המגבר האחרון שהיית משדך לטוויטרים.

...CASKA for life

פורסם

האמת שזה גם מה שאני חשבתי , שני דברים שמרתיעים אותי ואולי לא בצדק , המגברים האלה משלהי שנות ה 90 , 92-96 עם זכור לי נכון , לא מפחיד לקנות מגבר כ"כ ישן ? , ודבר שני 4*50 ? או שזה פשוט underrated לחלוטין ? אשמח לקבל הבהרות לגבי שני אלה :)

כמו כן איך אפשר לוודא שהמגבר לא עבר תיקונים/שידרוגים בארץ ?

תודה !

2017 Type R

פורסם

חגי,

קרוס פסיבי זולל הספק מערוץ ההגברה שהוא יושב עליו בנוסף לטוויטר - זה לא משנה את ההספק שהמגבר מוציא אבל זה כן משנה את ההספק הסופי שהרמקול רואה.

אפשר בלי שום בעיות להרכיב טוויטר על ערוץ הגברה של לוויתן או כל מגבר אחד שמוציא הספק כזה - מנסיון - מה גם שההספק\זרם הסופיים תלויים גם בצריכת הרמקול ובעוצמת אות הכניסה.

במקרה של הלוויתן זה אפילו עוד יותר חמור כי זה לא לגמרי נכון שהוא מוציא 150 - הלוויתן הוא חריג במובן הזה והוא מסוגל גם לעבוד עם הספק נמוך יותר שמוצהר בדור הראשון על 33 וואט סה"כ ורק ע"פ דרישה הוא יעלה ל150 וואט - אני בספק אם בשימוש בטוויטרים הוא אי פעם יעבור להספק הגבוה יותר.

לגבי סאונד אנמי - עניין של כוונים אבל זו קופסאת שרצים אחרת שכבר היו עליה מספיק וויכוחים.

רק נאמר שאני חולק על דעתך ונשאיר את עניין השרשור במגברים נוספים מעבר להמלצה על הלוויתן.

אתה כמובן מוזמן לשמוע שוב אם כי - אין לי טוויטרים :-P

יש היום לא מעט מגברי קלאס D - חלקם מבוססים על הלוויתן ישירות כמו למשל מגברי FOCAL

לARC אודיו יש היום את סדרת הXDI שהיא מאוד מוצלחת והיא עדיין סדרת הכניסה שלהם - שישה ערוצים בקונפיגורציה מאוד מעניינת - 700 דולר עלות מגבר.

עוד מגבר היברידי מעניין שמסוגל לעשות קפיצה בין קלאסים מגיע מבית מוסקוני - 30 וואט בקלאס A או 100 וואט בקלאס AB - אני לא זוכר אם מדובר בסדרת הONE או הסדרה השניה - הAS

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יודע מאיפה אתה מביא את זה - קראת ביקורות בחו"ל?

תבדוק סדנא בשם Simplicity in sound

הוא מוציא הספק מאוד גבוה, רצפת רעש נמוכה מאוד ואחוז עיוות בלתי שמיע - הגודל הפיסי שלו מזערי

בשביל 700 דולר זה המון מגבר במעט כסף ובמעט מאוד מקום ברכב.

זה רמת כניסה שלהם ורואים בו שימוש חוזר ונשנה בפורומים בחו"ל - משתמשים מנוסים בהחלט מציינים כי סדרות הביניים ובהחלט הסדרות הגבוהות של ARC נשמעות יותר טוב אבל עדיין מדובר מגבר טוב שנותן תמורה טובה מאוד למחיר.

על בסיס מה אתה שולל אותו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה, הדגם הזוועתי היה XXD4080.

שמעתי אותו בכמה ווריאציות, היה הורס כל דבר ולא משנה מה היה מחובר ברכב.

אני לא יכול לערוך את ההודעה הקודמת, אבל רצוי שתעשה זאת ע"מ שלא ליצור הטעיה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אוקי נחמד לדעת שיש עוד אפשרויות, אבל הייתי שמח עם הייתם מנסים לשמור על הדיון בגבול מה שזמין אצלנו בשוק...

כמו כן אף אחד לא נתן הסבר אפילו על קצה המזלג לגבי, מה למשל הופך מגבר כמו המקינטוש שמוצא 4 של 50 ושניים של 100 לככ טוב, יוצא מכך שצריך פשוט להתעלם מההספק? או שהוא פשוט אנדרייטיד?

כמו כן כיצד ניתן לדעת / לבדוק מה עבר על המגבר, תיקונים שדרוגים וכו...?

2017 Type R

פורסם

הARC זמין אצלנו בשוק, ניתן לפחות לעשות הזמנה - היבואן היום הוא יוסי אלפיין.

לא רואה צורך לערוך - הכל בסדר, מותר להתבלבל בסדרות זה קורה לי המון גם כן.

בכל מקרה - סרול - אם אני זוכר נכון ואני די בטוח שאני זוכר נכון - אתה מייבא גם את ETON לא?

אשמח אם תוכל לתת המלצה על מגבר טוב מבית זה.

יש לנו כאן גם יבואן של GROUND ZERO חברים וזה גם שווה בדיקה - גיורא - GEORGE וניתן גם לפנות לJUNIOR66

כמו שאמרתי - ואני עומד מאחורי המילה שלי - אני כרגע מאפשר לתת מידע חופשי ברמה בסיסית ביותר - אשמח אם זה כן יקדם כאן בעלי עסק ובעלי מקצוע - שבסופו של דבר גם נחזור לראות כאן חזרתם של ספונסרים.

לבינתיים יש לנו כאן חבר פורום שמבקש עזרה והצעות - ויש לנו כאן אנשים שיכולים לספק אותן - אנא, עשו זאת.

** אוסיף ואומר - אבקש רק מאלו אשר הינם יבואנים - לתת גילוי נאות במידה ואתם ממליצים על מרכולתכם, ללא האדרת הציוד אלא פשוט הצגתו כפי שהוא.

Pioneer TS-X150

פורסם

ברשותי לוויתן מהדור השלישי, קניתי מגבר של שישה ערוצים בגלל חוסר במקום למגבר שלישי. המגבר קטן (באופן יחסי כמובן) נוח להתקנה ומאוד מאוד חזק.

המגבר נקנה כחדש לפני שנה וחצי לפני כשלושה חודשים הייתה בעיה באחד המגעים דבר שנפתר במעבדה תוך כמה דק (פתחתי על זה שרשור).

אני ממליץ על המגבר בחום.

אני גר באיזור הצפון, במידה ותרצה להתרשם צור קשר בפרטי.

פורסם
בתקציב הזה, קח האת ה Mac בלי לחשוב פעמיים - רק תוודא שלא עבר תיקונים/"שדרוגים" בארץ.

לגבי היציאה של Bengay ( :-) ), מה זה השטויות האלה ?? "..טוויטרים לא צריכים 150 וואט.." - ומה קורה ללא הגברה אקטיבית ? הקרוסאובר מפחית את עוצמת ההגברה לטוויטר ? -ממש לא !. אם תגביר סט קומפוננט פאסיבי עם מגבר של 150W, הטוויטר עדיין מקבל 150W, רק שהוא מקבל אותם בתחום תדרים מאוד ספציפי ולכן הוא לא מתפוצץ לחתיכות.

בלי להיכנס לפרטים ולמלחמות - אני לא מבין מה כולם מוצאים בלוייתן. סאונד אנמי ושטוח. בערך המגבר האחרון שהיית משדך לטוויטרים.

זה שאתה לא יודע לאיית שם זה כבר בעיה שלך.

זה שאתה חושב שטוויטר צריך 150w, זה כבר משהו אחר, אני לא בעד, ושמעתי כמה ווראציות שטוויטר קיבל 10-30 ואט, עזוב שזה נשמע נשמע נהדר, קנייה של מגבר "לא סקסי" בעל הספק נמוך אך איכותי (כמו גנסיס סטראו 60, למשל) גם יותר קלה לכיס כיוון שהם אינם מבוקשים (כולם מחפשים מינימום 100 ואט לערוץ).

כשמחברים סט עם קרוס, יש פה כבר עולם ומלאו, יש קורסים פשוטים שבהם אין טיפת התייחסות להספק הכניסה וחלקותו לאלמנטים (ושם לרוב תתקל בוויטמין צווחנים), ויש קרוסים מתקדמים שכן מתייחסים לזה.

אישית לא אהבתי את הלוויתן, בדיוק מאותן סיבות שציינת.

SCANSPEAK

פורסם

בני, אתה גם מוזמן להשמעה חוזרת :-).

אבל בואו נשאיר את נושא השרשור במקומו.

ומספיק עם השליליות, חגי, תשתדל לרשום בצורה פחות אגרסיבית, אפשר גם בלי מריבות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אכן יש פה הרבה מידע מועיל , אז הבנו כבר שוואטים זה לא הכל , משמע טוויטר יכל לקבל הספקים נמוכים ועדיין להשמע נהדר , אך מה לגבי המידים ?

שם הרי כן רצוי ואף צריך כוח.

ובכל זאת לא ממש היו פה הצעות , אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפים שניתן לבדוק , כמו כן הבנתי שיש לא מעט מגברים חדשים במסגרת תקציב זה , אשמח לקבל רשמים והמלצות גם על זה.

כמו כן הוצא לי המגבר הבא :

TRU TECHNOLOGY billet 475 אשמח לשמוע רשמים ודעות עליו , כמו כן איך הוא למשל ביחס למגבר כמו גנסיס סדרה 3 : 4 ערוצים , כמו כן מישהוא מכיר ויכל לתת חוות דעת על שני המגברים הבאים : Zapco c2k-4.0x , מוסקוני 100.4 ?

והמון תודה לכולם !

2017 Type R

פורסם

תשמע,תמיד יהיו לך כאלה שיציאו לך כל מיני מגברים,לפעמים טובים לפעמים פחות ככה שכל אחד פה יכול להביא חוות דעת שונות על מגברים.

דעתי האישית תחפש לך ג'נסיס מבנאדם שיודע לשמור על ציוד ולבדוק שלא עברו תיקונים למיניהם,האופציה השניה גם תחפש אודיסון מסדרת VRX גם כן מבית טוב שלא עברו תיקונים.

מאקינטוש גם מגבר מעולה אך צריך לקחת בחשבון שזה מגברים הכי וותיקים מבין שני האופציות הקודמות בדרך כלל.

אני מוכן להבטיח לך שאם תעבוד אקטיבי עם כל אחד מהמגברים האלה אתה לא תצטרך לחפש יותר "עוצמה" אחרי כיוונים נכונים אין סיבה שזה לא יספיק לך גם מבחינת טוויטרים,מידים ווופרים.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

אני מבין שיש לך בעייה של המקום. למרות זאת אפשר להתרין גם מתחת לכיסה או רצפה כפולה ולקבל מקום נוסף. אם המתרה היא מגבר לטוויטרים, אני הייתי קונה ST60. למידים גם אין צורך בהגברה רצינית של ממש. אפשר לעבוד עם 50 וואט למידים בלי בעייה. פה אפשר גם לקנות משהו כמו גנסיס 4 ערוצים למידים וטויטרים ולהתקין אותו אולי מתחת לכיסה נהג או ליד או רצפה כפולה או בדופן צדדית. בנוסף משהו חזק למידבאסים במקום 4 ערוצים שלך. אתה לא ממש סגור מה אתה הולך לעשות בהמשך. אם אתה הולך לכיוון של 3 חלקים קדמי פלוס סאב, זה אופציה טובה.

ממש לא חייב לקנות 6 ערוצים וגם אם אין מקום, תמיד יש מקום שלא חשבנו טוב עליו.

בנוסף, 150-180 לטוויטרים אין בעייה לתת. אני עובד אקטיבי עם מגבר הזה ללא כל בעייה כאשר אתה יודע מה אתה עושה. לשרוף טוויטר אפשר גם עם מגבר של 15 וואט.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...