Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה סיימתי להתקין את המערכת באוטו.

בסיום ההתקנה ביצעתי כיול עם סקופ ע"מ להמנע ממצב של "קליפינג" בעזרת קבצי 1000HZ ו 40HZ לסאב.

הבעיה היא שלאחר כיול הסאב אני לא שומע אותו בכלל במערכת,כאילו העוצמה של הכיול לא מספיקה להזיז אותו(יש לציין שהגיין נמצא באיזור הרבע).

רק אם אני מעלה את הגיין של הסאב לאיזור החצי אני שומע אותו משתלב במערכת אבל כמובן שבמצב הזה הוא כבר ב"קליפינג".

האם אני מפספס משהו בכיול?

האם זאת לא הדרך האופטימלית לכייל מע'?

תודה מראש

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

רכיבים טובים סהכ, האם בדקת קליפינג גם ליציאות הhu ? על איזה ווליום בhu עשית את בדיקת העיוות עם הסקופ במגברים?

איך הסאב וופר חתוך ואיפה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדקתי קליפינג גם ליציאות מהHU- אין קליפינג גם בווליום מקסימלי.

את הכיול עשיתי על 55 (מתוך 63) במד הווליום במערכת.

הסאב חתוך ב80HZ ב HU,פילטר LP במגבר ובורר על 80HZ במגבר.

פורסם

אז בעצם אם חתכתי בHU ב80 לא לחתוך בכלל במגבר?להעביר את הבורר LPF ל NORMAL?

פורסם

תבדוק גם שאין הנחתה כלשהיא על הסאב, תראה אם מופעל לך att במקרה בהגדרות הhu שזה קיצור לattenuator במילים אחרות מנחת.

כמה המגבר הזה אמור להוציא בגישור?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המגבר מוציא בגישור על 4 אום 270 rms

אין לי att,יש מיוט כללי והוא מנותק כמו כן דרך הרמקולים הרגילים אני שומע טוב,בhu הגדרתי את היציאת rca כסאב

פורסם

תיקח בחשבון שמדובר על סאב, הוא הרבה יותר סלחן לTHD

תפתח את הגיין במגבר על בסיס שמיעה כל עוד הוא נשמע נקי ועדיין משתלב ולא משתלט או מאבד יכולת ניגון טובה.

הTHD הכולל בתוך מערכת נהיה שמיע רק לאחר שעברת 5 אחוז אבל לסאב וופר ניתן גם להכפיל את זה ובחלק מהמקרים זה עדיין לא יהיה שמיע, גם אם ראית קצת עיוות בסקופ, בשביל הסאב יכול מאוד להיות שזה חסר משמעות.

בדקת שקבצי המקור שלך הם מאומתים למקור ידוע?

Pioneer TS-X150

פורסם

תבדוק נתונים של כל פילטר, בכמה אוקטבות הוא חותך, תשתמש בזה שיותר טוב, בhu או במגבר.

וחוצמזה זה סאב, כל עוד והוא נשמע לך טוב, פאק קליפינג ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...