Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופטרה ואביאו זה רכב סופר נחות מלכתחילה.

מצד שני, אם האלטרנטיבה מבחינת תקציב זו אופטרה 2008 ב-15 אלף ש"ח או קורולה 2000 ב-15 אלף ש"ח, אני חושב שהייתי מעדיף אופטרה.

לא בטוח שיהיה מי יודע מה מפח נפש ביום המכירה של האופטרה - נסעת 3 שנים, בתקווה בלי צרות מיותרות - ומכרת ב-7 אלף ש"ח.

אגב - בשנת 2002 קניתי ב-11 אלף ש"ח סובארו ליאונה 1300, חלודה וחצי מפורקת, בת 16. עוד 2000 ש"ח השקעתי במיידי ביישור קו ועוד אלפי שקלים בתיקונים ב-5 שנים שהחזקתי אותה.

היום בכסף הזה אפשר לקנות אביאו בת 10, שאולי לא תהייה פאר היצירה, אבל היא לא חלודה, היא משמעותית יותר חזקה מליאונה 1300 ויש לה מזגן מקורי. יש סיכוי טוב שיהיו לה פחות תקלות מרכב בן 16. אז טוב שיש מציאות כאלה בשוק, הרבה יותר כיף לדעת שיש אלטרנטיבות גם לבעלי תקציב דחוק.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חגיגת הפונטו איבו נגמרה מוקדם מהצפוי.

לפני כחודש נהגת לא הספיקה לבלום ופגשה את הפונטו מקרוב. הפונטו הוכרזה כאובדן להלכה על ידי השמאי.

בחודש האחרון הפכתי את הלוחות. אתמול נסעתי למרכז לראות כמה רכבים כשהייתי בטוח שאני חוזר עם אחד ספציפי מתוכם, אך דווקא הרכב הזה התגלה כאחד שעבר לפחות שתי תאונות ונמצא כרגע בהפקדת סוחר (מריח כמו תאונה שלישית שהסוחר אסף כאובדן להלכה)

חזרתי הביתה מיואש ופתחתי את יד 2. בדיוק פורסמה מודעה חדשה שהולמת את חיפושי, התקשרתי למוכר ונזפתי בו על שעת פירסום המודעה, המוכר התברר כחבר פורום ביישן, מהקוראים שאינם מגיבים, סיפק לי בטלפון ובאמצעות תמונות את כל המידע שביקשתי עם שיתוף פעולה מלא.

לא בזבזנו זמן, כבר היום נפגשנו והעברנו בעלות.

הכלה היא פיאט בראבו סנסיישן 2011, יד 2, 84000 ק"מ.

הצבע לא הכי לטעמי, אבל נלמד לאהוב אותו.

IMG-20151027-WA0004[1].jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הכי חשוב שאתה בסדר, ואם ככה ניגמר הסיפור אז כניראה הכל לטובה :-), לפי מה שאני יודע ממש לא קל לימצוא בראבו במצב כמו שקנית, תיתחדש ותהנה ף-).

נו איך הקפיצה לטורבו? :lol:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ברוך הבא למועדון, תתחדש ותהנה - בחירה טובה ;)

אם התנהגות הגיר מציקה לך מדי פעם, ממליץ לך לקרוא את הסיכום שלי על TMC AUTOFLASH (יש לינק אליו בשרשור על הרכב שלי מהחתימה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה גיק, אני צריך להתרגל לזה שהרכב יכול להגיע למאה קמ"ש בתוך פחות מעשרים שניות :-D

אוריו, כבר עיינתי בשרשור שלך, באמת נראה מעניין אבל אני לא מרגיש שהגיר זקוק לשיפור כלשהו. במיוחד אחרי שירדתי מהדואלוג'יק הנחות משמעותית.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...