Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדחס הונדה סיויק 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1403530929228.jpg

שלום רב לכולם, ברשותי הונדה סיויק שנת 2004 אוטומט. השבוע הנעתי את הרכב וגיליתי כי המזגן לא פועל. לאחר בדיקה קצרה , גיליתי שהחלק שמסומן בתמונה המצורפת פשוט נשבר. למיטב הבנתי הלא גדולה בכלל, מדובר בקלאץ דל הפולי מדחס ובגלל זה המזגן לא נכנס לפעולה. אשמח לקבל חוות דעת טיפה יותר מקצועית, ועלות חלק+ טיפול של בעיה מסוג כזה

תודה רבה

פורסם

עופר קצב לא מתקן פולי מזגן-כך נאמר לי בזמנו.

נסה לסובב את המצמד (כשהמנוע כבוי) ביד לוודא שהמדחס לא תפוס.

אם המדחס לא תפוס, אפשר להחליף את המצמד ללא פירוק המדחס.

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט צריך לבדוק אם המדחס לא שבור, החלק הזה נשבר מ שתי סיבות:

1.קושי לסיבוב המדחס( מדחס תפוס)

2.חיבור וניתוק המדחס בסל"ד גבוה.

ניתן לרכוש רק את הפלטה בנפרד אצלנו.

אורן

פורסם

ראשית תודה לעונים,

דיברתי עם כמה מוסכים ואלה התשובות שקיבלתי לאחר שתיארתי את הבעיה באופן מפורט.

2 מוסכים שללו אופציה לגמרי של תיקון החלק וטענו שחייבים להחליף מדחס מה שנשמע לי קצת חשוד.הם דורשים על מדחס משופץ + כל העבודה גז ושמנים סביבות ה2000 שח

מוסך נוסף שדיברתי איתו טוען שאם לא נגרם נזק מלבד הקלאץ' של הפולי. העניין יכול להסתכם בתיקון בסביבות ה700 שח כולל הכל, במידה ונדרש להחליף מדחס הוא מציע תחליפי חדש עם עבודה ב1600 שח+ אחריות תקפה לשנה.

מה דעתכם על המחירים , והאם עדיף תחליפי חדש על פני משופץ ?

פורסם

לא יודע אם עדיף מדחס מקורי משופץ או תחליפי.

התחליפי במחיר כזה הוא כמובן made in china.

שמתי בסיוויק שלי מדחס סיני כזה לפני כ 3 שנים, בינתיים עובד אבל האוטו עשה רק 15-20 אלף ק"מ מאז. השנה היה צריך למלא גז, יתכן שאין קשר למדחס.

פורסם

מציע לא לרכוש מדחס תחליפי סיני אלא משופץ בלבד

לגבי הפלטת קלץ צריך לפרק אותה ולבדוק האם המדחס תפוס וזה בדרך כלל הבעיה

• תוכן חדש...