Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר hifonics zrx1000.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המגבר הנ"ל?האם המגבר עומד בנתונים המוצהרים שלו?ואיך החברה?לא יצא לי להתנסות במגברי hifonics.

אלו הנתונים :

• Hifonics Zeus ZRX1000.4 4-Channel Class A/B Zeus Series Car Amplifier
  • RMS Power Output: 125 Watts x 4 Channels @ 4 ohms
  • RMS Power Output: 250 Watts x 4 Channels @ 2 ohms
  • Bridged RMS Power Output: 500 Watts x 2 Channels @ 4 ohms
  • Pulse Width Modulated MOSFET power supply

תודה

עריכה אחרונה על ידי orikoif
פורסם

סידרת כניסה של הייפוניקס ,המגבר הנ"ל אינו עומד בתקן CEA2006 ולפי ערך הפיוזים שיושב עליו הוא מספק בערך חצי מהמוצהר.

אישית אני לא חובב מוצרים מתאגיד מקסוניקס ,השאלה היא מה התקציב שלך ומה אתה צריך להגביר.

פורסם (נערך)

דווקא ראיתי באתרים שמופיע לו CEA 2006,בנוגע לערך הפיוזים שלו מופיע 30*2,זה לא תקין למגבר AB בעוצמה שמצהירים עלייה?תקציב עד 1000 ש"ח.

יש לי סט קומפוננט של פולק אודיו 125 RMS שכחתי מה הדגם אבל זה היה משהו עם DB וסאב של פיוניר 305C.

פורסם

מגברים מסידרת הזאוס אינם עומדים בתקן CEA 2006

סידרת ה-DB היא סידרת הכניסה של פולק הם לא צריכים 125RMS כדי להשמע טוב

הפיוניר סאב ישן עם הספק מוצהר של 400RMS עם סליל של 4 אום

אם אתה מחפש מגבר איכותי וחזק מחו"ל

בתקציב הנ"ל חפש Precision Power PPI P900.4

Polk Audio PA D4000.4

NVX JAD800.4

כולם מגברים קלאס D מהדור החדש

וכולם מבוססים על אותו בורד.

פורסם (נערך)

בדקתי את המגברים שהמלצת,הם עוברים את התקציב שלי בכמה מאות שקלים.

ומאה אחוז שהזאוס לא עומד בהצהרה?אם כן ארד ממנו ואחפש משהו אחר,אם תוכל להמליץ לי על עוד כמה מגברים אשמח

פורסם

המגבר הנ"ל מסידרת הזאוס אינו עומד בהצהרות שלו

ואם כבר הייפוניקס שעומד בהצהרות שלו אתה יכול ללכת על Hifonics JUPITER

מסידרת Mt Olympus הגבוהה ביותר של הייפוניקס בקצת יותר

שעומד בתקן CEA2006 מוצהר על הספק נמוך יותר מהזאוס אך מגיע עם פיוזים של 3X35A יחי ההבדל הקטן.

אתה לא חייב ללכת על מגבר עוצמתי בתקציב שלך

לא קל למצוא אחד כזה איכותי ,אתה יכול ללכת על מגבר טוב אך עם הספק קצת יותר צנוע כמו JL Audio JX360/4 למשל.

פורסם

לפי ערך הפיוזים של 30X2 למגבר קלאס AB ההספק שלו בפועל צריך להיות בערך חצי ממה שהוא מוצהר.

ומעבר לזה הספק אינו מדד לאיכות או לאמינות והייתי מעדיף על פניו מגברים אחרים.

• תוכן חדש...