Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי מסוג יונדאי אקסנט שנת 2005.

בחצי שנה האחרונה היה לי איבוד מים אטי שכל שבועיים נאלצתי למלא מים מאמצע המינימום למקסימום במיכל.

הבקבוק מים שהיה לי נגמר (קיבלתי אותו יחד עם הרכב כשקניתי אותו מהבעלים והוא מים ירוקים) ולכן קניתי חדש, שהמוכר אמר לי שהוא ממש טוב (עלה לי 50ש"ח) זה התמונה החדש זה הצהוב והישן זה הלבן.

השאלה שלי היא האם אכן הבקבוק החדש מתאים לרכב שלי? האם זה מסוכן לערבב בישן?

האם צריך לעשות ניקוז של המים בשביל החדש? אני באמת מפחד לעשות טעות לכן אני צריך את הניסיון שלכם חברי לפורום

DSC_1201.jpg

פורסם

אני לא יודע מה זה הנוזל קירור במיכל הלבן ומאיפה הבאת אותו, אבל הפרסטון נחשב לנוזל קירור טוב.

אז אני מציע לך לרוקן את כל הנוזל קירור הישן שלך, ולמלא במערכת רק את הפרסטון לנקז אוויר טוב ולסגור.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

הנוזל הקירור החדש זה כמו חיקוי לאייפון,ניראה דומה,אבל בפנים מאוד שונה.

המוכר לא מקצועי,נוזל קירור צריך לקנות לפי מה שהיצרן ממליץ,אני מציע לך לרוקן ולמלא נוזל נורמלי ולא לעשות סלט,כמו אולי הנזילה היא מצינורית קרועה לכן שווה לבדוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הפרסטון,ואני לא אומר מניסיון אבל מדובר במותג עם שם רציני שלא הייתי מזלזל בו - רשום על האריזה אפשר לשים בכל רכב מכל השנים ועוד רשום שמותר לערבב על כל נוזל.

מה שהייתי עושה במקומך.

1.נפתר מהנוזל הישן במכל הלבן.

2.שם את הנוזל של היצרן.

3.אם אין באפשרותי להשיג את הנוזל של היצרן הייתי סומך על הפרסטון.

פורסם

אני אישית לא אוהב את הפרסטון, יש לו אובר צבע, ולא פעם הוא יצר לי נזילות בכל מיני רכבים בעוד כמה שקלים אפשר לקנות zerex של וולוולין שהוא נוזל קירור טוב יותר.

• תוכן חדש...