Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לפולו GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו GTI כבר חצי שנה , הרכב הוחלף בפונטיאק סולסטיס 2400 הנעה אחורית,למען האמת הפולו אחלה רכב אני מרוצה מאוד , אבל ההנ(א)עה בנסיעה שהיה לי בפונטיאק לא קיימת , הרכב עומד כרגע על 240 כוחות סוס דאון פייפ+צנרת+קיט יניקה וצ'יפ GIAC בקו ישר הוא מאוד חזק , אבל עדיין חסר לי משהו , אני מחפש משהו שיציע איכות נסיעה , וכוח .

התקציב הוא בסביבות ה160 170 , רכב קבריולט לא מתקבל היות שהסולטיס נמכרה אך ורק בגלל הגיל שלי (20) שאף אחד לא מוכן לבטח , וגם אם כן זה הגיע להצעות של 24 אלף שקל לשנה .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועד רציתי לכתוב לך שאולי חסר לך "עניין הגג נפתח". כי זכור לי שהייתה לך כזו.

אולי איזו לאון חזקה וידנית? (יד שניה)?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא ידני , רק אוטומט , לאיזה מחירים הs3 עם תיבת dsg?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התקציב יספיק רק ל- S3 משומשת. לדעתי כן, זה DSG.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מכיון ש z370 לא נכנסת לתקציב, הייתי אולי מנסה בכיון של g37 סדאן או קופה, לא מאמין שגולף בת שנתיים תתן לך הרבה יותר ממה שיש לך עכשיו, אולי שווה גם לבדוק אם יש מגאן קופה משנתונים מתקדמים שלבטח תיכנס בתקציב.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
מכיון ש z370 לא נכנסת לתקציב, הייתי אולי מנסה בכיון של g37 סדאן או קופה, לא מאמין שגולף בת שנתיים תתן לך הרבה יותר ממה שיש לך עכשיו, אולי שווה גם לבדוק אם יש מגאן קופה משנתונים מתקדמים שלבטח תיכנס בתקציב.

הg37 מכונית מדהימה ומציעה חבילה מעניינת , אבל מבוגרת בחיצוניות בעיניי , ה370z מעניינת אבל יקרה , מה לגבי 350z?

וגולף בת שנתיים לא תיתן לי כלום שהפולו gti לא נותנת .

מה לגבי קמארו 3600?

פורסם

z350 מכונה מדהימה לא פחות מ370 יצא לי לנהוג על זאת שהייתה במסלולים, יהיה לך מאד קשה למצוא אחת, ובטח עוד יותר קשה למצוא אחת שלא קרעו אותה לגמרי, אני לא חושב שg37 קופה היא מבוגרת אבל על טעם ועל ריח....

בכל מקרה תנסה לבדוק לכיון של סדרה 3 קופה, 330 או 335 מהשנתונים 2007-2008 נכנסת לך לתקציב, מדובר ברכב מדהים לכל הדעות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

התקציב הזה הוא לקניית רכב בחו"ל?

אגב, קמארו 3600 כבדה ולא תרגיש לך ממש חזקה, הפולו שהייתה לך חזקה ממנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא ידני , רק אוטומט ,

אולי שווה גם לבדוק אם יש מגאן קופה משנתונים מתקדמים שלבטח תיכנס בתקציב.

אחלה הצעה, אבל לא תואמת את הדרישה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
וגולף בת שנתיים לא תיתן לי כלום שהפולו gti לא נותנת .

זו כמובן שטות, אבל זכותך לחשוב כך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

^ מעניין אם מישהו שנהג על הגולף ועל הפולו יכול להגיע למסקנה כזו...

הכוונה לפות"ש

פורסם

פותש שדרג מנוע 1.4 בהרבה

חמוצים, והגיע למסקנה שזה כמו גולף. אין קשר.

תאר לך למה היה מגיע עם השקעה כזו במנוע 2.0... מה גם שמדובר על התנהגות ונוחות שונות לחלוטין.

אבל, עניין אישי של פותש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא עניין אישי . הוא העלה את זה לדיון.

חשוב שידע שהתנהגות הגולף והתחושה הכוללת היא בטריטוריה אחרת. הוא בהחלט צפוי לתחושת שדרוג משמעותית.

• תוכן חדש...