Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד

Guy_25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלפטופ שלי חוגג בקרוב יום הולדת 4 והחלטתי להעביר אותו להורים, מחפש יורש ראוי. עד 6000 שקלים, עם עדיפות לחיסכון.

השימושים העיקריים שלי במחשב יהיו אינטרנט (המון טאבים פתוחים) אופיס (המון קבצים פתוחים) והכי חשוב- תכנות ומכונות וירטואליות.

אדגיש ואומר שגם כשאני מפעיל מכונה וירטואלית, אני צריך שהיא תדמה מחשב חזק.

לכן, הדרישות העיקריות הן: הרבה ראם (8 לפחות עם עדיפות רצינית ל16), i7-4xxx כלשהו, SSD.

ראיתי את היצור הבא:

http://ksp.co.il/?uin=22983

מישהו מכיר? של איזו חברה הSSD שלו?

האם יש מועמד ראוי יותר?

באילת הוא עולה הרבה פחות, האם זה אומר שגם בדיוטי פרי זה יעלה ככה? (ההורים טסים בקרוב)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לדעתי האישית בשביל השימושים שלך מיותר שיש שם כרטיס מסך ועוד SLI.

בכל מקרה לתכנות עצמו אין צורך ב-i7, לדעתי דגש חזק על ה-RAM, מעבד סביר ומעלה וכרטיס מסך מובנה יעשו את העבודה.

כרטיס מסך מובנה גם ייתן לך דיבידנד כפול: פעם אחת במחשב זול יותר בקנייה, ופעם שנייה בזמן בטריה ארוך כי הוא מבזבז הרבה פחות חשמל מכרטיס מסך ייעודי, ובטח מ-SLI.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן, הכרטיס מסך זה משהו שממש לא חשוב לי. אבל לא מצאתי מחשב עם הרבה ראם כמו שאני צריך וSSD שלא הגיע עם חומרה משלימה בהתאם (כרטיס מסך חזק)

ולמה להתפשר על מעבד? בהבדל כל כך זניח במחיר לא פשוט עדיף להשקיע עוד טיפה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תלוי מה ההבדל, אני לא ממש מעודכן במפרטים, בטח לא של לפטופים.

סתם נתתי Guidelines, אם ההבדלים הכספיים למעבדים זניחים - שדרג בכיף (שים לב שבד"כ מעבד חזק יותר = צריכת חשמל גבוהה יותר = פחות זמן סוללה).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שים לב שכתוב שם 5400 rpm תוודא שזה באמת ssd שניתן להשתמש בו ולא רק ל cache, והארד דיסק רגיל לשימושים הקבועים. יש לי את הדור הקודם הy500 . מחשב חזק ושימושים דומים לשלך הרבה תוכנת סימולציה, תיכנות, ואוהב לפתוח הרבה טאבים..

פורסם

כמה הוא צריך להיות חזק וכמה נייד?

בנוסף לזמן סוללה מתקצר, ככל שמחשב יותר חזק הוא גם יותר כבד (רק הספק של המחשבים החזקים שוקל כמעט קילו!)

תחליט כמה חשוב לך המסך FHD לעומת HD רגיל

זיכרון אפשר להוסיף ל16gb בד״כ - אין טעם לקנות מחשב שזו ברירת המחדל שלו

פורסם

יהיה לך מספיק מקום על ה-SSD לכל המכונות הוירטואליות שלך?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לך את זה (זכרון תמיד אפשר להגדיל):

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13874

או קצת מעבר לתקציב ב 900 שקל את זה:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14447

אין לי ניסיון איתם אישית אבל אני תמיד מעדיף מחשבים של לנובו (כי קל יותר לתקן ויש תמיד חלקי חילוף :) ).

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם (נערך)
שים לב שכתוב שם 5400 rpm תוודא שזה באמת ssd שניתן להשתמש בו ולא רק ל cache, והארד דיסק רגיל לשימושים הקבועים. יש לי את הדור הקודם הy500 . מחשב חזק ושימושים דומים לשלך הרבה תוכנת סימולציה, תיכנות, ואוהב לפתוח הרבה טאבים..

שמתי לב לזה באמת, אך בפירוט שבהמשך מודגש שזה 256 SSD. בהחלט משהו ששווה לשאול בכל מקרה.

ארמגדון, איפשהו על הטווח שבין נייד לחזק.

לא צריך אולטרה בוק ששוקל קילו, אך גם לא ג'מוס במשקל 4 קילו. 2.5-3 זה טווח סביר

האמת שבמסכים מעולם לא התעניינתי. מצד אחד, בשביל צפייה בסרטים/ סדרות יש לי את הנייח שמחובר לטלוויזיה.

מצד שני, עיקר השימוש שלי בו יהיה הסתכלות על קודים וטקסטים, אז צריך מסך עם איכות הפרדה גבוהה שיקל עלי את העבודה ככל האפשר. יש לך רעיונות?

ויל, זו נקודה מצויינת.

בעיקרון אני משתמש ב3 מכונות- מכונה ראשונה ופחות חשובה: נסיונות לפרמוטים גרסאות ושטויות כאלה ואחרות. מקצה לה מעט מאוד משאבים.

מכונה שנייה: מריצה אובונטו ומשתמשת אותי לנסיונות חופשיים על אובונטו. אני דופק שם משהו על בסיס כמעט שבועי, וככה לומד דברים חדשים בכל פעם.

מכונה שלישית: ללימודים שלי, בהתאם לקורס. בין אם זה תכנות בסביבת יוניקס לפי דרישות קורס או כל דבר אחר- לזה אני מקצה משאבים יחסית רבים.

בהנחה ואת מכונות 1 ו2 אשאיר לנייח ועל הנייד אפתח רק את השלישית, כמה זיכרון אתה חושב שיספיק לה? האם 256 SSD יהיה מעט מידי בשביל להכיל את השימושים הרגילים בנוסף למכונה?

themichman, השני פשוט יקר לי מידי. אך הראשון נראה מעניין.

ומה אומרים בנוגע לרכישה מהדיוטי פרי? באמת משתלם?

תודה רבה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
פורסם

תלוי צה אתה עושה בקורס הרלוונטי.

אבל באופן כללי ניתן בהחלט להריץ קסובונטו ולהשתמש ב10GB או פחות של דיסק, ו-1GB זכרון זה סבבה לגמרי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לתכנות מספיק 256G. אפילו עם מכונות וירטואליות וריבוי סביבות.

שום דבר לא מנפח את המחשב כמו סרטים וצילומים, בלעדיהם אתה תתקשה למלא את הכונן :-)

מסך עם צפיפות גבוהה מסייע מאוד, אבל זאת נקודת תורפה מבחינת מחיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האם אפשר להציע לרכוש מחשב מארה"ב?

ברכישה מארה"ב תחסוך עשרות אחוזים על מפרטים חזקים, ומסדרות גבוהות של היצרניות כדוגמת Dell Latitude E6540.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

רכישה מחול היא לא אופציה לצערי, אני יודע שהייתי יכול לחסוך המון כסף ברכישה שכזו.

סרטים ומשחקים לא יעלו על המחשב, אולי פה ושם איזה פרק או 2.

אז אני די מתביית על מעבד I5/I7 מהדור הרביעי עם עדיפות לתצורת U (חסכוני בחשמל)

8 גיגה ראם לפחות עם עדיפות ל16.

SSD 256

ועכשיו הגענו לנקודת התורפה שלי- מסכים. אם בחומרה אני עוד איכשהו מעודכן, במסכים זה לא המצב.

הבנתי שאני צריך לחפש fhd, משהו שאני צריך לדעת מעבר לזה? רזולוציה? עדיפות לחברה מסויימת?

מבחינת גודל, מעדיף 15.6

פורסם (נערך)

768 שורות זה הסטנדרט HD

1080 זה FHD עדיף בהרבה לתכנות כי יש לך יותר מקום על המסך, אבל לא קיים ברמת המחירים הנמוכה

1440 שורות (מסך רטינה) עוד יותר טוב אבל מקפיץ את המחיר בהרבה

מבריק או מט - כרצונך

עריכה אחרונה על ידי armagedon
  • תוכן חדש...