Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כשהאוטו קר הוא משמיע לי רעש אני לא רוצה להגיד מהמנוע כי אני לא יודע מאיפה זה בא.. זה רעש כזה רררררררר. לא משהו חזק. רעש חלש. שמתי לב כשהאוטו חם אני כמעט בטוח שהוא לא משמיע לי את זה בכלל. דבר נוסף הוא משמיע לי את הרעש כשהמנוע קר על מהירות נמוכה עד 40 קמש 50 קמש בערך. כשאני עולה במהירות מעל 60 70 הוא לא משמיע לי את זה למרות שהמנוע קר. אפילו הקלטתי את זה אני אנסה לעלות את זה לפה אם תצטרכו. יש רעיונות מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

אם זה רעש "דיזלי" כנראה השתחרר חלק בסעפת , יש לזה פתרון במידה ואינך מעוניין

להחליף את הסעפת עצמה , עשה חיפוש על corolla rattling noise.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

מה זה רעש דיזלי?

פורסם

האם יכול להיות שהשתמשת בשמן מנוע לא מתאים? האם השמן שכרגע נמצא במנוע מתאים להוראות היצרן?

(ההשערה שלי היא שהצמיגות בסיס נמוכה מה שגורם לכך שלשמן לוקח יותר זמן להגיע לכל חלקי המנוע).

פורסם
האם יכול להיות שהשתמשת בשמן מנוע לא מתאים? האם השמן שכרגע נמצא במנוע מתאים להוראות היצרן?

(ההשערה שלי היא שהצמיגות בסיס נמוכה מה שגורם לכך שלשמן לוקח יותר זמן להגיע לכל חלקי המנוע).

לפני שבועים החליפו לי במוסך שמן סנטטי מקורי של טויוטה.

פורסם

זה רעש של ברזלים?

יכול להיות מהממיר הקטליטי שהוא שבור כשהמנוע קר הוא עושה רעשים ולאחר שהוא מתחמם הרעש נעלם.

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם
אולי אתה מתכוון לרעש של הצ'וק אוטומטי? או שאתה יודע מה זה וזה לא הרעש הזה?

לא יודע מה זה צ'וק אוטומטי

זה רעש של ברזלים?

יכול להיות מהממיר הקטליטי שהוא שבור כשהמנוע קר הוא עושה רעשים ולאחר שהוא מתחמם הרעש נעלם.

אין מושג. אבל כמו שאמרתי שאני נוסע על מהירות גבוהה הרעש גם נעלם למרות שהאוטו קר

בעקרון הלכתי למוסך שלי והוא אמר לי שאני מדמיין, ואמרתי לו שאיך שהוא נסע באוטו הוא לא יכול לשמוע את הרעש כי הוא לחץ חזק על הדוושה אז שומעים את העברת ההילוכים ולא את הרעש עצמו, זה רעש ממש חלש שנעלם אחרי שהאוטו חם או על מהירות גבוהה, קשה לי להגיד שזה מהמנוע כי גם בבדיקה לפני קנייה שעשיתי וגם במוסך שהוא ניקה לי בוצה והחליף לי פילטרים ושמנים כולם אמרו שהמנוע עובד מעולה. נראה לי אני אלך אליו והפעם אני אנהג ככה שישמע באמת את הרעש. רציתי לעלות את הסרטון שהקלטתי את הרעש אבל הקובץ גדול מדי האתר אומר חח בסך הכל 11 שניות

פורסם
צוק' אוטומטי מחמם את המנוע שהרכב קר, ומרים את הטורים קצת יותר גבוה משהרכב חם, ולכן יש רעש מהמנוע שהרכב קר.

תעלה את הקובץ דרך F2H

http://f2h.nana10.co.il/

ותעלה קישור להורדה.

אוקי אנסה לעלות. ודרך אגב שכחתי לציין שכשאני מניע את הרכב אז המנוע מתחמם לי על טורים גבוהים 1.7 בערך אולי 1.6 אני מחכה דקה ונוסע(למרות שהוא עדיין לא יורד עד לטורים רגילים אחרי דקה) שאלתי את המוסך שלי למה זה על טורים גבוהים שאני מניע כי זה היה נראה לי מוזר. אז הוא אמר לי שזה תקין שהמחשב נותן הוראה על כמה טורים לעבוד כדי לחמם את המנוע או משהו בסגנון.

פורסם

שלום לך. אני כמעת בטוח שאני יודע מה הבעיה יש לנו כמה טויוטות במשפחה. אם אתה מניע את הרכב והרעש מופיע אך ורק כשאתה מכניס להילוך? הבעיה היא באחד המותחנים של החגורת מנוע. המותחן מגיע עם בולם קטן משלו שמתחיל לעשות רעש כשהוא מגיע לסוף שלו.

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם
שלום לך. אני כמעת בטוח שאני יודע מה הבעיה יש לנו כמה טויוטות במשפחה. אם אתה מניע את הרכב והרעש מופיע אך ורק כשאתה מכניס להילוך? הבעיה היא באחד המותחנים של החגורת מנוע. המותחן מגיע עם בולם קטן משלו שמתחיל לעשות רעש כשהוא מגיע לסוף שלו.

אין לי רעש כשהרכב עומד, רק כשאני לוחץ גז על מהירות נמוך בזמן שהוא קר

פורסם

בסדר גמור זאת הכוונה שלי. הרעש מופיע כשהרכב קר ולאחר מכן ״נעלם״ אם אתה תשים לב כשתפעיל מזגן יהיה לך גם קצת רעש כי אתה מפעיל עומס על החגורה. גש למוסכניק שלך ותפנה אותו שיבדוק את המותחן אם יש בו חופש אז כנראה שזאת הבעיה.

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם
בסדר גמור זאת הכוונה שלי. הרעש מופיע כשהרכב קר ולאחר מכן ״נעלם״ אם אתה תשים לב כשתפעיל מזגן יהיה לך גם קצת רעש כי אתה מפעיל עומס על החגורה. גש למוסכניק שלך ותפנה אותו שיבדוק את המותחן אם יש בו חופש אז כנראה שזאת הבעיה.

אוקי תודה אנסה גם את זה

פורסם

אולי אתה מתכוון לרעש של הצ'וק אוטומטי? או שאתה יודע מה זה וזה לא הרעש הזה?

זה רעש של ברזלים?

זה הסרטון של הרעש שהקלטתי. http://www.f2h.co.il/uy002suzuqyd

• תוכן חדש...