Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מין קילוף צבע רציני בגג הרכב שאין לי מושג ממה הוא נהיה.

מצורפת תמונה.

תמונה 1.jpgתמונה 2.jpg

האם ניתן להשאיר את זה במצב הזה? או שעליי לתקן לפני שיחמיר?

במידה וצריך לתקן אשמח לקבל המלצה היכן ניתן לתקן את זה. וכמה זה אמור לעלות?

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם

תתקן,אפשר לראות בקצוות שמתחילים קילופים חדשים כמו כן לפי התמונה מתפתחת אצלך חלודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך מישהו להפנות אותי אליו?

כמה זה אמור לעלות בערך?

והאם לאחר התיקון החלודה יכולה לחזור?

תודה רבה

פורסם

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לשלשת לא יכולה לגרום למצב חמור כזה.

פורסם

היום ביקרתי בכמה מוסכי פחחות וצבע, שכמעט כולם יעצו לי שע"מ שהתיקון ייצא הכי טוב, עליי לצבוע את כל הגג מחדש עם אחריות על החלודה ל 3 שנים.

לאחר שהפצרתי בכמה פחחים על תיקון נקודתי הם טענו שיכול להיות כתם, ולכן הם לא "מתלהבים" לעשות את זה. (לי לא אכפת שיהיה כתם! העיקר להעביר את החלודה ושלא תתפשט).

אני מודע לעובדה שהם מעדיפים לצבוע את כל הגג היות וזה יותר כלכלי עבורם.

אני לא כ"כ ממהר לצבוע את הגג, היות וזה מוריד מערך הרכב.

אחד הפחחים הסביר לי שקיים בשוק חומר הנקרא "ממיר חלודה" אשר איתו ניתן להגיע לתוצאה טובה של העלמת החלודה והתפשטותה ע"י שיוף עם נייר זכוכית

ואז למרוח את ה"ממיר חלודה" ומעליו לצבוע עם צבע כלשהו.

מקריאה ברחבי הרשת הבנתי שישנו עוד חומר אשר נקרא "המרייט".

אשמח לדעת במה יותר כדאי לי להשתמש, אם בכלל.

שוב מבחינתי האופציה של צביעת כל הגג היא במקום האחרון!.

אני פשוט נמצא בדילמה, מה לעשות?

תודה רבה

• תוכן חדש...