Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי ארגז של 20 בקבוקי בנדיקטינר ב-219 ש"ח, כלומר: 10.95 ש"ח לבקבוק של חצי ליטר. זה עוד נחשב יקר: אם הייתי בוחר לקנות EDELWEISS, מחיר הארגז היה יורד ל-199 ש"ח, כלומר: 10 ש"ח לבקבוק.

בשני המקרים מדובר בבירות גרמניות, שנחשבות ליקרות באופן יחסי. אם הייתי הולך על משהו צ'כי או סובייטי, ניתן היה לקזז מהמחיר כשני שקלים נוספים.

ולעומת זאת: בקבוק שליש של בירה ממבשלה מקומית כמו מלכה, ג'מס או דאנסינג כאמל עולה ב-14 ש"ח, וזה מבלי להזכיר את העובדה שהיצרנים הללו, בניגוד ליצרנים הזרים, פטורים מתשלום מכס.

אז איך זה יכול להיות שבירה מיובאת, גם לאחר תשלום מכס, יותר זולה מבירה מקומית? מי יודע לפתור את התעלומה הזאת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הבירה המיובאת נהנית מגב של יבואן חזק [טמפו למשל]. לעומת זאת, מבשלות ישראליות חייבות להרוויח מספיק כדי להתקיים בדעת עצמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מזמן שאלתי את עצמי את השאלה הזו, התשובה נעוצה חלקית במס גבוה על אלכוהול.

עם הכל הרצון לשתות בירה ולתמוך בתוצרת המקומית אני בסוף קונה את אותו בנדיקטינר, קרומבאכר, פרנסיסקנר.

נקודה לדיון, אחרי שלפיד נכנס לנעלי שר האוצר הוא הורה על החזר מס רטרואקטיבי לייצרני הבירה,

המחיר לא השתנה.

פורסם

ממה שהבנתי ממקורבים הרווחים של המבשלות הישראליות הוא ברצפה בגלל המס הגבוה שהן משלמות ועל החומר גלם שכביכול יקר.

אבל יש מבצעים טובים מדי פעם כמו 2 בירות מלכה ב 23-25 לשליש (אמנם לא חצי אבל עדיין..)

כן זה שנוי במחלוקות כי יש בירות טובות יותר במחירים זולים יותר כגון ווינשטפן/הוגארדן ודומיו

Opel Adam S 2017

פורסם

ואחרי שהיבואנים יחסלו לנו את כל הייצור המקומי של בירות, הם יוכלו למיין אותנו. ו..כן, גם אני מעדיף פרנסיסקאנר על פני בירות מקומיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

זה גם תלוי בכמות המיוצרת. ברור לכולם שכמה שהמוצר יותר המוני, כך מחירו יורד.

למותגים שציינת יש לפחות את כל אירופה והם מייצרים ביום מה שפה מייצרים בשנה.

בשוק המצומצם שלנו, עם עלויות יצור גבוהות שמתחלקות על מעט בקבוקים, כמה נמוך אפשר לתמחר?

בעל מבשלה מאוד מוכרת אמר לי שבלי המסעדה הצמודה הוא היה פושט את הרגל (וגם איתה לא מדובר במיליונר).

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קודם כל יש לי שאלה אליך - איך אתה שותה את הזבל הזה?! הבנדיקטינר הזאת היא אחת הבירות הכי לא טעימות ששתיתי, לטעמי ולטעם כל מי שאני מכיר וטעם ממנה.

וברצינות - רוב הבירות הישראליות אולי יקרות משמעותית, אבל ברוב המקרים אני לא מוצא להן תחליף תוצרת חוץ. ה8.8 של ג'יימס או המלכה הבהירה מעולות, והם הבירות היחידות שמשפיעות עלי אחרי כמות נמוכה יחסית.

חוץ מזה, אם זה לא היה תופס כל כך הרבה מקום במקרר, אני חושב שהייתי מכין בעצמי.

קקטוסולר ידנית

פורסם
קודם כל יש לי שאלה אליך - איך אתה שותה את הזבל הזה?! הבנדיקטינר הזאת היא אחת הבירות הכי לא טעימות ששתיתי, לטעמי ולטעם כל מי שאני מכיר וטעם ממנה.

וברצינות - רוב הבירות הישראליות אולי יקרות משמעותית, אבל ברוב המקרים אני לא מוצא להן תחליף תוצרת חוץ. ה8.8 של ג'יימס או המלכה הבהירה מעולות, והם הבירות היחידות שמשפיעות עלי אחרי כמות נמוכה יחסית.

חוץ מזה, אם זה לא היה תופס כל כך הרבה מקום במקרר, אני חושב שהייתי מכין בעצמי.

אתה שותה הוגארדן?

פורסם

Belyj_Medved_bottle.jpg SM_Izb_m_Bottle.jpg

Белый Медведь (בליי מדביד), Ста́рый Ме́льник (סטארי מילניק).

תנסו, אני לא מצאתי תחליף ראוי לבירות הנ"ל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אני אוהב את הלף בראון, יש בירה בטעם דומה במחיר קצת יותר שפוי?

הלף בראון מתקתקה וזה דווקא מה שאני לא מתחבר אליו,הלף נכנסת לקטגוריה של הכהות,

הכי קרוב לדעתי יהיה פראנסיסקאנר כהה, תוכל גם לנסות כהות אחרות כמו קוזל לה יש טעם טיפה מעושן ,קרוסוביץ' (האהובה עליי),זאטצקי גוס. (שים לב שאתה לוקח כהה ולא בהיר)

יש עוד כמה לא זוכר את כולן .

פורסם

סטארי מילניק בירה מעולה!

חבל שלא מוצאים אותה הרבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בתור חובב בירות מושבע, לאחרונה הייתי בפסטיבל בירות בוטיק ישראליות (בעיקר משפחות שעושות 2 חביות בשנה, אבל גם מלכה, תחת חסות "זמן אמיתי") ... אין שום בירה מייבאות שיכולה להתחרות בהם.

מבחינת ייצור המוני, אנחנו עדיין רחוקים מהמבשלות באירופה, בקבוקים רק ווינשטפן.

וכן, המחיר הגבוה נובע אך ורק בגלל כמויות יצור נמוכות.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)
אני אוהב את הלף בראון, יש בירה בטעם דומה במחיר קצת יותר שפוי?

נסה Kozel. גם St Bernardus abt 12 מזכיר קצת. או בזלת לאגר ככה, מישהו יודע איפה אפשר לקנות Monchhof בזול באיזור ירושלים?

עריכה אחרונה על ידי kfirsiton

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם
אתה שותה הוגארדן?

לעיתים רחוקות, היא טובה לטעמי. במקרה מחכה לידי עכשיו בקבוק 750 עכשיו.

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...