Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלא-מסוננת טובה מאוד, שיפור ניכר מהרגילה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הרגילה מאוד טעימה לי והלא מסוננת יותר. בירה זה הרבה עניין של טעם. אני אגלה לכם סוד, גם EAGLE טעימה לי.

אגב, אבי היה השנה בפראג ואמר לי שהבאדווייזר מחבית שם הייתה פחות טעימה לו מאשר הבקבוקים בארץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מחירי הבירה בפראג בהחלט תענוג אבל גם הם יקרים מאוד לעומת מחירי הבירה בוייטנאם.

כוס בירה טריה (לא מפוסטרת) (בין שליש לחצי) במחיר שווה לכל נפש של 0.5 ש"ח בלבד. אז נכון שהיא בדר"כ נמזגת מחבית ויושבים באמצע הרחוב על כיסא של גנון, או מבקבוקי קוקה קולה ריקים שרק החליפו להם את התווית.

האמת, אחרי הכוס השניה מתרגלים לטעם לוואי והיא הופכת להיות דיי נעימה לחיך ולא נרשמו כל תופעות לוואי לא רצויות.

נ.ב איפה קונים שישיית אנפילטרד ב35 ש"ח?

פורסם

בלונדון :)

בטיב טעם אין אותה? בדרך כלל יש להם מבחר לא רע.

אני קונה אותה בעיקר כי יש עליה יופי של מבצעים והיא קלה לשתיה. הבירה המועדפת עלי זו ניוקאסל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור לאור תובנה חדשה בנושא שנחשפתי אליה אמש:

במהלך שיחה שקשרתי עם בעל מבשלת בוטיק הצגתי בפניו את השאלה הזאת. תשובתו היתה בכמה מישורים:

1. גודל השוק - השוק הישראלי הוא זעיר. גם מבשלות שבעינינו הן גדולות כדוגמת טמפו, בעולם הגדול נחשבות בקושי לזניחות מבחינת הגודל וכושר הייצור. נכון להיום, פולין ואוקראינה מובילות את התחום ביד רמה, כאשר המבשלות שבתחומן מייצרות בירות גם עבור יצרנים ממדינות אירופאיות אחרות.
  2. יש להבחין בין בירה שמיוצרת בייצור המוני, לבין בירת בוטיק - CRAFT BEER. מכיון שיש להשוות בין תפוזים לתפוזים, יש להשוות בין מחיר של בירת בוטיק ישראלית לבין מחיר של בירת בוטיק מיובאת.
  3. מכל מבשלות הבוטיק הקיימות בישראל, נכון להיום יש כנראה רק מבשלה אחת שעברה לריווחיות בעוד כל השאר נאלצות למכור בקבוק שליש בכ-15 ש"ח ועדיין להפסיד. לדבריו, המס שהוטל על האלכוהול ע"י הממשלה הקודמת הנחית מכה קשה על הענף כולו, והראשונים לסבול מכך הם יצרני הבוטיק.
  4. בעוד שהיצרנים האירופים נמצאים בקרבת חומרי הגלם ומקבלים אותם במחירים נוחים, היצרנים הישראלים גם מקבלים אותם במחיר גבוה יותר וגם נאלצים לשלם בנוסף עלויות יבוא כמו משלוח ומכס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בשורה התחתונה אתה רוצה לומר לנו שגולדסטאר זו בירת בוטיק?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גולדסטאר היא בירה DARK LAGER מעולה.

ה -UF היא בדיוק אותה בירה רק ללא תהליך הסינון הסופי, מה שגורם לה להיות

יותר מעוננת סמיכה יותר במעט ועם טעם מורגש יותר של לתת.

• תוכן חדש...