Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!!!

כמו שאתם בטח קראתם את השירשורים הקודמים של לגבי רכישת אלפא רומיאו ג'ולייטה, אז זהו שאני לא כול כך סגור על זה ולא רוצה סתם לשפוך כסף על רכב שאני לא קניתי בלב שלם...

אני כרגע נוהג על משפחתומטית מנוע 1600 כמובן שאוטומט...

אז זהו החלטתי שכבר נמאס לי מהאוטומט העצל והכבד, והחלטתי שאני רוצה לעבור לרכב יותר חזק (מבחינת כ"ס וקג"מ) וכמובן גיר ידני, ואם אני ימצא קופה, אז בכלל אני יהיה שמח...

הדרישות שלי מהרכב שיהיה מעל 180 כ"ס, טורבו (חובה עקב הזמינות כוח בפחות סל"ד), כמובן גיר ידני, אמינות של רכב יפני , תחזוקה סבירה, שיהיה תאוצה מהירה,שיהיה חד בפניות, עדיפות לקופה*

**לא מעוניין במיני וסופר מיני, ולא ברכבים צרפתיים ותוצרת פולקסווגן**

תקציב עד 130K משנת 2010 ומעלה, אך ורק יד 2 ולא חדש מהסוכנות עקב ירידת הערך...

חשבתי על הונדה אקורד קופה שנת 2011, אם אני לא טועה זה מגיע עם 275 כ"ס? לא מצאתי שום מידע עם יש ברכב טורבו.

פורסם

"לא מעוניין במיני וסופר מיני, ולא ברכבים צרפתיים ותוצרת פולקסווגן"

נראה לי שביטלת בערך את כל האופציות... אבל אולי אופל קורסה opc

פורסם

רגע, לרכב לא יפני יכולה להיות אמינות יפנית? ולהיפך? אם כן, לג'ולייטה יש אמינות יפנית ממה שעולה בפורום עד כה. מעניין אם יש רכב יפני עם אמינות איטלקית.. :roll:

:idea:
פורסם

טורבו יפני? נשארנו עם איבו ואימפרזה STI.

אופציות מעולות. רק נשאר למצוא אחת שמורה ומקורית בלי שיפורים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מעוניין בצרפתים כי כול דבר מסובך ברכב, ולגבי פולקסווגן לא רוצה להתעסק עם כול השפיכות מנוע שיש בTSI חלק אומרים שיש תקלות וחלק אומרים בכלל ההפך, בגלל זה אני נרתע לרכוש כבים מבית הקונצרן הזה.

ולגבי איבו וSTI תאמין לי שכבר בדקתי את האופציות וכול הרכבים שחוקים.

פורסם

מישהו אמר יונדאי ולוסטר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם כן, לג'ולייטה יש אמינות יפנית ממה שעולה בפורום עד כה.

לא יודע באופן גורף על הג'ולייטה אבל כשחיפשתי 159 ביקרתי כמה פעמים במוסך אלפא בראשון לציון, התרשמות שלי:

כל הליפטים מלאים בג'ולייטות חדשות, 1.4T, עם תקלות הזויות לרכבים בני שנה-שנתיים באלפי שקלים, מזל שיש אחריות.

לא יודע אם ניתן להסיק מזה שהרכב לא אמין אבל במוסכים של הונדה, קיה וטויוטה לא ראיתי משהו אפילו קרוב לזה לדוגמא.

בקשר לרכב שפות"ש מחפש,

לא יודע אם קיים רכב ידני, גודש, אמין, מעל 2010, בתקציב שלך...

תנסה אולי למצוא אינפיניטי G37 שנתונים 09-10 אולי תיפול על מציאה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מישהו אמר יונדאי ולוסטר?

לא אהבתי את הרכב מכול הבחינות. ובמיוחד לא מבין את הקטע הזה של דלת קופה מצד הנהג, ולא קופה במושב שליד הנהג. ואגב כמעט ולא ניתן למצוא טורבו יד 2 וביצועים לא משהו...

פורסם

נסה למצוא BRZ או GT86 למרות שקשה לי להאמין שיהיו בתקציב הזה.

אופציה נוספת ולא פחות מהנה היא מיאטה . אומנם רק 160 סוסים, אבל מנוצלים היטב.

פורסם

האקורד לא מגיעה עם מנוע גודש,אם אני זוכר נכון מדובר במנוע 3.7 או 3.8 V6.

לגבי כל השאר,יפניות גודשות,לך אחורה בזמן תמצא סופרות,3000GT,סליקיה GT4 וכו,רכבים נהדרים...לפני 20 שנה.

יפניות בעשור וחצי האחרונים מלבד האיבו וSTI לא ייצרו יותר מידי מנועים גודשים.

קח שעלייך או לקנות מנוע עתיר סמ"ק יפני או מנוע גודש אירופי.

Porsche 944 turbo

פורסם
האקורד לא מגיעה עם מנוע גודש,אם אני זוכר נכון מדובר במנוע 3.7 או 3.8 V6.

לגבי כל השאר,יפניות גודשות,לך אחורה בזמן תמצא סופרות,3000GT,סליקיה GT4 וכו,רכבים נהדרים...לפני 20 שנה.

יפניות בעשור וחצי האחרונים מלבד האיבו וSTI לא ייצרו יותר מידי מנועים גודשים.

קח שעלייך או לקנות מנוע עתיר סמ"ק יפני או מנוע גודש אירופי.

תודה על העזרה.

עם כך אז אני מעדיף כרגע להתמקד בEVO או STI מה שתיהיה משימה לא פשוטה בכלל כי כול הרכבים כבר שחוקים...

פורסם
פוקוס 1.6 טורבו ידנית?

+1

הנינג'ות היפניות יהיו הרבה פחות נוחות בשימוש יומיומי מול שאר האופציות שהוזכרו כאן, קח בחשבון שאלו מכוניות ספורט פרופר, ולא גירסא קצת יותר חזקה ומושחזת בסגנון פוקוס אקובוסט או ג'ולייטה.

• תוכן חדש...