Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר רכשתי מכונית פיג'ו חדשה במבצע שלהם עם עסקת טרייד אין.

בעסקה הם הסכימו לתת לי מחיר מחירון , לאחר מכן הם שלחו אותי לבדיקה לרכב ובמידה ואני לא אזמין אני אחויב ב 500 שקל.

אלו תוצאות הבדיקה:

ורסובדיקה.jpeg

היום הם התקשרו וביקשו 2000 שקל על תיקון התקלות של הרכב.

השאלה האם זה הגיוני הסכום שהם מבקשים למרות שהרכב לא עבר תאונה מעולם ויש לו שריטות בלבד?

הרכב שנתון 2011 יד1 פרטי

פורסם

מה זאת אומרת ביקשו? חתמתם על חוזה כלשהו? מה ההתחייבות שלך בנושא?

פורסם
מה זאת אומרת ביקשו? חתמתם על חוזה כלשהו? מה ההתחייבות שלך בנושא?

הסוכנות אישרה מחיר מחירון (הם חיכו למחירון יוני שפורסם היום והרכב לא איבד מערכו לעומת החודש הקודם) בקניית רכב חדש. בכפוף לבדיקה.

אני מבין שאם יש בעיה במנוע או בגיר או בעיה מהותית ברכב אני אצטרך לשלם על התיקון אבל בכל רכב יד 2 שמוכרים יש בלאי צמיגים ויש שריטות מדובר ברכב יד 2 שיותר מ 3 שנים על הכביש. השאלה אם הבקשה ל 2000 שקל לא מוגזמת?

פורסם

אני חושב שהדרישה שלהם סבירה אבל הם כנראה ישלמו על התיקונים 500 ש''ח בלחץ.

אגב מה הסיפור עם הבולמים? המצב נשמע לא משהו...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני חושב שהדרישה שלהם סבירה אבל הם כנראה ישלמו על התיקונים 500 ש''ח בלחץ.

אגב מה הסיפור עם הבולמים? המצב נשמע לא משהו...

זה גם מה שאני חושב שעלות התיקון של הדברים האלה... למה לדרוש 2000 שקל על תיקון הבדיקה..?

פורסם

תנסה להתמקח למרות ששני בולמים שני צמיגים וכיוון פרונט נשמע כמו 2000 שקל בשקט

פורסם (נערך)
תנסה להתמקח למרות ששני בולמים שני צמיגים וכיוון פרונט נשמע כמו 2000 שקל בשקט

תתמקח! תגיד שאתה מסכים ל1000 או שתבטל את העיסקה...

ניסיתי, הם מוכנים לבטל ושאני אשלם 500 שקל.

הבעיה בכל הסיפור הזה, זה לא הכסף. זה הקטע שהרווח שלהם בכל הקנייה הזאת היא 2000 שקל האלה למרות שהם יכלו לבקש 1000 שקל ופחות.

הרי לא יכול להיות רכב 3 שנים על הכביש בלי צמיגים יבשים או שריטה 2 על האוטו, תגידו מלכתחילה הרכב 3 שנים על הכביש אתה תקבל מחירון פחות צמיגים פחות X פחות Y. לתת מחירון לתת לך הבנה שאתה הולך לעשות בדיקה שכל הדברים המהותיים תקינים ופתאום לבקש 2000 שקל על כלום זה נראה לי הזוי. וחוץ מזה אם הם עושים לי בעיות כאלה עכשיו בקנייה מה יהיה שיהיה בעיה באחריות?

עריכה אחרונה על ידי Eyalw

פורסם

למה על כלום? צמיגים יבשים מחליפים, זה לא מצב נתון ברכב בן 3. אתה היית מוכן לקנות רכב עם בולמים נוזלים במחיר מחירון?

פורסם

גם אם היית מביא להם רכב מהניילונים, היו מוציאים איזה סעיף הורדה. תמיד אמרתי ש"טרייד אין במחיר מחירון", זה בלוף.

הגיעה הזמן שהאנשים יפסיקו ליפול בפח של המשפטים מן הסוג הזה.

פורסם

לא לעניין מצידם. היו צריכים ללכת לבדיקה טרם ההסכמה לקבל את הרכב ולתת לך מחירון. כמו בשוק הפרטי, הם רוצים בדיקה? שיעשו ויחליטו כמה מוכנים לתת על הרכב ולא יתחילו לעשות שטיקים.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הדעה שלי, מבלי שהייתי בתוך העניין הריגשי שיש בסיטואצייה (דפקו אותי/ לא רוצה לצאת פראייר):

אם קיבלת הנחה קטנה על הרכב שקנית או אפילו רק כמה צ'ופרים (אפילו רק 1000 ש"ח) אז תשלם להם 2000 שקל ותהנה מהרכב החדש בלי כאב הראש של למכור את הישן.

אפילו אם לא קיבלת כלום בהנחה/ מתנה, אז לפי מה שאני שומע פה ממילא אין סיכוי שהיית מקבל בשוק החופשי מחיר מחירון.

אז תהנה מהחדש ותתפנק על השרות שלוקחים לך את האוטו הישן בלי שתתאמץ.

תתחדש

פורסם (נערך)

אני מסכים עם eitanm, ולא בגלל שאני חושב שהם צודקים.

אתה צודק - זהו סוג של טריק, להחתים אותך על 500 ש"ח בהזמנה ולאחר מכן למצוא סיבות לא לשלם מחירון שהובטח.

אבל כדאי לך להיות חכם ולראות את העסקה רק מהצד הכלכלי והפרקטי שלה, ללא אמוציות מיותרות.

לא רשמת איזה רכב אתה נותן להם, אבל זה לא כל כך משנה - כיום בלתי אפשרי למכור רכב במחיר מחירון.

כל קונה פרטי היה מוריד לך את ה 2000 ש"ח ועוד כמה אלפים נוספים (כי הכל כאן שוק). והיית מפסיד זמן נסיעות לבדיקות, טלפונים של מבלבלי שכל, סוחרים, חוצפנים, קונים לא רציניים, היית נשאר בלי רכב לתקופה מסויימת או עם שני רכבים (גם הפסד כספי - שני ביטוחים).

טרייד אין רגיל היה מוריד לך 10-15% נוספים. זה מחיר השירות והנוחות שבעסקת טרייד אין. כאן אתה לא משלם את המחיר של השירות.

אם החלטת להחליף את הרכב בכל מקרה - אל תבטל!

אם אמרת - יש מבצע, או שיתנו לי 100% ואחליף, או שאמשיך עם הרכב הישן - ההחלטה שלך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גם אם היית מביא להם רכב מהניילונים, היו מוציאים איזה סעיף הורדה. תמיד אמרתי ש"טרייד אין במחיר מחירון", זה בלוף.

הגיעה הזמן שהאנשים יפסיקו ליפול בפח של המשפטים מן הסוג הזה.

מחירון מינוס 2000 ש"ח לרכב בן 3 שנים נשמע כהצעה טובה, בד"כ נותנים מחירון משוקלל מינוס 35% במקרה הטוב לפני בדיקה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...