Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה ברשותי הונדה סיוויק 2003 אוטו 3 דלתות תוצרת בריטניה.

במערך ישור קו שאני רוצה לעשות אני רוצה להחליף את הבולמים הקדמיים.

הלכתי לכמה מקומות של חלקי חילוף והם עשו לי בלאגן בראש אז באתי לפה להתייעץ עם מומחיי הפורום.

אז ככה בחלק מהמקומות אמרו לי שהבולמים של הונדה סיוויק מ2001 -2005 הם אותו הדבר בכל הדגמים והציעו לי KYB ב500 שח לבולם וסיני 250 לבולם כמובן שאני לא מתכוון לשים סיני אבל רק בדקתי בשביל ההשוואה.

ובמקום אחד שבדק לי אמר שהוא בירר עם היבואן של KYB ואין לו בולמים לדגם שלי.

התקשרתי גם למוסך הונדה לברר את העניין ואצלם קיבלתי את התשובה שהבולמים לאוטו שלי שונים מהדגמים האחרים של הסיוויק והם עולים 872 לבולם.

אז איך אני יכול לברר את הדגם של הבולם המתאים ?

אני מחליף לבד את הבולמים אז לכן כל השאלות. פירקתי את הגלגלים הקדמיים והמדבקות שעל הבולמים שמראות את שם הבולם והדגם מחוקות ואי אפשר לבדוק דרכם.

הוספתי תמונות אם תבינו מזה משהו.

20140531_162114.jpg

20140531_162129.jpg

עריכה אחרונה על ידי avil84
  • תוכן חדש...