Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פעם ראשונה שאני נכנס לפורום מקווה שאקבל פה את ההמצלה הטובה ביותר.

תקציב 55-65 אלף עדיפות לרכב חדש מהניילון.

היונדאי i10 החדשה ניראת הרבה יותר טוב מהקודמת עם רמת אבזור כמו של הקיה פיקנטו.

ואם אתם ממליצים לי על רכב אחר אשמח לדעת.

אני צריך רכב שיוכל לנסוע כל יום במקסימום 20-30 ק"מ כל צד שזה בהגזמה.

אני יכול גם לחרוג מהתקציב ולהגיע לתקציב של 75 אלף אם יש לכם הצעה הרבה יותר מעניינת.

ואם רשום מחיר מחירון 60,900 על רכב חדש יש מה לדבר על מחיר? או שזה המחיר ואין הנחות.

ויש ברשותי רכב שהמחירון שלו 16,000 לא תיהיה בעיה להזדכות עליו מחירון אם אני אקנה רכב חדש?

עריכה אחרונה על ידי mako
פורסם

1. לדעתי ה-i10 הידנית היא המכונית הטובה ביותר בקטגוריה שלה כיום. האם היא הטובה ביותר עבורך, זאת כבר שאלה אחרת. אני הייתי מעדיף סופר-מיני משומשת בת שנה על פני מיני חדשה, אבל בו תפרט קצת יותר על הנסיעות שלך (עם ילדים, בלי ילדים, עם עליות לרמת הגולן על בסיס יומי או לא וכו) ונראה.

2. אין בעיה, ביונדאי יקחו ממך את הרכב הישן שלך אבל לא תקבל עליו מחיר מחירון. כדי שנוכל להגיד לך אם תקבל עליו 30% מתחת למחירון או 60% מתחת למחירון אנחנו צריכים לדעת אם יש לך טויוטה יאריס 2002 או שברולט אופטרה.

3. תמיד יש מקום למיקוח על המחיר. אבל כשמדובר ברכב קטן, זול ועם ביקושים גבוהים מאוד - המרווח הזה קטן למינימום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל רציתי להגיד שהיום הייתי ביונדאי וראיתי את ה i10 הדגם עם החלונות מאחורה חשמליים ומראות חשמליים. דורשים 60,900 אתה מסיים את הסיפור אחרי אגרות מיגונים ושטויות למיניהם ב 65,000.

החלטתי גם ללכת לסוזוקי וראיתי שמה את הswift בדגם הידני מנוע 1250 94 כ"ס.

התרשמתי מאוד גדול מאובזר ובגלל המבצע בסוזוקי במקום 81,000 דורשים 79,000 עם מערכת מולטימדיה חיישני רוורס מצלמת רוורס בלוטוס בדגם הזה ספציפי הוסיפו השנה חלונות חשמליים מאחורה ופנסי ערפל.

השאלה שלי היא כזאת איזה רכב מיבן השניים עדיף ואחרי 2-3 שאני אמכור מבחינת אחוזים של מי האחוזים ירדו הרבה יותר.

לגבי הנסיעות שלי הרוב זה בעיר יהיו נסיעות גם של 20-30 ק"מ לא מרחקים יותר מידי.

והשאלה בכלל אם עדיף לקנת רכב מהניילון או לקנות ביד 2 2013 שנמכרים 68,000. תודה

פורסם

את דעתי לגבי מה עדיף, סופר-מיני משומשת או מינה חדשה, כבר כתבתי לך.

אף אחד לא יודע להגיד לך מה תהיה ירידת הערך העתידית של רכב מסוים, חוץ מהנביא יחזקאל (וגם הוא כבר לא איתנו). באופן כללי, אתה יכול להסתכל על מחירי המחירון של i10 וסוויפט משומשות היום ולהסיק מכך אולי על העתיד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...