Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אנא מכם הקדישו דקה על מנת לקרוא הכל לפני שאתם יוצרים קשר.

לצערי אני נאלץ להיפרד היום מהרכב הראשון שלי, פיג'ו 306 אוטומטית, 1600 סמ"ק, רמת גימור XT, משנת 2001.

נתחיל מהמחיר - 2000 שקלים בלבד. אני אדם ישר ולא מעוניין למכור חתול בשק לאיש, לכן אפרט את כל מה שאני יודע על הרכב.

פרטים טכניים:

הרכב בתצורת האצ'בק (5 דלתות), בצבע כחול. מתחת למכסה: מנוע בנזין 1600 סמ"ק (100 כ"ס) ותיבת הילוכים מסוג AL4. הרכב מאובזר ב-4 חלונות חשמל, 4 כריות אוויר, ABS.

אבזור שאני הוספתי: רדיו-דיסק DVD וחיישני רוורס.

קילומטרז': 149,670 ק"מ

הרכב יד רביעית.

כאשר הרכב היה בבעלותי:

קודם כל אציין שמדובר ברכב שנקנה מסוחר, וכנראה עבר חיים לא קלים אצל הבעלים הקודמים. כשקניתי את הרכב ביצעתי יישור קו מקיף: החלפתי את כל הצמיגים לחדשים, תיקנתי את חלונות החשמל שלא עבדו ושלחתי את האוטו לטיפול החלפת שסתומי לחץ בגיר. בהמשך גם החלפתי ברקסים ועוד כל מיני טיפולים קטנים, ובקיצור - נתתי לרכב המון אהבה והשקעתי הרבה כסף. אך לצערי התקלות המשיכו להגיע וזה לא משתלם לי להמשיך להחזיק אותו.

למה המחיר כל כך נמוך?

הרכב לצערי לא במצב נסיעה. המצבר גוסס, יש בעיה חשמלית בסוויץ' שלא מאפשרת לו להניע, ויתכן והגיר יצטרך שיפוץ (שוב) בקרוב. כמו כן הוא גם לא נראה טוב מבחוץ (אפשר לראות בתמונה) - הצבע דהה והתחיל להתקלף על מכסה המנוע. יש מספר מכות וכל מיני שריטות.

שתי אפשרויות לפניכם:

1. אם אתם מכונאים או בעלי מקצוע מתחום הרכב, תוכלו לקחת את האוטו לפרויקטים שונים, או לפרק ולמכור את חלקיו.

2. לרכב יש טסט ורשיון בתוקף. באפשרותכם לתקן את תקלות הרכב ולנסוע בו!

תמונות שצולמו היום מצורפות.

אם אף אחד לא יתקשר איאלץ למכור את הרכב לפירוקיה או לברזל.

יובל - 050-3372142

20140522_135128.jpg

20140522_135145.jpg

• תוכן חדש...