Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה מתלוננים , ובצדק מן הסתם, על מחירים מופרכים שגובים מוסכים מורשי יבואן על טיפולים קטנים. לא נדיר לשמוע על טיפול קטן לרכב סטנדרטי במוסכי יבואן שעולה 600-800 ש"ח. (כולל למותגים ודגמים עממיים).

מעניין לראות כי מוסך מורשה יבואן מפרסם מחירון מלא לטיפולים במחירים סבירים. אין ספק שמוסך כזה מחוייב לחלקי חילוף איכותיים העומדים בתקן היבואן/יצרן.

לדוגמא, טיפול 15,000 לניסאן קאשקאי רק 271 ש"ח ! טיפול דומה לניסאן טידה - 286 ש"ח !

http://www.nissa-renault-telaviv.co.il/text.asp?wood=673

כבר אין טעם לגשת למוסכי מדרכה/ מוסכים כלליים במחירים כאלו .

מקווה שגם מוסכי יבואן נוספים ירימו את הכפפה !

פורסם

מצטער, אבל אני לא מאמין.

מחיר של שמן סינטטי טוב ופילטר שמן כבר מגיע לפחות ל- 250 ש"ח.

העבודה בחינם? ממש לא נראה לי.

פורסם

Zenit כתב:

מחיר של שמן סינטטי טוב ופילטר שמן כבר מגיע לפחות ל- 250 ש"ח.

למה אתה חושב שהטיפול כולל שמן ופילטר שמן ? - לא כתוב מה הטיפול.

הטיפול הנ"ל הוא טיפול בין טיפולי 30K (כלומר טיפול 15K קטן) לרכבים לפני 2009 ואילו רכבים אחרי 2009 יש טיפול כל 30K והוא במחיר סביר לשמן +פילטרים .

חוץ מזה לרכבים שלפני 2009 יתכן ומשתמשים בשמן מינרלי ואז זה מחיר סביר .

פורסם

פוצינו

מי שעושה טיפול פעם בשנה ולא לפי קילומטראזי חייב להחליף שמן מנוע ופילטר שמן.

ואם הם לא מחליפים שום דבר אז על מה הם בדיוק לוקחים 270-280 ש"ח? על זה שהם פותחים מכסה מנוע ובודקים רמת השמן והנוזלים? :evil:

פורסם

אני מכיר מוסך של צ'מפיון שלא פעם כתבתי את שמו (ולא, אין לי קשר אליו למי שמתכוון לקפוץ עלי ולהתלהם, אני מוכן להעלות לכאן גם קבלות למי שלא מאמין) שהמחירים שלו מאוד סבירים.

למשל טיפול קטן לפולו 2007 שכולל סריקה לאיתור תקלות במחשב, שמן סינטטי מלא 5w40, מסנן שמן מקורי ומסנן מזגן בסביבות 500 ש"ח ולדעתי זה מחיר סביר בהחלט.

נכון, מוסכי מדרכה/מוסכים אחרים אולי זולים יותר אבל לדעתי במקרה הזה שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולטפל כמו שצריך.

טיפול גדול הכולל החלפת שמן 5w40 סינטטי מלא, סריקה לאיתור תקלות ע"י מחשב, החלפת מסנן שמן, מסנן אויר, מסנן מזגן, מסנן דלק ופלאגים - עלה בסביבות 1400 ש"ח כולל עבודה ומע"מ באותו המוסך לפני כחצי שנה. מחיר סביר בהחלט שלא שווה בשביל עוד כמה שקלים ללכת למוסך אחר שישים חלקים סיניים זולים.

כפי שכתבתי כאן עשרות אם לא מאות פעמים - שווה לעשות בדיקה בין המוסכים ולקבל הצעת מחיר וגם להמקח על המחיר.

גם להונדה שלי הצלחתי להשיג הנחות ממוסך מורשה יבואן באשקלון ע"י מיקוח וכן גם במוסכים המורשים של פורד, אחי הגדול הצליח לחסוך כמה מאוד שקלים ע"י השווה בין המוסכים המורשים בבאר שבע.

מיקוח חברים, היא מילת המפתח.

פורסם

שימו לב שמדובר על מחירי חלפים בלבד,לא רשום שזה כולל עבודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרבה מתלוננים , ובצדק מן הסתם, על מחירים מופרכים שגובים מוסכים מורשי יבואן על טיפולים קטנים. לא נדיר לשמוע על טיפול קטן לרכב סטנדרטי במוסכי יבואן שעולה 600-800 ש"ח. (כולל למותגים ודגמים עממיים).

מעניין לראות כי מוסך מורשה יבואן מפרסם מחירון מלא לטיפולים במחירים סבירים. אין ספק שמוסך כזה מחוייב לחלקי חילוף איכותיים העומדים בתקן היבואן/יצרן.

לדוגמא, טיפול 15,000 לניסאן קאשקאי רק 271 ש"ח ! טיפול דומה לניסאן טידה - 286 ש"ח !

http://www.nissa-renault-telaviv.co.il/text.asp?wood=673

כבר אין טעם לגשת למוסכי מדרכה/ מוסכים כלליים במחירים כאלו .

מקווה שגם מוסכי יבואן נוספים ירימו את הכפפה !

תוסיף על זה מחיר שעת עבודה ואתה תגיע כבר ל-500-700 שקלים תלוי כמה זמן הם מחייבים על טיפול מסוג זה.

איזה כייף לי :)

פורסם
שימו לב שמדובר על מחירי חלפים בלבד,לא רשום שזה כולל עבודה.

אני לא בטוח שאתה צודק ,

כתוב "מחירון טיפולים 2014 ניסאן"

ומתחת כתוב "מחירי החלפים כפופים לשינויי מחירון יצרן."

לפי הבנתי :

המחירים המצוינים מיתיחסים למחיר הטיפול כולל חלפים, רק שמחירי החלפים יכולים להשתנות מעט לעט.

פורסם

גם אם המחיר הזה כולל עבודה אני לא חוזר לטיפולים אצל קרסו.

ואם אני רוצה שמן סינטטי מלא? אין להם. 5-30? רחמנה ליצלן.

פעם אחרונה שהייתי שם רצו שאני אשפץ אצלם מסרק הגה בעלות של 3,500 ש"ח בלבד.

שני מוסכים מומלצי פורום שראו את המסרק לא חושבים שצריך לשפץ אותו. שלא לדבר על העלות ההזויה.

פורסם

ביום שישי עשיתי טיפול קטן לרכב שלי: קורולה 2008 במוסך מורשה טויוטה (פריים מוטורס).

טיפול קטן שכלל החלפת שמן + פילטר שמן עלה 530 ש"ח (!)

מכיוון שהיה לי שובר של 250 ש"ח הנחה לטיפול החלטתי כן לעשות את הטיפול במוסך הנ"ל אך כשביררתי מחירים במוסך מורשה משרד התחבורה המתמחה ברכבים יפנים וטויוטה בפרט (מוסך קרוזר), מנהל המוסך שבמקרה היה שנים מנהל העבודה שנים בפריים מוטורס אמר לי כי הטיפול היה עולה לי 300 ש"ח.

למה ההפרש? כנראה בגלל שבפריים מוטורס יש מכונת קפה ובקרוזר רק קפה שחור.

נראה לי שאני אלמד לחיות בלי השוקו שאני תמיד לוקח בפריים מוטורס.

בכל מקרה את רפידות הבלם הקדמיות + חריטת צלחות קדמיות כבר עשיתי בקרוזר כי גם כאן הבדל המחירים היה גדול מאוד והגיע לכמעט עלות יום עבודה שלי.

פורסם

לכל המפקפקים - טעות בידכם. התקשרתי למוסך וביררתי במדויק.

המחירים שפורסמו באתר נכונים וכוללים חלפים מקוריים, עבודה ומע"מ.

איפה הקאץ' ?

מן הסתם. ימצאו עבודות נחוצות נוספות במחיר נאה...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הייתי שם

בקיצור חברים אין ארוחות חינם

אף אחד לא יכול להשתמש בחומרים איכותיים ומקוריים ולתת לך מחיר כזה בלי לדאוג לפצות את עצמו על כך.

חומר למחשבה:?

פורסם

הבעיה שאנשים חושבים שבמוסך יבואן הטיפול יהיה תמיד מקצועי, והבעיה פשוט שזה יקר. לעומת זאת, אם מוסך יותר זול מיבואן הוא כנראה לא מקצועי כמו היבואן. זו לא מחשבה נכונה!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...