Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרטים הם ככה, פעם בשבועיים בערך, רכב זר חונה בחנייה שלי, בדרך כלל זה אורח של אחד מדיירי הבניין.

מה לעשות ? אני נרתע לחסום את הרכב משתי סיבות, אם אני חוסם אותו אני אחסום עוד רכב, סיבה שנייה אני חושש שאפול על טיפוס מסוכן ולא חסר כאלו באזור שלי (אשדוד).

יש דרך בטוחה לחסל את התופעה הזאת?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

שלט גדול גדול מאיר עיניים וברור עם הכיתוב - חנייה פרטית, רכב זר יגרר.

רצוי גם תמונה של עין גדולה, ואולי הייתי מוסיף במקום ברור דמי של מצלמה במעגל סגור.

דברים שעובדים פסיכולוגית.

ואם אחרי כל זה אתה מוצא רכב בחנייה שלך, תצמיד לו לשמשה הקדמית דף גדול עם אזהרה שהוא חונה בחנייה פרטית, צולם ופרטי נרשמו, ובפעם הבאה הוא ייגרר.

ואם זה לא מספיק אפשר להתלונן במשטרה לקבל את הפרטים שלו, לגרור אותו ולתבוע אותו על ההוצאות (גרירה + הפסד יום עבודה + הוצאות)

אם זה רכב של שכן, הייתי מנסה קודם לדבר איתו ולפתור את העניין ברוח טובה.

פורסם

קורה לי גם מדי פעם בחניה הפרטית של הבניין, אני חוסם את הרכב ושיילך לחפש אותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה שעל חסימה אתה עלול לחטוף קנס מהמשטרה. על תפיסת חניה פרטית לא. אני לא מכיר גורר שמוכן לגרור רכב שלא שלך. המדינה מפתחת בבונים אפשר להתלונן במשטרה, הפרוצדורה מסובכת משהוא.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
קורה לי גם מדי פעם בחניה הפרטית של הבניין, אני חוסם את הרכב ושיילך לחפש אותי.

תודה לכולם על העצות, מספר פעמים באמת חסמתי את הרכב, באחד המקרים יצא לי טיפוס מפחיד שהייתי בטוח שהולך לדקור אותי. מאז אני נזהר...

נוסע בפריוס 2008

פורסם
באחד המקרים יצא לי טיפוס מפחיד שהייתי בטוח שהולך לדקור אותי. מאז אני נזהר...

אותי יותר מפחיד איזה עורך דין חלקלק שאפשר ליפול עליו.

בכל מקרה אם מדובר באורחים של השכנים עדיף לסגור את הנושא ברוח טובה מול השכנים, לא מול האורחים החוסמים.

פורסם
שלט גדול גדול מאיר עיניים וברור עם הכיתוב - חנייה פרטית, רכב זר יגרר.

רצוי גם תמונה של עין גדולה, ואולי הייתי מוסיף במקום ברור דמי של מצלמה במעגל סגור.

דברים שעובדים פסיכולוגית.

ואם אחרי כל זה אתה מוצא רכב בחנייה שלך, תצמיד לו לשמשה הקדמית דף גדול עם אזהרה שהוא חונה בחנייה פרטית, צולם ופרטי נרשמו, ובפעם הבאה הוא ייגרר.

ואם זה לא מספיק אפשר להתלונן במשטרה לקבל את הפרטים שלו, לגרור אותו ולתבוע אותו על ההוצאות (גרירה + הפסד יום עבודה + הוצאות)

אם זה רכב של שכן, הייתי מנסה קודם לדבר איתו ולפתור את העניין ברוח טובה.

מניסיון אני אומר את זה- מקרי חסימת שערי חניה פרטיים\תפיסת חניה פרטית בטאבו- המשטרה לא גוררת, ולא תעשה עם זה יותר מדי יותר מדו"ח.

אלא אם כן באמת זה בבוקר וזה סוגר לך את האוטו והרכב החוסם הוא רכב ליסינג (אי אפשר להשיג את הבעלים, כן שמעתם נכון) אז יגררו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לדעתי דו"ח יעשה את העבודה. אם לא בפעם הראשונה אז אחרי כמה פעמים השכנים כבר ידאגו להזהיר את אורחיהם.

פורסם

אל תעשה שטויות לא דוחות ולא שלטים ולא חסימות !

לפעמים שעושים משהו נגד מקבלים בדיוק את ההפך !

תתקין עמוד שחוסם חניה וזה הכל וככה אף אחד לא יחפש לחנות או להרוס את המתכן כי הוא ידע לבד שזה פרטי .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

פתק מתחת לוישר, אם זה רכב שנוהג באופן קבוע להתנחל שם.

דף עם פונט גדול שמודבק ללוח בהמודעות בבנין שמבקש שהשכנים יגידו לאורחיהם לחנות בחוץ.

ציון הבעיה באסיפת ועד בית.

או לחילופין מברג בצמיג. :-D

פורסם

סתם הצעה שעלתה לי בראש יש כלי מיוחד במוסכים שמרים את כל הגללים ואז הרכב כמו עגלה של סופר אפשר לדחוף אותו לכל מקום

מפה האפשריות הם ביד הדמיון - לשם באמצע הרחוב לשם בחנייה של אדום לבד לחסום רכב של שכן עבריין או עצבן במיוחד וכו

יש כלי יותר זול לפתיחת רכב ללא נזקים ואז משחריים בלם יד ופרקינג ודוחפים החוצה

• תוכן חדש...