Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה מידת הנאמתות שלך למוסך  

23 הצבעות

1. 1. מה מידת הנאמתות שלך למוסך

• נאמן מאוד למוסך, אבחר את הרכב הבא בהתאם להמלצות/מומחיות המוסך הקסוע שלי
    • מטפל במוסך קבוע מומחה לרכב שלי, אך אבחר את הרכב הבא בהתאם לצרכים שלי וללא קשר למוסך
    • לא נאמן למוסך ספציפי, מטפל כל פעם במוסך אחר

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי מידת הנאמנות של חברי הפורום למוסך המטפל שלהם

אני שואל כי אני מכיר הרבה לקוחות שיקנו רכב רק כי אם זה יהיה מותג שהמוסך הקבוע שלהם מתמחה בו וכל השאר פחות חשוב להם אז

אשמח לשמוע מי כאן מטפל במקום קבוע ומי נכנס כל פעם למקום אחר

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

5 שנים באותו מוסך עם 3 רכבים.

רכב של אבא שלי ו2 שלי.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עד לאחרונה טיפלתי במוסך אחד במשך 7 שנים במוסך אחד ב-5 מכוניות שונות. מורשה יבואן בכממה מכוניות שונות (PSA).

לאחרונה התחלתי לבדוק מחירים ולהתמקח. אני מעמת את ההצעות הכ זולות עם המוסך הקבוע. אם הוא מיישר קו, סבבה. אם לא. אז אני אחליף מוסך רק אם הוא מומלץ בפורום ונראה לי מספיק מקצועי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני מטפל קבוע בכמעט 3.5 שנים במורשה יבואן של פיאט בעכו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כ5 שנים רצוף באותו מוסך. למעשה מהמרצדס הראשונה שלי.

כל מי שאכפת לו מרכב שלו מטפל במקום קבוע ומקצועי. חשוב לי מאוד אימון במוסך. לבנות אימון לוקח זמן ואז גם בא הקשר החברי ומוכנות לעזור לבצע עבודות מסובכות.

מוסך שחשוב לו להצליח מבין שקהל הלקוחות שלו זה הנכס האמיתי כי זה לא מקור פרנסה קבוע, אלא לקוח מרוצה מביא את החברים שלו.

בעל מקצוע הגון ומקצועי זה לא ברור מאליו.

כי יש לא מעט מקומות איפה מחרטטים את הלקוחות (לא חסרים סיפורים בפורום), מנפחים מחירי עבודה, מבצעים דיאגנוסטיקה לקויה ומרושלת, לא פותרים את התקלות, שוברים ואומרים "ככה היה", לא לוקחים אחריות. ויש אפילו גרוע מזה, יש כאלה שבכוונה עושים נזק כדי ליצור לעצמם עבודה.

להחליף שמן יודעים כולם אבל, אפשר לספור על יד אחת בעלי מקצועי מקצועיים באמת בכל הארץ. בדרך כלל יש לבעלי מקצוע כאלה לקוחות נאמנים במשך עשרות שנים שקונים במיוחד רכבים שאותו אחד מטפל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מטפל ברכבים שלי וממליץ לאחרים על המכונאי שלי. המכונאי יודע שייש רק פעם אחת שמותר לפשל. פעם שניה כבר לא תיהיה

במידה ואנני מרוצה מהטיפול הוא יעשה פעם נוספת על חשבונו

בנתיים למזלו ומזלי לא קרה כזה דבר.

כמובן שהוא יודע שחלקים אני תמיד מביא

פורסם

מטפל ב-"שאפט" כ-5 שנים והם הסיבה שהחלפתי סיטרואן אחת (Saxso) באחרת (C4) עבור אשתי. מטפל ב-"אוטובדק" גם כן 5 שנים מהסקודה הראשונה שלי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא חזרתי לאותו מוסך יותר מפעמיים ברציפות. האוטו אצלי כ-5 שנים, בקרתי ב5-6 מוסכים שונים לטיפולים ותיקונים.

למה "אני לא נאמן למוסך"? כי מה שקובע אצלי זה היחס של מורכבות העבודה יחסית למחיר המבוקש. לטיפולים אלך לאיפה שהכי זול (אני מביא שמן ופילטר), גם אם המוסכניק נוגע לראשונה באוטו בחייו.

פורסם

מספיקה לי פעם אחת כדי להחליט אם אני אשאר לקוח של המוסך או לא. מכיוון שאני מביא את רוב החלפים לטיפולים (חוץ מחלפים בטיחותיים) אין לי בעיה לשלם יותר על עבודה שתיעשה באופן מקצועי, ואם המוסך מנסה להתחיל לדחוף לי "טיפולים" שעדיין לא הגיע זמנם אני פשוט לא חוזר לשם.

פורסם

התשובה שלי מגוונת.

מכיוון שאני מתעסק ברכבים ישנים שדורשים בד"כ הרבה תיקונים ורצוי מבעלי מקצוע עם הרבה סבלנות ומקצועיות אז במהלך השנים בקרתי בעשרות מוסכים.

כתוצאה מכך יש לי רשימה של מספר בעלי מקצוע (שניתן לספור על יד אחת) שאני סומך עליהם.

בעבר ניסיתי לעשות סבב, כלומר כל טיפול עושה אצל מוסך אחר, בכדי לשמור על קשר טוב עם כל המוסכים שמצאו חן בעיניי.

כיום אני יודע שזו טעות. עדיף לקחת את הרכב למוסך אחד קבוע שמכיר את הרכב.

כרגע אני "מטפל" ב-5 רכבים של המשפחה. לכל רכב יש את המוסך שלו. רק רכב אחד מטופל במורשה וזה לפי דרישה של הבעלים (אני מזמן המלצתי לו לעבור למוסך כללי כי לא מדובר ברכב מיוחד).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כבר כמה שנים אני מטפל את הרנו במוסך שאפט בתל אביב.

מרוצה מאוד מרמת הידע, איכות העבודה, אמינות, אוירה, מחיר. הכל ברמה גבוהה ותמיד יש תחושה טובה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לצערי אין חיה כזו. לפחות מבחינתי וזאת מיכון שכול מוסך שיצא לי לטפל בו באוטו איכזב אותי. טיפלתי באוטדיפו התאכזבתי מהרמה המקצועית של המכונאי,טיפלתי בלובינסקי בב"ש התאכזבתי מהיחס של הנציג שירות (הרמה המקצועית גבוהה ),טיפלתי בכרמלי בב"ש אותו דבר רק שם הרמה המקצועית והשירות אכזבה (זה היה לפני מס' שנים אולי השתנו הדברים).

פורסם

לא יצא לי להגיע למוסך עדיין למזלי עם שום רכב, את כל הטיפולים פירוקים התקנות והחלפות אני מבצע באופן עצמאי.

אם הייתי צריך ללכת למוסך הייתי מבקש המלצות ממס' אנשים והולך למוסך הכי ממליץ, במידה והייתי מרוצה מהעבודה והשירות גם הייתי חוזר לשם.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
לצערי אין חיה כזו. לפחות מבחינתי וזאת מיכון שכול מוסך שיצא לי לטפל בו באוטו איכזב אותי. טיפלתי באוטדיפו התאכזבתי מהרמה המקצועית של המכונאי,טיפלתי בלובינסקי בב"ש התאכזבתי מהיחס של הנציג שירות (הרמה המקצועית גבוהה ),טיפלתי בכרמלי בב"ש אותו דבר רק שם הרמה המקצועית והשירות אכזבה (זה היה לפני מס' שנים אולי השתנו הדברים).

יש חיה כזאת, הלכת למקומות (לא מכיר את האחרון)

שאני רק ממבט של אורח פסלתי, אני לא אומר משהו רע.

אני קבוע (יותר מ6 שנים) אצל מוסך שבינתיים אני מרוצה מהמקצועיות ומהשירות שלו.

• תוכן חדש...