Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ממולץ עד 6000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב6 אלף סיטרואן c5 כשאני יראה אחת כזאת אני יאמין,קו מחשבה יחסית טוב.

ניתן לבדוק את הקסרה או קסנטיה או האחיות שלהם מבית פיז'ו.

בכל מקרה ב-6 אלף גיר אוטומטי הוא לא אמין לכן לא משנה איזה תוצרת הרכב.

פורסם

נעזוב רגע את הצרפתיות בצד, סיטרואן הידראולית ואטומטית בת יותר מעשור לא מסתדרת עם תקציב תחזוקה דל, אני חושב שזה דיון עקר.

בקשר לבאלנו הספציפית (מדובר בסופר באלנו נכון?), כן, לך לבדוק. נכון רמת בטיחות גבוהה מאוד לא תקבל, אבל עם 2 כריות אויר (ו-ABS?) יחסית לתקופתה ומחירה היא סבירה.

לא מומלץ לקחת רכב ישן שכזה למכון בדיקה, עדיף למוסכניק מוכר שניתן לסמוך עליו שיעיף מבט ויעשה סיבוב.

פורסם

לחברי הפורום, מה לגביי יונדאי גטס? יש פה ושם ביד 2 יונדאי כאלו בסביבות 6000-8000 ש"ח ויש לה 4 כוכבי בטיחות ב EuroNcap.

האם לדעתכם היא תתאים לפותח השרשור אם הוא ימצא אחת במצב סביר?.

פורסם

נראה שהמאזדה לנטים משנות התשעים נסחרות במחיר מתאים ושורדות בצורה מאד מכובדת - הרבה יותר מכלי הרכב הקוריאניים מאותן שנים. בנוסף לכך החלפים והידע לתיקון מצויים בשפע. כל הלנטיסים מצויידים בכריות אוויר וABS.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לחברי הפורום, מה לגביי יונדאי גטס? יש פה ושם ביד 2 יונדאי כאלו בסביבות 6000-8000 ש"ח ויש לה 4 כוכבי בטיחות ב EuroNcap.

האם לדעתכם היא תתאים לפותח השרשור אם הוא ימצא אחת במצב סביר?.

6000-8000₪? בטח אחת הרוסה לגמרי.

ורוב הדגמים הם GLF. עם כרית אוויר אחת ובלי ABS. זה לא דגם שזכאי ל4 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכולם על ההצעות!

אני מחר הולך לראות בלנו שנת 98 יד 3 מהדגם המפואר. בעל הרכב מוכן לרדת ל5000 עקב צבע דהוי. הרכב עצמו עבר 175 אלף קילומטרים, פנים הרכב במצב טוב וגם מכנית.

עכשיו אני דיי בדילמה,

בן דוד שלי קנה עכשיו רכב חדש והוא מוכר את ההונדה סיוויק שנת 98 1.6 שלו. הרכב אוטומטי, קילומטראז' לא ידוע לי, יד 3, הוא רצה 9000 3 אבל בשבילי הוא מוכן לרדת ל5000. הסיוויק שווה יותר מהבלנו? או להפך?

פורסם

תראה, אם הק"מ סביר, אז שווה.

הסיביק מכונית נעימה יותר מהבלנו, בנוסף היא מעט בטיחותית יותר, וחזקה יותר בהרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מסכים עח בחור לפני סיוויק עדיפה למרות שהיא פחות חסכונית בקטנה מסוזוקי שלא לדבר שזה רכב שניתן לשפר עם תרצה במשך שנים.

• תוכן חדש...