Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור עם תיקון מול מוסך

שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי, עברתי לא מזמן לאיזור הצפון. נדלקה לי מנורת השמן לסירוגין לפני שבועיים ובהלצת חברה לעבודה נגשתי לאחד המוסכים.

[הכל מופיע פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?526430-%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7%D7%AA-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1-2003 ]

הוא תיקן לי את האוטו באותו יום בעלות של 550 שח [יש לי קבלה ופירוט].

אחרי שבוע וחצי, ביום ראשון האחרון, המנורה שוב הבהבה - בדקתי שמן וגיליתי שאין. נגשתי שוב למוסכניק ההוא והוא התחיל להגיד שצריך להחליף מחזירי שמן כי יש נזילה. הוא טען שהחלקים לא יקרים אבל שהעבודה כן יקרה.

אמרתי לו שלא הגיוני שאחרי שבוע אחזור עם אותה התקלה ואשלם עוד כסף [אני סטודנטית מרוששת].

מפה לשם הוא טען שיעלה באיזור 500 שח', אמרתי לו שזה יקר ושלא יתקן ובסוף אמר שנגיע לסידור עם הכסף ושלא אדאג ואוכל לשלם לו כשיהיה לי..

מפה לשם הוא לא אמר מחיר אבל אמרתי לו שאם זה 500 אני לא מתקנת.

היום הוא החזיר לי את הרכב [למקום העבודה שלי, לא ראיתי אותו] עם פתק בתוכו שרשום עליו שהכל כולל מע"מ 708 שח'.

708 שהם הרבה הרבה ה-ר-ב-ה מעבר למה שדמיינתי בסיוטים הכי מפחידים שלי.

מה גם, שהוצאתי 550 שח' רק לפני שבוע על אותה התקלה וזו בכלל לא בעיה שלי שהוא תיקן חלקים שלא היה אמור ושזה עלה לו כסף וכו'.

בנוסף לזה, תדלקתי טנק מלא לפני שהבאתי לו את הדלק ועכשיו הוא החזיר לי אותו עם שליש טנק פחות!!!

אני רותחת מזעם! האם זה הגיוני שתוך כדי תיקון של רכב "יעלם" שליש מיכל של דלק?! זה מעל ל-100 שח רק דלק..

כשהתקשרתי אליו כדי לברר את המחיר [לפני שראיתי את הפתק באוטו] הרמתי אליו טלפון והוא אמר שאני לא אדאג ושנסתדר.

מה אני אמורה לעשות עכשיו?!?!?

אין לי מאיפה לגרד 700 שח' ואם הייתי יודעת מלכתחילה שזה הסכום גם לא הייתי מבקשת לתקן את הרכב בכלל אלא משביתה אותו או משהו כזה.. פשוט כי אין לי.

יתרה מכך - גם אם היה לי, על העקרון, אני לא מוכנה לשלם כזה סכום על התיקון כשמראש אמרו לי סכום אחר וכשאיכשהו רוקנו לו שליש טנק דלק.

מה עושים במקרה הזה?!

אני ממש במצוקה ובלחץ. אין שום גבר בצפון שיכול לעזור לי לעשות שריר לבחורים שם במוסך [ועזבו אותי עכשיו מקשקושי פמיניזם].

תודה וסליחה על האורך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הוא רשם לך חשבוניות? מה בדיוק הוא החליף בפעם שעברה ומה הפעם? קיימים המון מקומות מהם יכול לטפטף שמן, יכול להיות שהוא תיקן תקלות שונות

ש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי מקרה דומה לא מזמן במוסך מזדה בקריות

חרטו את הצלחות הקדמיות במסגרת טיפול מסויים שלא הצליח (הבעיה חזרה לאחר חודשיים)

הגעתי למוסך לאחר 1000 ק"מ נסיעה ונטען שהצלחות פסולות הרבה מעבר לסף המינימלי- במקום 23 מ"מ יש להן 21.5 מ"מ כאשר צלחת חדשה היא בעובי של 25 מ"מ ! זאת אומרת שהחריטה הרסה את הצלחות ואני נסעתי בצורה לא בטיחותית (את ה 1000 ק"מ האלה נסעתי בנסיעה עירונית רגועה עם בלימות יעילות )

כמובן שמיהרו לדרוש ממני להחליף את הצלחות ולהפרד מ600 שקל נוספים

כמובן שלשם אני לא נכנס יותר, ואם היה לי את הזמן הייתי גם תובע על ביצוע עבודה רשלנית ומסכנת חיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...