Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכיסוי/בד שמודבק לחלק הפנימי של מכסה המנוע ב-GOLF GTI MK6 שלי התחיל לצאת מהמקום שלו, הוא רעוע ומתפורר ואני רוצה להחליף אותו.

לבינתיים קיבלתי הצעת מחיר אחת לכיסוי חדש מקורי של כ-2800₪ (!!) עבור זה ועוד לא ממוסך מורשה.

יש למישהו רעיון איפה אפשר כן להשיג את החלק הנ״ל? אני אפילו לא יודע איך קוראים לחלק הזה כך שאני לא יודע אם אפשר להזמין מחו״ל.

מצורף לינק לתמונה של החלק עליו אני מדבר:

http://i569.photobucket.com/albums/ss131/hatuey917/8fcedd9c.jpg

image.jpg

פורסם

תביט כאן - זה שרשור שאני פתחתי ועדיין מנהל אותו, מה שאתה רואה זה הרכב שלי כיום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?429259-%D7%91%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%A8%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%A1%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%A2-quot-%D7%99-%D7%A0%D7%A6%D7%99%D7%92-STP&p=3507892&viewfull=1#post3507892

בקיצור - זוג יריעות בוטילן אפשר לקנות גם בבודדות - סביבות ה250 ש"ח

יריעות הוד-ליינר עולה בסביבות ה400 שקלים

בפחות מ700 ואתה משיג תוצאה שתתעלה על המקור פי כמה וכמה.

מה שכן - שמתי לב שזה GTI - היריעות בוטילן שוקלות הרבה יחסית וזה רכב ביצועים - אם חשוב לך המשקל אז פשוט תקנה רק את ההוד-ליינר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה בעצם צריך את הבד הזה?

מה הוא מונע?

חוץ מקצר חשמלי אם המכסה(בלי הבד בכלל) נוגע במצבר או בפלוס אחר. (וגם זה לא בטוח).

ופגיעה של מתכת בחלקי מנוע השונים.

פורסם

Lanos, מה שעשית ניראה יפה מאוד אבל אני מעדיף להזמין את החלק המקורי.

יש למישהו מושג אם אפשר להזמין את החלק הזה מאיביי?

פורסם

יש לי גולף דור 6 רגילה ואין לי בכלל בידוד...

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

החומר המדובר נועד לבידוד רעשים ואין שום קשר לבידוד חום (למרות שהוא מבודד גם מחום). ישנן הרבה מכוניות (בעיקר הקטנות והזולות יותר) שמגיעות בלי בידוד כלל, וכפי ש-Life_System ציין, ישנם גם הבדלים בין רמות הגימור השונות באותו דגם לגבי המצאות חומר הבידוד (ואולי גם בסוג החומר).

לגבי התעקשות פות"ש למקורי, אני לא רואה כל כך צורך בזה. ניתן בהחלט להסתדר בלי חומר הבידוד (ככל הנראה רעשי מנוע ישמעו טוב יותר, אבל ייתכן שזה לא יפריע), וניתן בהחלט לשים כל חומר בידוד אחר, בתנאי שהוא עמיד לסביבת המנוע - חום גבוה ו-וויברציות. לדעתי היתרון היחיד של חומר הבידוד המקורי הוא שהוא מורכב עם קליפסים למכסה המנוע, בניגוד לפתרונות תחליפיים (כמו שהציע וביצע lanosforce) אשר לרוב מודבקים על הפח ודורשים עבודה בשביל ההרכבה.

• תוכן חדש...