Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסיכמתי 3 שנים עם האישה הצעירה והאהובה החלטתי לתת כבוד גם לאישה המבוגרת אך עדיין נאה – הפורד אקספלורר אדי באוור מודל 97'.

הרכב נרכש כחדש לפני 17 שנה כשעוד לא ממש היו SUV'ים בארץ בסכום שדומה מאד למחירו של האקספלורר החדש – 279 אלף ש"ח.

גילוי נאות – הרכב שייך למשפחה, לא לי ועד 2005 שימש את אמי כרכב ראשון או אז יצא הדור החדש וזו רכשה אותו כשיצא, תנחשו מי נהנה מההפקר? :oops:

מאחר והמתבגרת רשמה עד תקופה זו 70 אלף ק"מ בלבד(!) החלטנו להשאיר אותו כרכב נוסף שישמש בעיקר כמשאית :roflmao::roflmao::roflmao:

אמא שלי נקשרה אישית לרכב ולאור הרגש הסנטימנטלי לא הצלחנו להיפרד ממנו.

המנוע הוא 4,000 סמ"ק V6 שהיה לא פחות מאימתני לתקופתו ועדיין כוחו במותנו – במקור כמדונני הגיע עם 250 סוסים באורווה – אותם הוא בקלות יכול היה להכניס במושב האחורי ותא המטען העצום - מה שבטוח הוא כבד כאילו באמת מחזיק 250 סוסים בבאגז'...

תא המטען כל כך גדול שפעם אחת הורדתי את המושבים האחוריים והכנסתי מזרן KING SIZE שוכב וביליתי את הלילה עם חברה שלי דאז בשטח בנוחות.

דגם ה- Eddie Bauer הוא המאובזר ביותר תוך שרשימת האבזור לא הייתה מביישת גם מודל 2014 עם זוג כסאות עור חשמליים עם חימום ואיורור מקדימה. מסאג' עדין בכסא הנהג בלבד, טוב נו, נתוודה שהוא כבר חדל מלעבוד לפני מספר שנים, אמרנו כבר אמריקה? :) חלון חשמלי בגג, בקרת שיוט, מסך קטן המציג טמפ' + מצפן ועוד כמה שטויות.

לנסיעה, לא מדובר היום ברכב שהייתי מגדיר נוח. הוא קופצני ומעניש אבל לא קטסטרופה. נסיעה במהירות של 110 – 120 קמ"ש היא מהירה יותר משאני מרגיש בטוח איתו בישר ופניות מדובר בפחד אלוהים בכל מהירות מעל 50-60 :shock:

טווח העצירה שלו שווה לזה של בואינג 747.

אמנם הקילומטרז' נמוך בצורה בלתי רגילה, 109,000 ק"מ בלבד(!, יש תמונה לקטני האמונה) אבל עדיין אני חושב שלרכב בן 17 הוא שמר על עצמו בצורה יוצאת דופן.

מלבד סדקים וקרע בודד בעור – הדש ושאר החלקים עומדים איתנים ולא מתפרקים בכלל! חיצונית הוא עבר צביעה לפני אי אלו שנים אבל סה"כ עדיין נראה נהדר.

4X4 עם דיפרנציאל קדמי ואחורי, הילוך כוח ו-4X4 LOW משמע גם חייה לא קטנה בשטח, מסוגל להרבה יותר ממה שהאומץ שלי מתיר.

למעט גיר 4X4 שנשבר פעם אחת לפני 4-5 שנים – לא חווינו כלל תקלות מכניות ברכב אשר כמובן עובר טיפולים כל שנה.

נסכם בזה שנאמר כי בשטח הוא לעין ערוך טוב יותר מה-X5 החדש אבל בכביש הוא נופל מכולם...

אנקטודה מעניינת, היציאה מהמקום, מרגישה חזקה הרבה יותר מה-X5 :twisted:

קצת מספרים:

ביטוח מקיף לנהג צעיר (כשהייתי מחרים אותו לאמא שלי ללימודים בתיכון) עלה סכום אסטרונומי של למעלה מ-12 אלף ש"ח.

ללא נהג צעיר המחיר צנח לכ-8,000 ש"ח בשנים הראשונות ובשנים האחרונות כבר השארנו רק צד ג' (לא זוכר את הסכום, אם זה ממש מעניין מישהו אשמח לבדוק).

המחירון שלה כבר ממש לא רלוונטי ובפעם האחרונה שבדקתי הוא עמד על 28 אלף ש"ח –

ככה"נ הרכב ילך לעולמו כיד ראשונה מאחר ולעולם לא נמכור אותו.

עד לפעם הבאה,

גיא

20140422_215352_resized.jpg

20140422_215423_LLS_resized.jpg

20140422_215436_LLS_resized.jpg

20140422_215743_LLS_resized.jpg

20140422_215747_LLS_resized.jpg

20140422_215816_resized.jpg

20140422_215841_resized.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מגניב, מאוד אהבי את האקספולררים האלו וגם את האקספדישין הגדולה יותר (הייתה לנו כזו בארה״ב). גם האקספדישיין הייתה מפחידה לנהיגה במהירות גבוהה וכשישנן רוחות צד חזקות - הרכב היה מרגיש מאוד לא יציב.

אם אני לא טועה ברכב הזה התפוצצה פרשת צמיגי פיירסטון, תרצי משמע.

מה שכן - אתה חייב לעשות פוליש לפנסים הקדמיים

פורסם

רכב נדיר ולא מכיר אנשים שמחזיקים רכב אחד כול כך הרבה זמן,סתם מעניין לדעת,כמה המפלצת הזאת אוכלת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב מגניב במיוחד, יד ראשונה לתקופת זמן חסרת תקדים לדעתי, שאפו.

אני טועה או שההגה והמושבי עור צריכים ניקוי יסודי?, אני מעלה את זה מתוך מחשבה שאולי כדאי לשמר רכב כזה בצורה מיטבית, קילומטראג' נמוך בצורה מדהימה.

פורסם

^^

קשה להגיד בדיוק כי אין מחשב דרך (לא שהם כאלה מדויקים, כן?) ואף אחד לא נוהג עליו טנק מלא אבל אני יכול להישבע שבלחיצה עמוקה על המצערת ניתן לראות בבד בבד את הטורים עולים ומד הדלק יורד. אני מעריך ש-1 ל-4.

מה שכן - אתה חייב לעשות פוליש לפנסים הקדמיים

מסכים, אבל מאחר ונוהגים בו פעם בחודש לערך ושאר הזמן הוא יושב בחניון - אין טעם...

פורסם (נערך)
רכב מגניב במיוחד, יד ראשונה לתקופת זמן חסרת תקדים לדעתי, שאפו.

אני טועה או שההגה והמושבי עור צריכים ניקוי יסודי?, אני מעלה את זה מתוך מחשבה שאולי כדאי לשמר רכב כזה בצורה מיטבית, קילומטראג' נמוך בצורה מדהימה.

תודה, מסכים. אני מת עליו.

באמת נדיר - אבל הקרדיט לאמא שלי שפשוט סירבה לוותר עליו!

אתה אינך טועה!

אבל אל אף שסירבה לוותר עליו - זה לא אומר שהיא ששה לשטוף / לנקות / לטפל בו יותר מאשר לטיפול התקופתי.

מדובר בטרחה גדולה מדי לרכב שנוסע כל כך מעט, כנראה.

עריכה אחרונה על ידי GuyHar

פורסם

אני זוכר שכאשר גרתי בגרמניה ב- 1996, אחותי הביאה לביקור voucher לשכירת קורסה, אשר שודרג בשל עבודתי ל.... אקספלורר :-) נסענו איתו קצת בשלג, וגם להופעה של Snoop, שהבנתי שהיום הוא כבר לא DOG אלא LION... כיף של רכב, אבל כמה דלק שהדבר הזה היה שותה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
במה אתה עוסק?

בשמחה,

מתי אתה מגיע? :lol:

אני מתעסק קצת מהצד בדיטיילינג (בעיקר פנימי).

מתי אני בא? כשיהיה לי זמן :)

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

לדוד שלי הייתה כזאת משנתון יותר חדש {לא זוכר בידיוק אבל משהו באזור 2008 אולי קצת יותר}, הרכב חיה רעה אבל לדעתי זה רכב לעשירים כי בן אדם נורמאלי נופל לשוק האפור אחרי שבוע עם הדלק ברכב הזה.. כמו שהוא אמר לחיצה טובה על הגז ואתה רואה כנגד את הדלק יותר... הרכב אכן עושה 1-4 , מטורף. {אצלו היה מחשב דלק,אני לא זוכר בידיוק אבל אם אני לא טועה כל מאה-מאתיים מטר יש שינוי בכמות הדלק :)} מה שכן הרכב מפנק :)

פורסם

הרכב עבר 109.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

רכב יפה, כמו שאמרו, תשמר אותו, יש אחלה תנאים (קמ נמוך וחניון).

מה גם שזה אמריקאית, לאט לאט הם נעלמות.

סתם מעניין אותים אם כשרכשתם אותה, אם מכרו בארץ גם את הדגם עם ה5L V8 ?

לגבי הדלק, אני לא חושב שזה כזה קריטי, זה לא אלטו, אלה ג׳יפ מפנק עם מנוע מטורף.

היום ג׳יפון V6 ממוצע אוכל 1/7 ואין בו פינוקים אמריקאים.

מראש מתנצל שאני נכנס לכיס, אבל אני באמת לא מבין את ההגיון בלקנות רכב ב-280 אלף, בשביל לנסוע 70 אלף קילומטר ב-8 שנים.

לפעמים צריך רכב שיהיה יצוגי.

השכן שלי כל 5 שנים מחליף אודי, והוא לא עושה חצי ממה שאני עושה עם השברולט שהיא רכב שני בבית.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...