Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפקטיות שנת 99-2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עקב כל כך הרבה שמועות ועצות סותרות, אני פונה אליכלם בבקשה לכמה ביאורים קלים..

אני מחפשת רכב קומפקטי (ככל שיותר קטן עדיף, כי הוא יצטרך לחנות בת"א)

משנים 99-2000, בתקציב של 30-40K, (עדיף לכיוון ה35 ולא ל40)

נפח 1400 מקסימום

חשוב שיהיה אמין, חסכוני בדלק, תחזוק זול (חלפים לא יקרים במיוחד..) ושומר יחסית טוב על ערכו..

אני חשבתי על קליאוB, שרייד, יורוסוויפט, קורסה, פיג'ו...

שמעתי ש: קליאו יקר בתיקוני מוסך, סוייפט לא אמין, פיג'ו רק 206 בעוד 306 ו106 לא טובות (בעוד שאלו יותר מתאימות תקציבית...) ועוד הרבה שמועות שונות.

מה יש בעצתכם? כיוון שההיצע רחוק מלהיות עצום, אני לא מחפשת להתביית על דגם, אלא לדעת מה לא כדאי לי.

ומה עם הסיריון המפתה הזו? יש דגמים חדשים וזולים, אבל המון היצע למכירה, ומאוד זולה יחסית לשרייד... למה??

תודה תודה תודה

פורסם

ברוכה הבא לפורום!

לפני שנוכל להמליץ חסר נתון אחד - גיר? כאשר העדיפות צריכה להיות לידני, הן בגלל צריכת דלק, והן בגלל שבתקציבים האלו הגירים האוטו' לא מבריקים במיוחד...

אחרי שנידע איזה גיר אפשרי, נוכל להמליץ לך.

גיא

פורסם

גיר ידני עדיף גם עדיף. אבל אם לא תהיה ברירה.... (שרייד ידני לדוגמא נראה כל כך נדיר עד שאני תוהה אם בשנים 99-2000 כולם החליטו לקנות אוטומטי..)

פורסם
גיר ידני עדיף גם עדיף. אבל אם לא תהיה ברירה.... (שרייד ידני לדוגמא נראה כל כך נדיר עד שאני תוהה אם בשנים 99-2000 כולם החליטו לקנות אוטומטי..)

אני הייתי הולך על 206 או פיאסטה. אם יש איזה יאריס שנכנסת בתקציב (למרות שאני לא מאמין) היא תהיה הבחירה המוצלחת ...

קליאו ידנית עוד איכשהו טיפה אמינה מכיוון שרוב הבעיות מופיעות בגיר האוטומט, אבל עדיין הרכב סובל מכמה מחלות ילדות כגון בעיות הצתה, חשמל וכו'. אבל מצד שני הקליאו תהיה הכי מרווחת ומאובזרת בשנים האלה ולכן אם מרווח ואבזור חשוב לך ואת מוכנה לקחת סיכון קטן אז הקליאו תהיה עדיפה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ראיתי שרייד שנת 98 למכירה, יד 1 ,גיר רגיל כמובן, 110 אלף ק"מ , דורש 33 אלף.

אם את מעוניינת אני אשלח לך את מספרו...

דרך אגב , אני לא יודע מי אמר לך שסוויפט לא אמין, אבל אם יש משהו טוב ברכב הזה הוא שהוא אמין יותר מכל

רשימת הרכבים שהזכרת.

אני אישית בתקציב כזה הייתי רוכש פיאסטה/שרייד/ פולו 1400 (אמנם לא 99-00 אבל 97-98 ייכנס)

מה עם הסיריון? הייתי מכנה אותה הסוזוקי סוויפט של שנות ה2000.

רכב בסיסי, אמין , לא נוח בעליל, ומכוער בטירוף לדעתי ...

קשה להאמין שטויוטה מוכנה למכור כזה דבר תחת הסמל שלה במדינות מסויימות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אשמח למספר טלפון של השרייד..

ולגבי הסיריון, היא גם תאבד מערכה במהירות ולא יהיו לא הרבה קונים? או שלא צפויה לי בעיה כזו...? כי כיעור פחות מטריד אותי בשלב הזה..

פורסם
אשמח למספר טלפון של השרייד..

ולגבי הסיריון, היא גם תאבד מערכה במהירות ולא יהיו לא הרבה קונים? או שלא צפויה לי בעיה כזו...? כי כיעור פחות מטריד אותי בשלב הזה..

כיעור לא צריך להטריד אותך עם הסיריון, אלא העובדה שמדובר במוצר נחות. המחיר שלו אמנם מאוד זול אבל כך גם התמורה. היא צפופה, לא בטוחה, לא נוחה, איטית, והיתרון היחידי שלה הוא בעצם באמינות הצפוייה. השרייד, למרות המחיר הגבוה יותר, היא דומה למדי, רק שהיא גדולה יותר. היא נהנית ממוניטין גבוה בגלל האמינות, לא בגלל שהיא מכונית טובה. פונטו תהיה עדיפה עליה עשרות מונים (יש לי ניסיון עם שרייד ופונטו, שתיהן שנת 2000 בערך, אין מה להשוות)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתור בעלים של 106 98' אני דווקא חושב שיש לה אמינות גבוהה.

המלצתי: כיוון שנראה שאת מחפשת רכב לנסיעות עירוניות והכי חסכוני שאפשר, לכי על סריון או סוויפט. נכון, הן לא נוחות ולא מואבזרות במיוחד והבטיחות לא משהו אבל הם יביאו אותך ממקום למקום במחיר הכי זול ועם מינימום טיפולים שאפשר.

בינינו, בנסיעה עירונית מה כבר צריך חוץ ממזגן ורדיו דיסק?

האירופאיות ובכללן ה106, הקליאו והפולו שהוזכרו - הטיפולים שלהן יקרים משמעותית מהיפניות/קוריאניות וגם הן סובלות יותר מתקלות.

אבל אם בכל זאת את מחפשת נוחות, מרחב, איבזור וכו' אז זה סיפור אחר.

פורסם
ומה לגבי הפיג'ו 106 ו306? הם לא רכבים מוצלחים? מה הופך את ה206 לכזו עדיפה עליהם?

בהחלט כן רכבים מוצלחים, אבל מיושנים יותר. לכן כמות התקלות תגדל עם השנים. ה-306 יקרה יותר לאחזקה ונמצאת בסדר גודל אחר. ה-106 קטנה וזולה מאוד ובתחזוק נכון תהיה גם זולה לאחזקה ותציג אמינות סבירה בהחלט. עם גיר ידני היא עדיפה על רוב המתחרות שלה.

206 חדישה יותר, איכותית יותר, בטוחה יותר. היא בוודאי עדיפה אם היא בתקציב.

לא נכון מה שאמר קודמי, משתמש32, שהטיפולים ב-106 יקרים יותר משל היפניות. החלקים בשרייד לדוגמה יקרים בהרבה. הטיפולים השוטפים ומחירי החלקים ב-106 לרוב זולים למדי, וגם אם היא לא תציג אמינות טובה כמו מתחרותיה מיפן, היא לא תהיה יקרה בהרבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...